مطالعه کتاب های غیر درسی برای تقویت زبان
-
@masoumeh-shokrollahi
well well well ...
منبع خاصی که بیاد فیلم رو break down (معنیشو نمیگم تا اگر واقعا میخوای یاد بگیری خودت بری سرچ کنی ) کنه برات و توضیح بده ؟
نه نمی شناسم. من خودم خییلی کم فیلم میبینم و ترجیح میدم تو یوتیوب بچرخم یا پادکست گوش کنم.
واسه همین بیشتر یادگیری من ازین 2 راه بودهشاید چندتا چنل تو یوتیوب پیدا کنین که این کارو بکنن. باید سرچ کنین
چنتا چیز دیگه ای هست که فکر کنم واضحه و نیاز به گفتن نداره مثل موضوع لیسنینگ
amirmohammad shakeri من خودمم از یوتیوب خیلی استفاده میکنم دیدن مصاحبه ها و فیلم ها خیلی کمکم کرد تو اسپیکینگ
تشکر ازتون -
@masoumeh-shokrollahi سلام ی کتاب هم هستbasic Grammer in use نویسندش هم ریمون مورفی
برا گرامر خیلی خوبه و نکتش اینکه مخصوص self studyهست ینی مخصوص اینه ک خدت بخونی و یاد بگیری و نیازی ب دبیر نداشته باشیالبته از سطح پایین شروع میکنه و تا پیشرفته میره اگر هم سطح بالاتر بخواین بخونین بعضی کتابای دیگ از همین نویسنده مثل grammar in use و advanced grammer in useهست ک سطحشون بالاست
@dr-aryan من این کتابارو خوندم ولی خب میدونید میخوام تو مکالمم نسبت ب قبل از گرامر بیشتر استفاده کنم معلم زبانمم پیشنهاد داد ک کتاب زیاد بخونم و کمک کنندس
بازم تشکر -
amirmohammad shakeri در مطالعه کتاب های غیر درسی برای تقویت زبان
گفته است:
amirmohammad shakeri در مطالعه کتاب های غیر درسی برای تقویت زبان
گفته است:
گوگل بهترین دوست شماستبا این خیلی موافقم. عمری رو پشتش گذروندم. البته معلومه امیر هم همین بوده براش ...
@Masoumeh-Shokrollahi یه سری آموزش هایی هم هست و پیدا میشه که اصلاً چطور گوگل کنیم که زودتر و بهتر به اونچه که می خوایم برسیم؟ حتی یه سری ترفند هایی وجود داره که تو جستجو به کار میره و کار رو ۱۰ برابر آسونتر و سریعتر میکنه. واقعاً اگر تجربه ندارید یه مطلب «آموزش نکات جستجو در گوگل» رو در چک لیستتون قرار بدین. البته، راه های دیگه ای هم هست. از Quora و Reddit هم خیلی میشه بهره برد. ساخته شده اند که هر سوالی (بخدا هر سوالی ...!) رو بتونی بپرسی و دیگران جوابت بدن. البته، قول میدم واسه شروع ۹۹.۹ سوالاتتون رو میتونید از قبل پرسیده شده اونجا پیدا کنید!
پس، اول گوگل. جلوتر هم یه وقت واسه Reddit و Quora بزارید. اگر تا امروز نمی دونستید وجود دارن، قول میدم بعد از کارکردن باهاشون دعام کنید
راستی، هنگام جستجو برای پیدا کردن منابع توی گوگل و این سایت ها، چون مجبورید انگلیسی بگردید و انگلیسی بخونید؛ همزمان تمرین هم میکنید. چی از این بهتر؟ (واقعاً تاثیر داره، دستکم نگیرید).
به عنوان مثال، سوالایی که اینجا پرسیده شد:
سریال و کتاب و ... (... به عهده خودتون)
هرچی که امیر نوشته و من بهش اضافه کردم، به این خاطر بوده که سعی میکنیم از اول ماهیگیری رو یادتون بدیم. وگرنه دوتا ماهی دادن و کتاب و فیلم معرفی کردن که ۱۰ ثانیه زمان میبره ...@amin-forouzan بله درست میگید
دستتون درد نکنه
من ی چارتا کتاب میخواستم بدونم ک ی عالمه وقت نزارم برای اینکه ببینم کدوم بهتره بخونم برای سطح من
ک با انبوهی از نصیحت روبرو شدمبازم تشکر ک وقت گذاشتید
-
@amin-forouzan بله درست میگید
دستتون درد نکنه
من ی چارتا کتاب میخواستم بدونم ک ی عالمه وقت نزارم برای اینکه ببینم کدوم بهتره بخونم برای سطح من
ک با انبوهی از نصیحت روبرو شدمبازم تشکر ک وقت گذاشتید
-
@amin-forouzan عههه بله الان دیدم
خیلی ممنون -
@dr-aryan من این کتابارو خوندم ولی خب میدونید میخوام تو مکالمم نسبت ب قبل از گرامر بیشتر استفاده کنم معلم زبانمم پیشنهاد داد ک کتاب زیاد بخونم و کمک کنندس
بازم تشکر -
@masoumeh-shokrollahi خب برای تقویت مکالمه بنظر من فیلم خیلی خوبه فیلمای زیر نویس خیلی میتونن کمک کنن حتما امتحان کن
خواهش میکنم@dr-aryan خیلی ممنون از پیشنهادتون
-
@dr-aryan خیلی ممنون از پیشنهادتون
-
با سلام عصره گرم تابستونیتون بخیر
من برای تقویت زبان انگلیسی مخصوصا گرامر میخوام رمان ها یا حالا هر کتابی ک ب زبان انگلیسی نوشته شده رو بخونم اما نمیدونم کدوم خوبه ک نه سطح پایینی داشته باشه نه سطح خیلی بالایی قبل از این رمان بر باد رفته رو خوندم ک خب سطح نسبت پایینی داشت و الان میخوام سطح بالاتری و بخونم
میخواستم ببینم کسی کتاب مناسبی رو سراغ نداره ک پیشنهاد بده@masoumeh-shokrollahi
سلام وقتتون بخیر و هوشی
من قلعه حیوانات رو خوندم و برم شما نیز پیشنهاد میکنم
Animal farm و
A wrinkle in time
موفق باشید -
@masoumeh-shokrollahi
سلام وقتتون بخیر و هوشی
من قلعه حیوانات رو خوندم و برم شما نیز پیشنهاد میکنم
Animal farm و
A wrinkle in time
موفق باشیدpouya hosein pour دستتون درد نکنه ممنون