طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
rohamir_ amr10
در بخش alaatv.com/t عکس رو بفرستید
Arshia Yazdian ميشه یه ویدیو آموزشی در این مورد ساخته بشه که بچه ها بدونن چیکار کنن
ابوالفضل ریسی
بله اگ میشه اینکارو انجام بدن
من به شخصه نمیدونم چیکار کنم -
سلام ببخشید برای ثبت نام تو طرح پرچم محدوده معدل در نظر دارین اگر مثلا یکی معدلش نسبتا پائین باشه ولی بخواد برای سال دوازدهمش جبران کنه شما قبولش نمیکنین ؟
Sogand Adineh چیزی نگفتن ولی فکر نمیکنم اینطوری باشه
-
با دوربین گوشی از فرم عکس بگیریم بفرستم.درسته؟
یا باید اسکن و کیفیت خیلی عالی باشه
-
با دوربین گوشی از فرم عکس بگیریم بفرستم.درسته؟
یا باید اسکن و کیفیت خیلی عالی باشه
ماهان حسین پور
میتونید برای افزایش کیفیت عکس از برنامه Fast scanner استفاده کنید -
سلام وقت بخیر میخام راه ابریشم بخرم خرید گروهی کجاست ؟
-
سلام وقت بخیر میخام راه ابریشم بخرم خرید گروهی کجاست ؟
Haniye Yazdani Nezhad
سلام
گروه آلا راضی به خرید گروهی نیست
اگه امسال دوازدهمی هستید میتونید از طرح پرچم (تخفیف 90 و یا 50 درصدی) استفاده کنید
برای آشنایی با راه ابریشم و خرید او به سایت زیر مراجعه کنید
https://alaatv.com/landing/25 -
Haniye Yazdani Nezhad
سلام
گروه آلا راضی به خرید گروهی نیست
اگه امسال دوازدهمی هستید میتونید از طرح پرچم (تخفیف 90 و یا 50 درصدی) استفاده کنید
برای آشنایی با راه ابریشم و خرید او به سایت زیر مراجعه کنید
https://alaatv.com/landing/25Hhh Hh آخه طرح پرچم حتما باید مدیر بگه من با چندتا دوست هام میخام بخرم
-
Hhh Hh آخه طرح پرچم حتما باید مدیر بگه من با چندتا دوست هام میخام بخرم
Haniye Yazdani Nezhad
برای استفاده از طرح پرچم خودتون باید فرم رو برای مدیر ببرید تا تایید کنه(بعضی از مدارس حتی نمیدونن راه ابریشم چیه) -
Haniye Yazdani Nezhad
برای استفاده از طرح پرچم خودتون باید فرم رو برای مدیر ببرید تا تایید کنه(بعضی از مدارس حتی نمیدونن راه ابریشم چیه)Hhh Hh خب الان یعنی خرید گروهی برداشته شده؟
-
Hhh Hh خب الان یعنی خرید گروهی برداشته شده؟
Haniye Yazdani Nezhad
کلا گروه آلا از همون اول که راه ابریشم رو شروع کرد اعلام کرد که ما از خرید گروهی راضی نیستیم -
Haniye Yazdani Nezhad
کلا گروه آلا از همون اول که راه ابریشم رو شروع کرد اعلام کرد که ما از خرید گروهی راضی نیستیمHhh Hh در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
Haniye Yazdani Nezhad
کلا گروه آلا از همون اول که راه ابریشم رو شروع کرد اعلام کرد که ما از خرید گروهی راضی نیستیماین متنیه ک در سایت گذاشته بودن
استفاده اشتراکی با سایر دوستان از این دوره صحیحه؟ آلاء رضایت داره؟
منافع مادی دوره های غیررایگان آلاء، صرف نگهداری هزاران ساعت محتوای رایگان آلاء، توسعه هرچه بیشتر امکانات رایگان و هزینه های خیلی زیاد مجموعه آلاء میشه؛ واسه همین اشتراکی خرید کردن، دریافت رایگان محتوای غیررایگان آلاء از بقیه کانال ها و هر نوع استفاده غیرقانونی از این محصول ها شرعا، قانونا و اخلاقا صحیح نیست و مجموعه آلاء به هیچ عنوان رضایت نخواهد داشت . -
Haniye Yazdani Nezhad
کلا گروه آلا از همون اول که راه ابریشم رو شروع کرد اعلام کرد که ما از خرید گروهی راضی نیستیمHhh Hh یه نفر میگفت یه جایی داره برا خرید گروهی که
-
Hhh Hh یه نفر میگفت یه جایی داره برا خرید گروهی که
Haniye Yazdani Nezhad
احتمالا بهتون اشتباه گفتن -
Hhh Hh در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
Haniye Yazdani Nezhad
کلا گروه آلا از همون اول که راه ابریشم رو شروع کرد اعلام کرد که ما از خرید گروهی راضی نیستیماین متنیه ک در سایت گذاشته بودن
استفاده اشتراکی با سایر دوستان از این دوره صحیحه؟ آلاء رضایت داره؟
منافع مادی دوره های غیررایگان آلاء، صرف نگهداری هزاران ساعت محتوای رایگان آلاء، توسعه هرچه بیشتر امکانات رایگان و هزینه های خیلی زیاد مجموعه آلاء میشه؛ واسه همین اشتراکی خرید کردن، دریافت رایگان محتوای غیررایگان آلاء از بقیه کانال ها و هر نوع استفاده غیرقانونی از این محصول ها شرعا، قانونا و اخلاقا صحیح نیست و مجموعه آلاء به هیچ عنوان رضایت نخواهد داشت .Hhh Hh خب ما الان چیکار کنیم؟
-
Hhh Hh خب ما الان چیکار کنیم؟
Haniye Yazdani Nezhad
میتونید از طرح پرچم استفاده کنید( فرصت خیلییی خوبیه) -
Haniye Yazdani Nezhad
میتونید از طرح پرچم استفاده کنید( فرصت خیلییی خوبیه)Hhh Hh من حالا تایید مدیر رک از کجا بیارم؟
-
Hhh Hh من حالا تایید مدیر رک از کجا بیارم؟
Haniye Yazdani Nezhad
فردا فرم طرح پرچم ( که باید برای مدیر ببرید تا مهر کنه) رو داخل همین تاپیک، پایین متن اصلی آپلود میکنن.
وقتی آپلود شد ، اون رو چاپ و برای مدیرتون ببرید. -
Haniye Yazdani Nezhad
فردا فرم طرح پرچم ( که باید برای مدیر ببرید تا مهر کنه) رو داخل همین تاپیک، پایین متن اصلی آپلود میکنن.
وقتی آپلود شد ، اون رو چاپ و برای مدیرتون ببرید.Hhh Hh مدرسه مون خودش کلاس میزاره مدیرم تایید نخواهد کرد و منو دعوت به کلاس های مدرسه میکنه و من میخام آلا رو بخرم