قوی شدن ریاضیات و محاسبه
-
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم ، من به درس ریاضی علاقه زیادی دارم اما میخوام درصد خیلی بالایی بزنم ، سیر تا پیاز و خیلی سبز و مهروماه رو هم دارم بنظرتون راه دیگه ای هم هست که در این درس قوی بشم؟
برای محاسبات چطور؟ کتاب های لقمه رو دارم اونهارو بخونم خوبه؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید -
سلام دوستان وقت بخیر
ببخشید یه سوال داشتم ، من به درس ریاضی علاقه زیادی دارم اما میخوام درصد خیلی بالایی بزنم ، سیر تا پیاز و خیلی سبز و مهروماه رو هم دارم بنظرتون راه دیگه ای هم هست که در این درس قوی بشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید -
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm سلام شبتون بخیر
مهروماه یه کتابچه کوچیک برای محاسبات داشت یه سری تکنیک های محاسباتی برای چهار عمل اصلی رادیکال توان و .... رو گفته میتونید ازشون استفاده کنید
یه چند تا اپلیکیشن برای گوشی هم داشتیم جهت تقویت محاسباتتون:
فوت و فن ریاضی_جادوی ریاضی۱_جادوی ریاضی۲_ Math Tricks workout_Quick brain
همه این ها تکنیک های محاسباتی گفتن که بعضا مشترک هست فقط شرطش اینه حتما هرشب محاسبات رو کار کنید
به یکی از اعضای خونواده بسپرید براتون کلی ضرب و جمع بنویسه و اونا رو حل کنید خیلی پیشرفت میکنید
واسه قوی شدن تو خود درس ریاضی هم به نظرم دنبال روش تستی و اینا نباشید
کنکور۱۴۰۰ این رو نشون داد که تکنیک برای ریاضی جواب نیست
پس از همین الان یا یه دبیر خوب پیدا کنید که مفهومی درس بده یا هم خودتون خود خوان از درسنامه کتابا استفاده کنید
بعد از آموزش هرتستی رو سعی کنید خودتون حل کنید اگر ناچار شدید پاسخنامه رو ببینید
اونم فقط مرحله اول جوابش تا خط فکری به ذهنتون بیاد و خودتون ادامش رو حل کنید
اگه هیچ کدوم از اینا فایده نداشت کل جواب اون سوال رو بخونید و خودتون مجدد حلش کنید
میدونم خسته کننده هست ولی قوی شدن توی ریاضی شرطش همینه :)
شاید کلیشه ای باشه ولی چیزی که بهتون میتونه کمک کنه فقط حل تست تست تست و ... هستش
امیدوارم مفید باشه -
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm والا به نظرم کتاب های لقمه خیلی بیش از حد راه حل های حفظی گفتن و من به شخصه نمیتونم همه ی اون راه حل ها رو سر جلسه به خاطر بیارم،در کل ترجیح میدم یه سری تکنیک های محدود امّا کاربردی رو یاد بگیرم که طیف وسیع تری از سوالات رو پوشش بدن.نمونه هاش توی پیله های ریاضیات تجربی راه ابریشم آقای ثابتی و محاسبات شیمی آقای پویان نظر در راه ابریشم شیمی هستن...
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm سلام
بنظر من به جای کتاب کمک آموزشی از یه استاد حرفه ای ریاضی بهره ببرید و از ریاضی لذت ببرید
واسه محاسبات هم تکنیک خاصی نمیخواد فقط تمرین و تکرار -
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm بله کتابهای لقمه خیلی خوبن
حتما بخونید -
یه دوره ای ، کتابی چیزی برای محسبات سریع بردار ( راه ابریشم شیمی تو پیله هاش هست اگر داشته باشین/ توی یوتیوب فارسی سرچ کنین محاسبات سریع بازم میتونین چیزی پیدا کنین / استاد اریان حیدری تو چنل خودشون تو یوتیوب 2 تا ویدیو دارن برای محاسبات سریع تو شیمی اونو هم ببینین شاید بکارتون بیاد)
اونو تمرین کن. ماشین حسابم بزار کنار برای همیشه
-
ممنونم از راهنماییتون دوستان لطف کردین
-
ببخشید بچه ها دی وی دی خوب برای ریاضی سراغ دارین؟ شرایط کلاس رفتن ندارم ، این ریاضی راه ابریشم خوبه؟
میخوام یه پکیجی باشه که صفر تا صد ریاضی رو گام به گام درس بده -
ببخشید بچه ها دی وی دی خوب برای ریاضی سراغ دارین؟ شرایط کلاس رفتن ندارم ، این ریاضی راه ابریشم خوبه؟
میخوام یه پکیجی باشه که صفر تا صد ریاضی رو گام به گام درس بدهTara Mm ریاضی راه ابریشم پیشنهاد منه
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm ریاضی راه ابریشم که از همه فوق العاده تره برا محاسبات هم پیله شیمی راه ابریشم
-
میخوام یه پکیجی باشه که صفر تا صد ریاضی رو گام به گام درس بدهTara Mm در قوی شدن ریاضیات و محاسبه گفته است:
میخوام یه پکیجی باشه که صفر تا صد ریاضی رو گام به گام درس بدهقبل از خرید هر پکیج و دوره ای ، اول برو نمونه تدریس هاشو ببین که خوشت میاد یا نه تا بعدا پشیمون نشی
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم راهنمایی کنیدTara Mm راه ابریشم