مشاوره راه ابریشم
-
Saeid Zare بله فیلم های تحلیل برای همه هست
Mohammad Lotfi 0 خب بعد این تحلیل ها تو برنامه هم هس؟
-
بچه سلام
همونطور که قول داده بودیم امسال به راه ابریشم مشاوره هم اضافه کردیم
یک سری موضوعات رو مشاوران ما برای شما حل میکنن و اگه سوالی ذهنتونو درگیر کرده تو بحث مشاوره ای اینجا بپرسید تا من به تیم مشاورمون منتقل کنم
لینک مشاوره راه ابریشم :
https://alaatv.com/set/1213دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian
سلام آقا عرشیا
ممنون میشم که مشاوران در مورد تست زدن؛و مرور تست های درست و غلط مشاوره بدن،،،،،،،،،خیلی ممنون میشم ک انتقال بدید بهشون -
سلام.اگه میشه از مشاورین بپرسید میشه جوری برنامه ریزی کنن تا قبل عید راه ابریشم فیلم آموزشی تموم بشه و بعدش با خیال راحت بریم برا جمع بندی پایه و تست ؟؟؟؟ ؟
-
Mohammad Lotfi 0 خب بعد این تحلیل ها تو برنامه هم هس؟
Saeid Zare بله
-
سلام
من فیلم ها رو با سرعت بالا (حداقل ۱/۸ و حداکثر ۳/۵ !!!) می بینم
این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
و اینکه زمان هر ست مطالعاتی هفتاد و پنج دقیقه هست در صورت دیدن فیلم ها با ۱x ، الان من تو اون زمانی که اضافه میاد چ کنم؟ -
برای مطالعه پیله ها از الان شروع کنیم؟ یا توی برنامه ای که از اول مهر شروع میشه پیله ها هم هست؟
-
برای مطالعه پیله ها از الان شروع کنیم؟ یا توی برنامه ای که از اول مهر شروع میشه پیله ها هم هست؟
vccc به نظرم اول مهر ببین و مطابق برنامه راه ابریشم بیا جلو
-
-
vccc
خانم مدیر گفتن که بهتره تا شروع برنامه پیله ها (پیش نیاز هر درس)رو ببینید ( فکر کنم تو یکی از حرفاشون گفتن ک پیله جزء برنامه نیست. بقیه بچه ها اگه خبری از این وضوع دارن حتما بگن) -
Saeid Zare در مشاوره راه ابریشم گفته است:
آخه توی برنامه حرفی از پیله ها نیست
-
Saeid Zare در مشاوره راه ابریشم گفته است:
آخه توی برنامه حرفی از پیله ها نیست
vccc پیله ها مربوط به اول مهر ماه هستن برای همه دروس
-
کاش میشد داخل فیلم های مشاوره درباره نحوه نوشتن خلاصه نویسی صحبت کنن
-
سلام
من فیلم ها رو با سرعت بالا (حداقل ۱/۸ و حداکثر ۳/۵ !!!) می بینم
این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
و اینکه زمان هر ست مطالعاتی هفتاد و پنج دقیقه هست در صورت دیدن فیلم ها با ۱x ، الان من تو اون زمانی که اضافه میاد چ کنم؟ -
چه قدر خوب
-
بچه سلام
یک سری موضوعات رو مشاوران ما برای شما حل میکنن و اگه سوالی ذهنتونو درگیر کرده تو بحث مشاوره ای اینجا بپرسید تا من به تیم مشاورمون منتقل کنم
لینک مشاوره راه ابریشم :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian سلام وقت بخیر - لطفا جلسات بعدی مشاوره در مورد انواع تست و روشهای خلاصه نویسی باشه ممنون
-
سلام
اگر میشه داخل فیلم های مشاوره در مورد خلاصه نویسی هم صحبت کنید -
و نکته دیگه اینکه برای تایم های جبرانی
اگر همه چیز رو خوب پیش رفته بودیم ، بهتره عمومی های دهم رو بخونیم (که تو فیلم هم گفته شد) یا اختصاصی یازدهم؟ -
بچه سلام
لینک مشاوره راه ابریشم :
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian ببخشید بپرسید چرا برنامه تجربی فیزیکش بر پایه ی فیزیک آقای کازرانیانه؟ ما تجربیایی که با فیزیک اقای طلوعی میخوایم جلو بریم چه کنیم ؟ برای درسنامه ی ریاضی اقای ثابتی چرا جا نذاشتن؟
-
Arshia Yazdian ببخشید بپرسید چرا برنامه تجربی فیزیکش بر پایه ی فیزیک آقای کازرانیانه؟ ما تجربیایی که با فیزیک اقای طلوعی میخوایم جلو بریم چه کنیم ؟ برای درسنامه ی ریاضی اقای ثابتی چرا جا نذاشتن؟
سید حسین قربانی 1
آره واقعا کاش بگن کسایی که فیزیک آقای طلوعی رو خریدن باید چیکار کنن:(