راه ابریشم برای کنکور خارج
-
Bio در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
r sh خب پس هیچی
شما راه حلی برای استفاده بنده از راه ابریشم (با توجه به ترمی بودن ) دارید ؟
-
@M-an بیشتر برای موفقیت در کنکور می خواهم ولی بودجه بندی مدرسه آموزش از راه دور صبا با مدارس دیگر متفاوت است و از طرفی راه ابریشم منطبق با بودجه بندی گزینه دو است .
این تفاوت بودجه بندی ها من را برای استفاده کردن از راه ابریشم گیج می کند -
r sh میتونستید ترم اول درسای سبک بردارید که در کنارش راه ابریشمو ادامه بدید ترم دومم که همون درسای اصلیه و شما هم که جلو ترید!!
-
Bio سلام بنظرتون اگه برعكس همين كار رو كنم خوبه؟
يعنى ترم اول سنگين بردارم كه بعد عيد وقتم براى جمع بندى بيشتر باشه و درگير مدرسه نشم؟ -
سلام
لحظات تون پر از آرامش خدایی
من خیلی دوست دارم که از راه ابریشم استفاده کنم ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم .
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با این توضیحات و ترمی بودن دروسم ، من چطور باید از برنامه راه ابریشم که طبق بودجه بندی آزمون هاست می تونم استفاده کنم ؟
r sh خب چرا از مهر ماه شروع نمیکنی مگه شروع ترم تون از الان نیست؟
-
سلام
لحظات تون پر از آرامش خدایی
من خیلی دوست دارم که از راه ابریشم استفاده کنم ولی یک مشکل خیلی بزرگ دارم .
بنده بعلت ماموریت کاری پدرم ، در حال حاضر خارج از وطن عزیزم زندگی می کنم و تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .با این توضیحات و ترمی بودن دروسم ، من چطور باید از برنامه راه ابریشم که طبق بودجه بندی آزمون هاست می تونم استفاده کنم ؟
r sh یا اگر واقعا خیلی مهم هست موفقیت در کنکور براتون به پدرتون بگید یسال خونه یکی از اقوام که ایران هستن زندگی کنید که یه مدرسه حضوری برید
-
r sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
Bio سلام بنظرتون اگه برعكس همين كار رو كنم خوبه؟
يعنى ترم اول سنگين بردارم كه بعد عيد وقتم براى جمع بندى بيشتر باشه و درگير مدرسه نشم؟اگه بتونید به استرس نرسیدن به ابریشم غلبه کنید خوبه
-
r sh خب چرا از مهر ماه شروع نمیکنی مگه شروع ترم تون از الان نیست؟
Parsa Amini خير
از مهر تا آخر پاييز ترم اول تموم ميشه و حداكثر تا هفته دوم دى امتحانات
ترم دوم هم از اول بهمن تا آخر ارديبهشت هيت و امتحانشو در خرداد برگزار ميشه -
@M-an در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
پایه یازدهم تجربی هستم و قصد دارم پک کامل تجربی را تهیه کنم .
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمr sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
راه ابریشم مجموعه کاملی هست که هدف کنکور رو پوشش میده انتشارش تدریجی هست طول سال
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمفكر كنم اين مشكل
ديگه امسال نخواهد بود . درسته؟ -
r sh در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
اما همانطور که در پست های قبلی اشاره کردم ، به علت ترمی بودن و انتشار تدریجی راه ابریشم ، نمی دانم چطور باید از راه ابریشم استفاده کنمفكر كنم اين مشكل
ديگه امسال نخواهد بود . درسته؟خیر امسال این مشکل دیگه کمتره
غالب کار انجام شده و فقط یه سری خورده کارا مونده (برای رشته ریاضی) رشته تجربی رو اطلاعی ندارم
-
خیر امسال این مشکل دیگه کمتره
غالب کار انجام شده و فقط یه سری خورده کارا مونده (برای رشته ریاضی) رشته تجربی رو اطلاعی ندارم
amirmohammad shakeri خيلى ممنون
-
amirmohammad shakeri در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
@M-an براى تجربى ها به چه صورته؟
-
amirmohammad shakeri در راه ابریشم برای کنکور خارج گفته است:
@M-an براى تجربى ها به چه صورته؟
r sh چند بار ازشون خواستم تضمین بدن که طبق آزمون،همه ی کلیپ ها منتشر میشن و هیچ بی نظمی نخواهد بود.
ولی تضمینی ندادن:(
مدیر-محصول-ابریشم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد