حذف عمومی _ آزمون قلمچی (؟)
-
سلام
همونطور که میدونید 1402 قطعا عمومی نداریم تو کنکور ولی قلمچی همچنان تو برنامش عمومی هارو داره من دهمم آزمون تابستون میخام شرکت کنم الان دارم فقط تخصصی هارو میخونم.. به نظرتون لازمه برا عمومی وقت بزارم تستی بخونم؟؟؟؟
اگه نخونمم تراز میاد پایین
ممنون از اینکه وقت میزارید -
-
-
Mahdis Jafary آره خب اگه تراز برات مهمه
-
سلام
همونطور که میدونید 1402 قطعا عمومی نداریم تو کنکور ولی قلمچی همچنان تو برنامش عمومی هارو داره من دهمم آزمون تابستون میخام شرکت کنم الان دارم فقط تخصصی هارو میخونم.. به نظرتون لازمه برا عمومی وقت بزارم تستی بخونم؟؟؟؟
ممنون از اینکه وقت میزاریدمصطفی عباسیان
سلام
دیگه واقعا حذف شد؟ تغییر نمیکنه؟ -
سلام
ممنون از اینکه وقت میزاریدمصطفی عباسیان بابا جان اون کسی که بهش اعتقاد داری فعلا گول نخور اینها حرفشون حرف نیست دبه در میارن کنکورت رو از دست میدی یه نگاهی به عمومی ها بنداز.
-
من میخوام مثلا دهم رو بخونم
تو این دو ماهفیلم های صفر تا صد رو بخونم خوبه یا تورق
-
مصطفی عباسیان
سلام
دیگه واقعا حذف شد؟ تغییر نمیکنه؟amir aa میگن مصوبه شده قطعا اجرایی میشه
-
مصطفی عباسیان بابا جان اون کسی که بهش اعتقاد داری فعلا گول نخور اینها حرفشون حرف نیست دبه در میارن کنکورت رو از دست میدی یه نگاهی به عمومی ها بنداز.
محمد زارع 1 اگه اینطوری باشه که تا خرداد 1402 باید عمومی هارو تستی بخونم بعد برم سر جلسه کنکور بفهمم دبه کردن یا نه که
-
-
سلام
ممنون از اینکه وقت میزاریدمصطفی عباسیان
درود
با توجه به اینکه حذف کنکور هم مصوب شده و واقعا هم اجرا شده
شما هم بهتره که اعتماد کنین ، همونطور که کنکور حذف شد ، عمومی ها هم حذف خواهد شدبه مصوب و غیر مصوب کار نگیرین ، هر موقع سازمان سنجش خودش قطعی گفت که حذفه ، اون موقع درسته ، بقیه زیاد حرف میزنن
-
amir aa میگن مصوبه شده قطعا اجرایی میشه
مصطفی عباسیان
والا من که میخونم ... دیگه ببینیم چی پیش بیاد ...