راهنمایی کوچیک لطفا
-
سلام .
خب راستش من دهم تجربی ام تیزهوشان(استعداد های درخشان درس میخونم) ومیرم امسال یازدهم .چون که امسال هیچی از تدریس معلم متوجه نشدم میخام ریاضی دهمو از پایه تو تابستون جمع کنم. میخاستم ببینم شما کدوم دبیر آلارو پیشنهاد میکنید
واقعا ممنون میشم اگر راهنماییم کنید -
سلام .
خب راستش من دهم تجربی ام تیزهوشان(استعداد های درخشان درس میخونم) ومیرم امسال یازدهم .چون که امسال هیچی از تدریس معلم متوجه نشدم میخام ریاضی دهمو از پایه تو تابستون جمع کنم. میخاستم ببینم شما کدوم دبیر آلارو پیشنهاد میکنید
واقعا ممنون میشم اگر راهنماییم کنید -
Maryam Nateqi سلام فقط استاد ثابتی
-
سلام .
واقعا ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدMahdis Jafary همه خوبن به نظر من اگر وقت می کنی همه رو نگاه کن ایده های مختلف بهت خلاقیت میدهد.
-
سلام .
واقعا ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدMahdis Jafary
سلام دوست عزیز
بنظر من ابتدا آقای لکستانی اگر ارتباط گرفتین در غیر این صورت صفرتا صد آقای امینی به همراه صفرتا صد کنکور آقای ثابتی -
Mahdis Jafary
سلام دوست عزیز
بنظر من ابتدا آقای لکستانی اگر ارتباط گرفتین در غیر این صورت صفرتا صد آقای امینی به همراه صفرتا صد کنکور آقای ثابتیMaryam Nateqi آقای ثابتی مگه برای دهم تجربی هم هستند؟
-
Mahdis Jafary همه خوبن به نظر من اگر وقت می کنی همه رو نگاه کن ایده های مختلف بهت خلاقیت میدهد.
محمد زارع 1 درسته اما من کمبود وقت دارم مرسی از راهنماییتون
-
محمد زارع 1 درسته اما من کمبود وقت دارم مرسی از راهنماییتون
Mahdis Jafary حداقل ۲ ماه وقت داری لااقل ثابتی و امینی راد رو ببین فیلم هارو بزار رو دور تند.
-
Maryam Nateqi سلام فقط استاد ثابتی
علی قربان زاده من پیدا نکردم ایشونو
-
Mahdis Jafary حداقل ۲ ماه وقت داری لااقل ثابتی و امینی راد رو ببین فیلم هارو بزار رو دور تند.
محمد زارع 1 من آقای ثابتی رو پیدا نکردم
-
Maryam Nateqi آقای ثابتی مگه برای دهم تجربی هم هستند؟
Mahdis Jafary
سلام خیر ولی مطالبی مثل تابع و..... رو میتونین با فیلم های ایشون بخونین البته گفتم همراه صفرتا صد آقای امینی راد -
Mahdis Jafary در راهنمایی کوچیک لطفا گفته است:
قسمت کنکور نظام جدید برید
یا از طریق سایت
-
Mahdis Jafary در راهنمایی کوچیک لطفا گفته است:
قسمت کنکور نظام جدید برید
یا از طریق سایت
Maryam Nateqi مرسییی
-