زیست شناسی محمد پازوکی کلاس کنکور(2) (94-93)
-
سلام .دفتری که سر کلاس بچه ها دارنش جزوهی تالیفی خود اقای پازوکی هست؟اگر منتشر شده لطفا اسمشو بگید.ممنون
minatm7gmail.com
سلام ...خانه زیست شناسی تالیف خودشونه -
سلام
همه فصلا کامل نیستن!قرار داده میشن یا نه؟؟
چون برا پارساله اگه قراربود گذاشتن شن تا الان گذاشته بودن دیگه درسته؟؟؟mah_sa گفته است:
سلام
همه فصلا کامل نیستن!قرار داده میشن یا نه؟؟
چون برا پارساله اگه قراربود گذاشتن شن تا الان گذاشته بودن دیگه درسته؟؟؟سلام .چه فصلهایی از سال سوم و چهارم دیدید ک کامل نیستن؟ میخوایم ناقصی های این درسو شناسایی کنیم.
-
سلام آلا هر سال تو قسمت زیست شناسی خیلی ضعیف عمل می نکه هم از لحاظ کلاس فیلم برداری برای سال آینده برنامه ای منسجم داشته باشد حداقل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
لطفا اگه میشه پاور پوینت استاد رو قرار بدید.ممنون
-
سلام وخسته نباشید واقعا
تدریس استاد پازوکی بی نظیره واقعا ،کاملا حرفه ای و حساب شده من خیلی از ابهاماتم در کتاب درسی با مفاهیمی ایشون
توضیح دادن کاملا رفع شد .ژنتیییییییییییییییییییییییییییییییییییک شون فوق العاااااااااااااااااااااااااااااااااااده به توان بینهایت بود .
بسیار ساده و سلیس و روان ،حل مسایل ریاضی به روش کاملا مفهومی. -
عزیزان در مورد جلسات 43 و 44 بدانید که :
جلسه 43 : ادامه فصل 8 سال چهارم و شروع فصل 10 (آغازیان) سال چهارم
جلسه 44 : ادامه آغازیان (فصل 10 چهارم) و تدریس کامل فصل 11 (قارچ ها)و بزودی این مشکل حل خواهد شد .
سپاس -
سلام خسته نباشید.ببخشید چرا فصلا پراکندس؟ جلسه ۱۸ واسه 11/11/2014 هست اما جلسه بعدش واسه 8/10/2014 هست.من باید به ترتیب فصل هایی که خودم میخونم دانلود کنم و ببینم یا اینکه رو ترتیب جلسه بندی که روی سایت قرار دادین دانلود کنم و مشاهده کنم؟
با تشکر از زحمتات شما اجرتون باخدا -
سلام خسته نباشید.ببخشید چرا فصلا پراکندس؟ جلسه ۱۸ واسه 11/11/2014 هست اما جلسه بعدش واسه 8/10/2014 هست.من باید به ترتیب فصل هایی که خودم میخونم دانلود کنم و ببینم یا اینکه رو ترتیب جلسه بندی که روی سایت قرار دادین دانلود کنم و مشاهده کنم؟
با تشکر از زحمتات شما اجرتون باخداaminm137474gmail.com گفته است:
با تشکر از زحمتات شما اجرتون باخداسلام. چون بر اساس برنامه قلمچی تدریس انجام شده پراکنده ب نظر میرسه .مورد دوم پرسشتونم بستگی داره ب خودتون.
-
سلام.فصل 4سال دوم (گوارش) ظبط نشده؟
-
mehdi7 دارو برای بیماری مالاریاست ویک بلور آلکالوئید طبیعی سفید است که ویژگیهای دارویی تببُر، درمانکنندهٔ مالاریا و کاهشدهندهٔ درد را دارد
-
mehdi7 کینین با کیتین فرق داره
-
mehdi7 کینین با کیتین فرق داره