برنامه ریزی آلا ؟
-
سلام یه سوالی داشتم
من دانش آموز رشته ریاضی هستم
پک اختصاصی ها رو خریدم و فکر میکنم به عمومی ها نیازی ندارم _ آیا برنامه آلا بدرد بچه هایی که فقط اختصاصی ها رو خریدن میکنه ؟ -
-
-
این پست پاک شده!
-
سلام ببخشید من پک کامل عمومی و اختصاصی را تهیه کردم خواستم بپرسم مشاوره و یا برنامه ریزی که گفتن برامون میدن کجا باید تهیه اش کنم که طبق برنامه الا پیش برم
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian لطف دارید
-
Amoo Sepi سلام
همه این موارد به تیم مشاوره منتقل شد -
حسین مسلمی دانش آموزان آلاءreplied to Amir Babagoly on ۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Babagoly کلا خودت برنامه ریزی کنی بهتره چون برنامه آلا برای همه یه جوره
-
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to -Dr_Ugger- on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط Amoo Sepi انجام شده
@first البته من به شخصه چون مدرسهم غیر حضوریه،یه کم تایم بیش تری دارم که خب مجبورم توی اون تایم تست بیش تری کار کنم...
بنا بر این نمیتونم صرفا اکتفا کنم به راه ابریشم -
Amoo Sepi درسته تا حدی با حرفتون موافقم.
ولی اغلب اینهایی که گفتید هم پوشش میدهند اگر فیلم های معرفی بخش مشاوره رو دیده باشید در اونجا میگویند با هر کدوم از دبیر های هر درس جلسه میذاریم و در مورد نوع مطالعه آن درس و تست زنی آن درس توضیح میدهند.
و همینطور بیان روش های مطالعه استاندارد و...درباره منبع آموزش هم باید بگویم مشاوره راه ابریشم برای خود راه ابریشم است یعنی منبع همان راه است و همینطور که خود آلا اشاره میکند با راه ابریشم دیگر نیازی به منبعی خارجی نیست.
انتخاب آزمون هم کاملا شخصی و بستگی به شرایط فرد دارد. باید در اینجا بگویم که مشاوران راه ابریشم اصلا مانند یک مشاور خصوصی بر سر دانش آموز نظارت نمیکنند(البته هر دانش آموز در پنل خودش ارزیابی هوشمند میشود) که مثلا بگویند کدوم آزمون برو وکدوم رو نرو مشاوران راه ابریشم فقط راه درست رو نشون میدهند و نظارت بیشتر برعهده خود دانش آموز است.
ولی بنظر من هم باید حداقل قبل از شروع برنامه همه ی این روش ها رو آموزش بدند و در تسریع زمان آپلود ویدیو ها بهتر عمل کنند.
-
Amoo Sepi دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to -Dr_Ugger- on ۱۹ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط Amoo Sepi انجام شده
@first واقعن دوره های کامل تری هم وجود داره...
کاش یه کم زود به زود تر آپلود کنن.
در مورد روش ها و انواع مرور
انواع تست زنی
نحوه صحیح جمع بندی
تند خوانی
روش های بازیابی
و انتخاب درست منابع و آزمون مناسب
صحبت کنن...
و به نظرِ من کارِ درست اینه که در مورد منابع،قشنگ اسمِ کتاب و موسسه بیارن!که سرمون از کارِ خودمون بشه.واقعن چیز هایی که تا الآن گفتن،علیرغم اینکه مخلصشون هم هستم و اساتیدِ گلِ منن،ولی فرعیات بوده،نه حتی کلّیاتِ کار،تا برسه به جزئیات! -
Zahra Rashidi 1 آلا بخش مشاوره هم داره به فیلم های معرفی در صفحه راه ابریشم بروید اطلاعات کامل تر در اونجا هست.
-
-
سلام خسته نباشید
من بعد چند سال میخوام کنکور شرکت کنم و از روش درس خوندن و اگاهی های لازم و برنامه ریزی درسی اصلا وارد نیستم مخصوصا که الان نظام جدید شده آیا من باید برم در کنار راه ابریشم مشاوره جدا گانه بگیرم یا خود راه ابریشم این آیتمهارو هم پوشش میده برای ارائه به ما ؟؟ -
Amir Babagoly این الان تگ نشده
@مدیر-محصول-ابریشم -
@مدیر-محصول-ابریشم_محصول_ابریشم
-
Amir Babagoly سلام دوست عزیز
گروهی رو منشن کنید تا پاسخ بگیرید
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشم
پست 11 از 16