b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سوال راه ابریشم که حل نشد
-
سلام این تست درسنامه شیمی راه ابریشم فصل یک دهم صفحه 52
که حل نشده اگه میشه بگید چط.ر حل میشه ممنونصورت سوال : با در نظر گرفتن دو ایزوتوپ بور ( عدد جرمی 11 و 10 ) و دو ایزوتوپ کلر ( عدد جرمی 35 و 37 ) چند مولکول BCl3 میتوان یافت؟
6
12
8
16@همیار @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست دانش آموز @دانشجوی-پزشکی
-
چند مولکول با جرم مولی متفاوت؟
-
amirmohammad shakeri توی سوال ذکر نشده اگر گفته بود که بیشترین رو منهای کمترین به اضافه یک میکردم اما نگفته سوال باجرم مولی متفاوت یا نه
-
setareh rezaee
سلام
من همینطوری بدون راه حل خاصی حساب می کنم به ۱۲ میرسم
بازخودتونم چک کنید -
setareh rezaee سلام
حالت های مختلف رو نمودار درختی بکشید بعد در آخر جرم ایزوتوپ رو حساب کنید ، و جرم های مختلف رو بشمارید
متوجه شدین؟ -
-
reyhane karimi 0 خیلی ممنون
-
setareh rezaee خواهش میکنم
-
setareh rezaee
سلام
اگر مشکلتون حل شده، تاپیک رو تغییر وضعیت بدید به «حل شده»
ممنون -
setareh rezaee در سوال راه ابریشم که حل نشد گفته است:
سلام این تست درسنامه شیمی راه ابریشم فصل یک دهم صفحه 52
که حل نشده اگه میشه بگید چط.ر حل میشه ممنونصورت سوال : با در نظر گرفتن دو ایزوتوپ بور ( عدد جرمی 11 و 10 ) و دو ایزوتوپ کلر ( عدد جرمی 35 و 37 ) چند مولکول BCl3 میتوان یافت؟
6
12
8
16@همیار @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست دانش آموز @دانشجوی-پزشکی
با این سوال باید مثل سوالای انالیز برخورد کنی.
توی این سوال فقط تعداد انواع مولکول رو خواسته پس مشکلی نداریم. حالا چجوری باید حلش کنی.
شما بگو که کلا برم دو حالت بیشتر نداره پس ۲ ضرب در پرانتز( ۳ تا کلر دارم یه وضعیت اینه که هر سه تا ایزوتوپ سنگین باشن این یه حالت + ۲ تا سنگین یکی سبک که اینم یه حالت داره چون فرقی نمیکنه کدومش به هر حال ۲ تا سنگین یکی سبک.+ دو تا سبک یه سنگین اینم یه حالت+ همه سبک اینم یه حالت سر جمع میشه ۴ حالت)
۲×۴=۸ تعداد حالات غیر تکراری میشه ۸ تا که بچه ها زحمت ش رو کشیدن گفتن قبل من