هدایت شدن به صفحه خرید
-
سلام سلام
من الان داشتم راه ابریشم ریاضی رو میدیدم ، ویدیو که تموم شد زدم بره ویدیو بعدی ، دیدم ارور اینترنت میده. رفرش کردم منو برد به صفحه خرید
مشکل همگانیه؟
دانش-آموزان-آلاء @M-an
-
سلام سلام
من الان داشتم راه ابریشم ریاضی رو میدیدم ، ویدیو که تموم شد زدم بره ویدیو بعدی ، دیدم ارور اینترنت میده. رفرش کردم منو برد به صفحه خرید
مشکل همگانیه؟
دانش-آموزان-آلاء @M-an
amirmohammad shakeri
منم دقیقا داشتم ابریشم ریاضی میدیدم. تموم شد زدم بعدی ارور اینترنت داد. اومدم اینجا ببینم چه خبر شده.
همگانیه پس:face_with_tears_of_joy:
فقط من کلا از اکانتم افتادم بیرون... دوباره باید وارد شم و زده safe نیست. چه کنم؟:face_with_raised_eyebrow: -
amirmohammad shakeri
منم دقیقا داشتم ابریشم ریاضی میدیدم. تموم شد زدم بعدی ارور اینترنت داد. اومدم اینجا ببینم چه خبر شده.
فقط من کلا از اکانتم افتادم بیرون... دوباره باید وارد شم و زده safe نیست. چه کنم؟:face_with_raised_eyebrow:تیکت بزنین یا همینجا یه پست بزنین و بگین موضوع رو
-
amirmohammad shakeri
فقط من کلا از اکانتم افتادم بیرون... دوباره باید وارد شم و زده safe نیست. چه کنم؟:face_with_raised_eyebrow:Nazanin Rahdar در هدایت شدن به صفحه خرید گفته است:
amirmohammad shakeri
فقط من کلا از اکانتم افتادم بیرون... دوباره باید وارد شم و زده safe نیست. چه کنم؟:face_with_raised_eyebrow:سلام
منم همین مشکلم رو دارم الان فهمیدم
-
تیکت بزنین یا همینجا یه پست بزنین و بگین موضوع رو
amirmohammad shakeri
ممنون -
Nazanin Rahdar در هدایت شدن به صفحه خرید گفته است:
amirmohammad shakeri
فقط من کلا از اکانتم افتادم بیرون... دوباره باید وارد شم و زده safe نیست. چه کنم؟:face_with_raised_eyebrow:سلام
amirmohammad shakeri
خب پس اینم همگانیه:grinning_face_with_sweat: -
Nazanin Rahdar در هدایت شدن به صفحه خرید گفته است:
amirmohammad shakeri
amirmohammad shakeri
منم از اکانتم افتادم بیرون
هرچی میزنم ورود ولی ورود پیدا نمیکنه -
-
من با اپ میتونم فیلمارو ببینم ولی رو سایت اصلا نمیتونم وارد حسابم بشم😑
میگه خطایی رخ داده است. مجددا تلاش کنید. 😑😑😑😑 -
من با اپ میتونم فیلمارو ببینم ولی رو سایت اصلا نمیتونم وارد حسابم بشم😑
میگه خطایی رخ داده است. مجددا تلاش کنید. 😑😑😑😑@first
بله با اپ میاد -
سایت اوکی شد برید به درستون برسید اینجا نبینمتون😂
-