نظرسنجی: تدریس کدام دبیر ریاضی را انتخاب کنم؟
-
سلام . شما تدریس کدوم یک از اساتید در درس ریاضی برای پایه دهم رو پیشنهاد می کنید ؟
-
محمد خلفی در نظرسنجی ریاضی دهم گفته است:
سلام . شما تدریس کدوم یک از اساتید در درس ریاضی برای پایه دهم رو پیشنهاد می کنید ؟
-
محمد خلفی سلام
استاد لکستانی خیلی خوب و مفهومی توضیح میدن من پیشنهادم ایشونه -
سلام آقای محمد رضا لکستانی برای ریاضی تجربی
-
محمد خلفی سلام آقای لکستانی
-
محمد خلفی سلام قطعا اقای لکستانی صفر تاصد
-
محمد خلفی لکستانی
-
استاد لکستانی
البته فقط تا فصل 3تدریس کردن
برای تابع بابک سادات از کلاسینو خوبه -
محمد خلفی لکستانی
-
بنده دوازدهمی هستم ولی برای مرور مجموعه ها از نکته و تست ایشون استفاده کردم
مهمترین برتری ایشون نسبت به بقیه دوره های ریاضی برای دهم اینه که ایشون معلمی هستن که روند فکریشونو بهتون اموزش میدن و این خیلی مهمتر از نکته تستی و مفهومی درس و ... هست. شما یه خط فکری یه معلمی رو بگیری خیلی کارت جلوعه
-
دوستان من صفر تا صد دوره ریاضی دهم آقای لکستانی رو ببینم و رو تستاش مانور بدم یا برای آقای امینی رادو؟
اونایی که دیدن بگن کدوم بهتره -
دوستان من میخوام دوره صفر تا صد ریاضی دهم رو شروع کنم کدوم استاد بهتر تدریس میکنه آقای لکستانی یا آقای امینی راد؟
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کنن -
دوستان من میخوام دوره صفر تا صد ریاضی دهم رو شروع کنم کدوم استاد بهتر تدریس میکنه آقای لکستانی یا آقای امینی راد؟
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کنن -
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming سلام هر دو خوبن توضیحات کامل تر توی فیلمای اقای لکستانی هست ولی کامل نشده فک کنم تا فصل 4 فیلما هست
اما فیلمای اقای امینی کل کتاب تدریس شده اما اونقد کامل نیس از نظر توضیحات -
دوستان من صفر تا صد دوره ریاضی دهم آقای لکستانی رو ببینم و رو تستاش مانور بدم یا برای آقای امینی رادو؟
اونایی که دیدن بگن کدوم بهترهThani Gaming
سلام دوست عزیز بنظر من آقای لکستانی
من فيلم هاي هر دو استاد رو دیدم آقای لکستانی و امینی راد هر دو عالی هستن منتها واسه آقای لکستانی بهتر هست چون برای آقای امینی خلاصه تر هست -
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming صدرصد لکستانی
-
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming سلام آقای لکستانی خیلی عالین و کامل و گسترده تدریس میکنن
-
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming
سلام استاد لکستانی
البته به نظرم بهترین کار اینه که یک مبحث مشترک از تدریس هر دو استاد را ببینید و با هر کدوم بهتر ارتباط گرفتید از همون استفاده کنید
موفق باشید -
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming استاد لکستانی خیلی جزئی درس میده
ولی استاد امینی راد خیلی مختصر ولی روان درس میدن ، ب نظرم استلد لکستانی بروز تر و بهتر هستن -
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننThani Gaming در کدوم صفر تا صد گفته است:
کسایی که هردو رو دیدن لطفا راهنمایی کننسلام
اقای لکستانی خوبن
از استادای ریاضی اقای ثابتی هم خییییلی خوبن