پمپ سدیم و پتاسیم
-
سلام روزتون بخیر.
ببخشید این جمله تو چه قسمتی از کتابه؟ (یاخته های پوششی روده دارای پمپ سدیم پتاسیم در غشای خود هستند)) البته کتاب من مال سال 98 هست آیا این جمله حذف شده یا من پیداش نمیکنم؟! -
سلام روزتون بخیر.
ببخشید این جمله تو چه قسمتی از کتابه؟ (یاخته های پوششی روده دارای پمپ سدیم پتاسیم در غشای خود هستند)) البته کتاب من مال سال 98 هست آیا این جمله حذف شده یا من پیداش نمیکنم؟!Mr B برای کتاب شما حذف شده
البته فقط یاخته های پوششی روده ی باریک این ویژگی رو ندارن .بقیه ی یاخته ها هم دارن که در دانشگاه بررسی می شه البته یه مثال دیگه که تو کتاب یازدهم اومده یاخته های عصبی هست -
سلام روزتون بخیر.
ببخشید این جمله تو چه قسمتی از کتابه؟ (یاخته های پوششی روده دارای پمپ سدیم پتاسیم در غشای خود هستند)) البته کتاب من مال سال 98 هست آیا این جمله حذف شده یا من پیداش نمیکنم؟!Mr B
اينا رو استاد موقاري همشو كامل تدريس كرده
اما البته كتاب اون برا سال 97.98هس -
سلام حذف شده
-
تشکر از همگی Arman Khodei Hhh Hh Ilya Mansouri Mohammad Mahdi Ebrahimi
-
این جمله مال زیست چاپ ۹۷ هست.
ولی اینو بدون که تقرییییبا در غشای همه ی سلول های زنده بدن پمپ سدیم پتاسیم هست -
سلام روزتون بخیر.
ببخشید این جمله تو چه قسمتی از کتابه؟ (یاخته های پوششی روده دارای پمپ سدیم پتاسیم در غشای خود هستند)) البته کتاب من مال سال 98 هست آیا این جمله حذف شده یا من پیداش نمیکنم؟!Mr B ببینین توی کتاب که برای کنکور های آتی هست، عنوان نشده (تو سال یازدهم ب ای سلول های عصبی بررسی شده)ولی به طور کلی سلول ها چنین ساز و کاری دارن بخاطر همینم هست که سدیم با غلظتش توی هم انتقالی نقش داره.
به خاطر همینه که هم انتقالی، کاملا غیر فعال نیست و انتقال فعال ثانویه بهش میگن. چون پمپ با صرف انرژی، باعث بوجود اومدن شیب غلظت سدیم میشه و شیب سدیم هم باعث هم انتقالی میشه.