IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
یک رابطه در مثلثات
-
-
بله یه رابطه خیلی ساده س . رابطه معروف cos(x-y) = cosxcosy + sinxsiny
دانش آموزای خلاق و باهوش همون اول سریع فهمیدن که کمان ها اینجا 3x و 2x هستش -
علی شلالوند
آها ممنون
من کلا این رابطه رو تا الان نمیدونستم -
این رابطه مربوط به حسابان 1 میشه . مثلثات رابطه های زیادی داره و بنظرم روابط مهم رو یاد بگیرید و انقدر تست بزنید دستتون روان بشه توی تست زدن
کنکوری 1401 هستید؟ -
علی شلالوند
بله کنکوری 1401 هستم -
محمدوحید اسکندری قلم چی آزمون میدید؟ اگه آزمون میدید بگید چند وقته
-
علی شلالوند
از همین تابستان شروع کردم و این آزمون، اولین آزمونم هست -
محمدوحید اسکندری خواستم بپرسم سطح این آزمون با آزمون های طی سال چجوریه یعنی این سخت تره یا اونا سخت تره یا کلا در یه حد هستن
من این آزمون رو تحلیل کردم از سوالاش خوشم اومد و منم قراره از پاییز بورسیه قلم چی بشم -
علی شلالوند
بنظرم قلم چی از بقیه بهتره
هم از نظر جامعه آماری که دیگه همه میدونن
و هم از نظر استاندارد بودن سوالات
چون بهترین استاد ها، قطعا برای بالا بردن اسم خودشون هم که شده، دوست دارن با قلم چی همکاری کنن و بعضی هاشون هم همکاری میکنن
ابزار های بسیار خوبی هم برای تحلیل سوالات بعد از آزمون داره و گزارشات خوبی طی آزمون ها میده
البته اونطوری که من شنیدم، کتاب ها و کلاس هاش زیاد بدرد نمیخوره -
محمدوحید اسکندری ممنون خیلی مفید بود . به امید موفقیت همه کنکوری هایی زحمتکش 1401
-
اینا روابط کمان های a + b و a - b هست
چون کد cc ss دیده میشه پس cos هست
و چون بینشون + هست پس میشه cos (a - b)
اگر متوجه نشدید به ویدیو های 0 تا صد حسابان 11 مراجعه کنید
-
amirmohammad shakeri
بله متوجه شدم
روابط جمع و تفاضل کمان هاست
ممنون