تغییر رشته از تجربی به ریاضی و کنکور ریاضی
-
سلام
من میخوام از تجربی به ریاضی تغییر رشته بدم، دوازدهم هستم
آیا امکان تغییر رشته وجود داره؟ اگر بله، شرایطش چطوره؟ (من توی سمپاد میخونم و مدرسمون فقط رشته تجربی داره، اگه بخوام تغییر رشته بدم باید برم یک مدرسه دیگه)چقدر کتاب های رشته تجربی و ریاضی تفاوت دارن؟
رشته و دانشگاه هدف، مهندسی کامپیوتر شریف هست ، حداقل رتبه لازم چقدر هست؟ -
سلام
منم شرایط شمارو دارم (سمپادی ام و رشته تجربی به ریاضی)
حتما در زودترین تایم ممکن برین مدرسه بگین. اموزش پرورش کرج خیلی سنگ میندازه جلو پا و خییلی اذیت میکنه. حتما در زودترین تایم ممکن برین کاراش رو انجام بدین تا دیر نشده
در مورد کاپیوتر شریف هم حتما یه سرچی بکنید
-
سلام
منم شرایط شمارو دارم (سمپادی ام و رشته تجربی به ریاضی)
حتما در زودترین تایم ممکن برین مدرسه بگین. اموزش پرورش کرج خیلی سنگ میندازه جلو پا و خییلی اذیت میکنه. حتما در زودترین تایم ممکن برین کاراش رو انجام بدین تا دیر نشده
در مورد کاپیوتر شریف هم حتما یه سرچی بکنید
amirmohammad shakeri به نظرتون بهتر نیست تجربی بمونم و کنکور ریاضی بدم؟
جو مدرسه نسبت به اون یکی سمپاد خیلی بهتر هست. -
amirmohammad shakeri به نظرتون بهتر نیست تجربی بمونم و کنکور ریاضی بدم؟
جو مدرسه نسبت به اون یکی سمپاد خیلی بهتر هست.اون دیگه تصمیم خودتونه
مدرسه ما رشته ریاضی هم داره برای همین من قطعا تلاشم رو میکنم تغییر رشته میدم
اگر مدرست (سمپاد) رشته ریاضی داره ، به نظرم اصلا شک نکن و حتما تغییر رشته بده
سال بعد دهنت صاف میشه اگر بخوای تجربی بمونی : باید زیست بخونی برای امتحانا
باید گسسته ، هندسه 1 و 2 و 3 ، حسابان ، امار احتمال بخونی برای کنکوربرای فیزیک باید : ترمودینامیک دهم ، کلی فصل اضافه سال 12 بخونی
خلاصه نظرم اینه اگر مدرست رشته ریاضی داره و تو نری رشته ریاضی ، خیلی سختی بت وارد میشه
-
اون دیگه تصمیم خودتونه
باید گسسته ، هندسه 1 و 2 و 3 ، حسابان ، امار احتمال بخونی برای کنکوربرای فیزیک باید : ترمودینامیک دهم ، کلی فصل اضافه سال 12 بخونی
خلاصه نظرم اینه اگر مدرست رشته ریاضی داره و تو نری رشته ریاضی ، خیلی سختی بت وارد میشه
amirmohammad shakeri نه مدرسمون رشته ریاضی نداره.
-
amirmohammad shakeri نه مدرسمون رشته ریاضی نداره.
-
اون دیگه تصمیم خودتونه
amirmohammad shakeri
توی فیزیک دوازدهم ریاضی دوتا فصل بیشتر داره اما محتواش با تجربی شاید در حد 10 -15 صفحه فرق کنه -
سلام
من میخوام از تجربی به ریاضی تغییر رشته بدم، دوازدهم هستم
آیا امکان تغییر رشته وجود داره؟ اگر بله، شرایطش چطوره؟ (من توی سمپاد میخونم و مدرسمون فقط رشته تجربی داره، اگه بخوام تغییر رشته بدم باید برم یک مدرسه دیگه)چقدر کتاب های رشته تجربی و ریاضی تفاوت دارن؟
رشته و دانشگاه هدف، مهندسی کامپیوتر شریف هست ، حداقل رتبه لازم چقدر هست؟Special AMIR در تغییر رشته از تجربی به ریاضی و کنکور ریاضی گفته است:
، دوازدهم هستم
آیا امکان تغییر رشته وجود داره؟ اگر بله، شرایطش چطوره؟ (من توی سمپاد میخونم و مدرسمون فقط رشته تجربی داره، اگه بخوام تغییر رشته بدم باید برم یک مدرسه دیگه)
چقدر کتاب های رشته تجربی و ریاضی تفاوت دارن؟
رشته و دانشگاه هدف، مهندسی کامپیوتر شریف هستسلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه
به نظرم اول حتما تکلیف ات را با خودت مشخص کن که واقعا کدوم رشته را بیشتر دوست داری که خدایی نکرده نری ریاضی بعدش با خودت بگی کاش توی تجربی می موندم
و اگر تصمیمت قطعی شد حتما از همین حالا شروع کن ریاضیات(گسسته و امار و هندسه و....) را برسونی چون این بخش واقعا با تجربی خیلی فرق تا حتی حسابان که خیلی مباحثش مشترکه وقتی میری تو دل تست ها میبینی تست هاش زمین تا زیر زمین با هم فرق داره
اما درس های دیگه انچنان فرقی نداره
فیزیک اش را تفاوت هاش را توی کمتر از ی ماه میتونی بخوانی
ی نکته ای هم بگم خودم کلی قبلا ها از بچه های ریاضی میشنیدم وای هندسه پایه فلانه و ترمودینامیک خیلی سخته و ..... میتونم بگم بیشتر این حرف ها اغراق الکی هست من خودم از تجربی اومدم ریاضی بعد چون شنیده بودم هندسه پایه و ترمو سخته میخواستم نخوانمشون اما مشاورم گفت بخوان و من خواندم و دیدم عه چقدر راحت بودن و توی کنکور امسال هم هندسه پایه اش به نسبت ساده بود و من تونستم تست هاش را بزنم با اینکه وقت زیادی نزاشته بودم
ی نکته دیگه هم این که اگر راه ابریشم ریاضی را میتونی بگیری که هیچی با همون پیش برو اما اگر نه به نظرم حتما تفتان های هندسه و امار را بگیر که خیلی زود بتونی ریاضیات ات را راه بندازی
و اگر توان مالی داری ی مشاور خوب خیلی میتونه کمکت کنه چون ممکنه اوایل تغییر رشته یکم سردر گم شی
این ها تجربه یک سال اخیرم از تغییر رشته بود امیدوارم کمکت کرده باشم
اگر سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم در حد خودم کمک کنم بهت
خوشبخت باشی -
Special AMIR در تغییر رشته از تجربی به ریاضی و کنکور ریاضی گفته است:
، دوازدهم هستم
آیا امکان تغییر رشته وجود داره؟ اگر بله، شرایطش چطوره؟ (من توی سمپاد میخونم و مدرسمون فقط رشته تجربی داره، اگه بخوام تغییر رشته بدم باید برم یک مدرسه دیگه)
چقدر کتاب های رشته تجربی و ریاضی تفاوت دارن؟
رشته و دانشگاه هدف، مهندسی کامپیوتر شریف هستسلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه
به نظرم اول حتما تکلیف ات را با خودت مشخص کن که واقعا کدوم رشته را بیشتر دوست داری که خدایی نکرده نری ریاضی بعدش با خودت بگی کاش توی تجربی می موندم
و اگر تصمیمت قطعی شد حتما از همین حالا شروع کن ریاضیات(گسسته و امار و هندسه و....) را برسونی چون این بخش واقعا با تجربی خیلی فرق تا حتی حسابان که خیلی مباحثش مشترکه وقتی میری تو دل تست ها میبینی تست هاش زمین تا زیر زمین با هم فرق داره
اما درس های دیگه انچنان فرقی نداره
فیزیک اش را تفاوت هاش را توی کمتر از ی ماه میتونی بخوانی
ی نکته ای هم بگم خودم کلی قبلا ها از بچه های ریاضی میشنیدم وای هندسه پایه فلانه و ترمودینامیک خیلی سخته و ..... میتونم بگم بیشتر این حرف ها اغراق الکی هست من خودم از تجربی اومدم ریاضی بعد چون شنیده بودم هندسه پایه و ترمو سخته میخواستم نخوانمشون اما مشاورم گفت بخوان و من خواندم و دیدم عه چقدر راحت بودن و توی کنکور امسال هم هندسه پایه اش به نسبت ساده بود و من تونستم تست هاش را بزنم با اینکه وقت زیادی نزاشته بودم
ی نکته دیگه هم این که اگر راه ابریشم ریاضی را میتونی بگیری که هیچی با همون پیش برو اما اگر نه به نظرم حتما تفتان های هندسه و امار را بگیر که خیلی زود بتونی ریاضیات ات را راه بندازی
و اگر توان مالی داری ی مشاور خوب خیلی میتونه کمکت کنه چون ممکنه اوایل تغییر رشته یکم سردر گم شی
این ها تجربه یک سال اخیرم از تغییر رشته بود امیدوارم کمکت کرده باشم
اگر سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم در حد خودم کمک کنم بهت
خوشبخت باشیSajad Ghanbari سلام
من برنامه نویسی دوست دارم که مطمئنا توی تجربی نیست.
نزدیک ترین رشته به برنامه نویسی همین مهندسی کامپیوتر هست که دروسی مثل ساختمان داده ها و ... داره
منتها دو دل هستم و میترسم که این علاقم موقت باشه -
Sajad Ghanbari سلام
نزدیک ترین رشته به برنامه نویسی همین مهندسی کامپیوتر هست که دروسی مثل ساختمان داده ها و ... داره
منتها دو دل هستم و میترسم که این علاقم موقت باشهSpecial AMIR
به نظرم اگر تجربه برنامه نویسی نداری در هفته چند ساعت براش وقت بزار
که هم اگر قطعی شد در اینده به کارت میاد هم بهتر میفهمی که واقعا علاقه داری یا نه
میتونی با دانشجو های مهندسی کامپیوتر هم صحبت کنی تا برات شفاف تر بشه مهندسی کامپیوتر -
Sajad Ghanbari سلام
منتها دو دل هستم و میترسم که این علاقم موقت باشهبرنامه نویسی یه هدف خیلی گنگیه
چه رشته ای از برنامه نویسی؟ یکی هست میگه هوش مصنوعی
یکی هست میگه IoT
یکی هست میگه امینتو یه چیز دیگه ، اگر هدفت واقعا یه رشته ای از کامپیوتر هست برو پی اش
نگو بعدا کنار کار اصلیم اونم میخونم چون شاید اصلا به کارت نیاد
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو ببینی لینک
-
Special AMIR
که هم اگر قطعی شد در اینده به کارت میاد هم بهتر میفهمی که واقعا علاقه داری یا نه
میتونی با دانشجو های مهندسی کامپیوتر هم صحبت کنی تا برات شفاف تر بشه مهندسی کامپیوترSajad Ghanbari من برنامه نویسی کردم، تقریبا حدود یکسال
کلی گفتم چون اینجا محفل برنامه نویسی نیست، گفتن جزئیات و به دردی نمیخوره
IoT و AI و ... هدفم نیست، من بکند کار میکنم، ساخت وبسرویس و ...
amirmohammad shakeri -
Special AMIR
میتونی با دانشجو های مهندسی کامپیوتر هم صحبت کنی تا برات شفاف تر بشه مهندسی کامپیوترSajad Ghanbari اکثر برنامه نویس هایی که میشناسم، حالا تو golang ، اگر دانشگاه رفته باشن، مهندسی کامپیوتر میخونن، حتی بعضیاشون هم برق میخوندن و به کامپیوتر تغییر رشته دادن