سوال سخصی:
-
@ariana-ariana استاد موقاری برای صفرتاصد که جزوه نداره
حسین پارسا نه نداره باید خودتون بنویسید اگه یازدهمید من چن تا جزوه نکته ها رو کامل نوشتم میخواید بذارم اینجا
-
حسین پارسا نه نداره باید خودتون بنویسید اگه یازدهمید من چن تا جزوه نکته ها رو کامل نوشتم میخواید بذارم اینجا
@ariana-ariana اره بزار ممنون میشم
-
@ariana-ariana اگه تلگرام داری آیدی تو بده تا اونحا پیام بدم بهت. تاجزوه ها را بفرستی.
-
-
@ariana-ariana اگه تلگرام داری آیدی تو بده تا اونحا پیام بدم بهت. تاجزوه ها را بفرستی.
حسین پارسا
سلام آیدی گذاشتن ممنوعه -
سلام بچه ها، امیدوارم که حالتون خوب باشه
من وقتی که فیلم های استاد موقاری و استاد های دیگه می بینم اگه فیلم 25دقیقه باشه برای من دو تا سه ساعت طول می کشه نمی دونم چکارکنم
شما نظری ندارید کمکم کنید؟!؟حسین پارسا ۹جزوه نوشتنه دیگه توقع چی دارین؟!
سعی کنید خودتون بنویسید تا اینکه بخواین پرینت بگیرید هرچند اصلا صفرتاصد زیست جزوه نداره...
ولی چیزی طبیعیه نگران نباشید به مرور درست میشه -
من وقتی که فیلم های استاد موقاری و استاد های دیگه می بینم اگه فیلم 25دقیقه باشه برای من دو تا سه ساعت طول می کشه نمی دونم چکارکنم
شما نظری ندارید کمکم کنید؟!؟حسین پارسا
دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم این نکات رو رعایت کردم نتیجه داد :
1 فکر کردم مسابقه اس نکته ها رو مرتب و سریع مینوشتم
2اگه مبحث سبک بود سرعت فیلم رو هم زیاد میکردم
3 با خودم میگفتم حق ندارم دوباره فیلم رو ببینم چون وقت اونقدری ندارم پس با دقت گوش میدادم
اگه مطلبی رو نمیفهمیدم چندبار گوش میدادم
4 من نمیدونم شما اینطوری هستین یا نه اما من اینطوری بودم که واب به واب حرف های استاد رو مینوشتم اما تصمیم گرفتم بفهمم تا نوشتن
لطفا جزوه کسی رو نگیرید فکر کنید فردی که به شما جزوه میده یه مطلب رو اشتباه نوشته باشه میدونین اینطوری دانسته ها تون درست نخواهد بود مخصوصا تو زیست که ترکیبیه -
حسین پارسا
سلام آیدی گذاشتن ممنوعهMaryam Nateqi آها اوکی
-
حسین پارسا
3 با خودم میگفتم حق ندارم دوباره فیلم رو ببینم چون وقت اونقدری ندارم پس با دقت گوش میدادم
4 من نمیدونم شما اینطوری هستین یا نه اما من اینطوری بودم که واب به واب حرف های استاد رو مینوشتم اما تصمیم گرفتم بفهمم تا نوشتن
لطفا جزوه کسی رو نگیرید فکر کنید فردی که به شما جزوه میده یه مطلب رو اشتباه نوشته باشه میدونین اینطوری دانسته ها تون درست نخواهد بود مخصوصا تو زیست که ترکیبیهMaryam Nateqi اتفاقا خوندم تاپیکو یادت افتادم
-
حسین پارسا
لطفا جزوه کسی رو نگیرید فکر کنید فردی که به شما جزوه میده یه مطلب رو اشتباه نوشته باشه میدونین اینطوری دانسته ها تون درست نخواهد بود مخصوصا تو زیست که ترکیبیهMaryam Nateqi ممنون از لطفتون
-
Maryam Nateqi ممنون از لطفتون
حسین پارسا
خواهش میکنم در پناه حق موفق باشید -
Maryam Nateqi آها اوکی
-
Maryam Nateqi اتفاقا خوندم تاپیکو یادت افتادم
@narjes-hashemi
متوجه نشدم بیا تودلی یا واتساپ اگه کاری داری باهام
-
دوستان درست میگن به هر حال انسان جایز الخطاست
ممکنه من چیزی رو اشتباه نوشته باشم در هر صورت جزوه نکته فصل شش یازدهم رو میذارم اگه خواستید استفاده کنید
-
-
سلام
من قبل اینکه صفر تا صدا رو ببینم اول درسنامه کتاب تستم و همراه کتاب میخونم و بعد برای تثبیت مطالب فیلم هارو میبینم اینطور اگ مطلبی گفته بشه که نه تو کتاب ونه کمک درسی نیست یادداشت میکنمو دیگ کلی وقت برای نوشتن مطلبی که تو کتاب هست نمیکنم و فیلم هارو هم رو ۲xمیزارم
این روش منه و برام هم مفید واقع شده -
شما نظری ندارید کمکم کنید؟!؟حسین پارسا چرا مگه چیکار میکنید؟
-
برا همه اینجوریه
مگه اینکه مث فیلم سینمایی نگاه کنی که اصلا راندمان نداره -
شما نظری ندارید کمکم کنید؟!؟حسین پارسا
سلام خب طبیعیه حتی درسای دیگه...
حتی شما نکته هم نویسی شاید بیشتر طول بکشه چون شاید یه بخشی رو متوجه نشید باز ببینید...
به نظر من اگر می تونید ویدئو رو بزارید رو دور تند و جزوه رو سریع تر بنویسید یا جزوه خلاصه طول باشه مثلا از فلش اینا استفاده کنید نیازی جملات اینا واو به واو نوشته شن فقط نکات مهم
انجام این کارا به خود من کمک میکنه -
حسین پارسا
سلام خب طبیعیه حتی درسای دیگه...
حتی شما نکته هم نویسی شاید بیشتر طول بکشه چون شاید یه بخشی رو متوجه نشید باز ببینید...
به نظر من اگر می تونید ویدئو رو بزارید رو دور تند و جزوه رو سریع تر بنویسید یا جزوه خلاصه طول باشه مثلا از فلش اینا استفاده کنید نیازی جملات اینا واو به واو نوشته شن فقط نکات مهم
انجام این کارا به خود من کمک میکنه@sania-andiravan
یادمه زمانی ک فیلم میدیدم و میزاشتم دور تند خندم میگرفت کل تمرکزمو از دست میدادم