نظرسنجی: تدریس کدام دبیر شیمی را انتخاب کنم؟
-
سلام سلام به دوستان
خب سوالم اینه که محاسبات پویان نظر راه ابریشم بنظرتون خوب هست و اگ ویدیوهاشو ببینم تو محاسبات ضرب،تقسیم،جمع،تفریق،و.... خوب میشم؟ -
سلام سلام به دوستان
خب سوالم اینه که محاسبات پویان نظر راه ابریشم بنظرتون خوب هست و اگ ویدیوهاشو ببینم تو محاسبات ضرب،تقسیم،جمع،تفریق،و.... خوب میشم؟ali javadi در محاسبات پویان نظر راه ابریشم گفته است:
سلام سلام به دوستان
خب سوالم اینه که محاسبات پویان نظر راه ابریشم بنظرتون خوب هست و اگ ویدیوهاشو ببینم تو محاسبات ضرب،تقسیم،جمع،تفریق،و.... خوب میشم؟آره باحاله
-
استوکیومتری رو که قطعا ببینید ولی اگه محاسباتتون خوبه تو شیمی میتونید محاسباتو نبینید ولی من پیشنهاد میکنم در هر صورت ببینید
-
سلام سلام به دوستان
خب سوالم اینه که محاسبات پویان نظر راه ابریشم بنظرتون خوب هست و اگ ویدیوهاشو ببینم تو محاسبات ضرب،تقسیم،جمع،تفریق،و.... خوب میشم؟ali javadi
سلام
خوبه ولی به مرور زمان مسلط میشی همون اول نخواه که توی محاسبات سریع بشی -
سلام سلام به دوستان
خب سوالم اینه که محاسبات پویان نظر راه ابریشم بنظرتون خوب هست و اگ ویدیوهاشو ببینم تو محاسبات ضرب،تقسیم،جمع،تفریق،و.... خوب میشم؟ali javadi سلام ویدئو های محاسبات سریع آقای پویان نظر خیلی کاربردی هستش فقط اولش خیلی کند عمل میکنید و حتی من تکنیک ها رو هم قاطی میکردم ولی بعدش راه افتادم خیلی کمک کننده هست و اکه میخواین خیلی عالی باشید توی محاسبات طبق گفته های خود آقای پویان نظر باید هر روز تمرینشون کنید
-
ali javadi سلام ویدئو های محاسبات سریع آقای پویان نظر خیلی کاربردی هستش فقط اولش خیلی کند عمل میکنید و حتی من تکنیک ها رو هم قاطی میکردم ولی بعدش راه افتادم خیلی کمک کننده هست و اکه میخواین خیلی عالی باشید توی محاسبات طبق گفته های خود آقای پویان نظر باید هر روز تمرینشون کنید
reyhane nakhei اين ويدئو هاى راه ابريشم است؟
-
بله خیلی مفید هست
پشینهاد میکنم حتما و حتما ببینید
-
سلام . شما تدریس کدوم یک از اساتید رو برای درس شیمی پیشنهاد می کنید ؟
-
استاد پویان نظر
-
محمد خلفی
اگر کنکوری هستید اقای صنیعی بی نظیرن -
-
-
محمد خلفی به نظر من آقای پویان نظر توضیحات خوب تری میدن راحت تر میفهمیم
-
محمد خلفی آقای پویان نظر
-
محمد خلفی
اقا پویان نظر -
محمد خلفی استاد پویان نظر
-
محمد خلفی استاد پویان نظر راه ابریشم
-
محمد خلفی دوستان برای کنکور میگن پویان نظر
ولی اگه دهم هستید فقط و فقط اقلی گودرزی ببینید چون بقيه قدیمیه و ایشون کامل و مفصل و تست های زیاد حل کردن -
سلام برای سال دهم شیمی احسان گودرزی رو ببینم بدرد بخور هس برا تستا کسی با دیدن صفر تا صدش نتیجه گرفته ؟
یا اگر ک خوب نیست صفر تا صد کی خوبه؟ -
سلام برای سال دهم شیمی احسان گودرزی رو ببینم بدرد بخور هس برا تستا کسی با دیدن صفر تا صدش نتیجه گرفته ؟
یا اگر ک خوب نیست صفر تا صد کی خوبه؟Mrcool HSH استاد پویان نظر عالی ان
صفر تاصد آقای گودرزی رو نمیدونم