منبع آموزش و تست شیمی
-
درود دوستان👋🏻⚘
ان شاالله همیشه سلامت و پیروز باشید
خواستم ازتون یه مشورتی بگیرم
من برای انتخاب منبع برای درس شیمی واقعاً موندم که چیکار کنم
من برای شیمی دهم همون سال دهم کتاب تست میکرو و برای یازدهم هم خیلی سبز رو تهیه کردم
از کلیپ های آلا هم فقط شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو استفاده کردم
برای شیمی دوازدهم هم هنوز کتاب نخریدم و آلا هم متاسفانه دوره ی خیلی کامل و خوبی نداره برای دوازدهم
نداره
حالا با این اوصاف به نظر شما انتخاب کتاب تست شیمی دوازدهم به صرفه تره برای من یا کتاب جامع سه سال یا راه ابریشم آقای پویان نظر ؟
یعنی من کتاب تست بگیرم و برای دهم با آقای گودرزی پیش برم و دوازدهم هم منتظر باشم که آقای پویان نظر دوره جدید ظبط کنن یا راه ابریشم رو تهیه کنم؟ممنون میشم کمک کنید ، واقعاً موندم
راه-ابریشمی-ها-شیمی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
درود دوستان👋🏻⚘
ان شاالله همیشه سلامت و پیروز باشید
خواستم ازتون یه مشورتی بگیرم
من برای انتخاب منبع برای درس شیمی واقعاً موندم که چیکار کنم
من برای شیمی دهم همون سال دهم کتاب تست میکرو و برای یازدهم هم خیلی سبز رو تهیه کردم
از کلیپ های آلا هم فقط شیمی یازدهم آقای پویان نظر رو استفاده کردم
برای شیمی دوازدهم هم هنوز کتاب نخریدم و آلا هم متاسفانه دوره ی خیلی کامل و خوبی نداره برای دوازدهم
نداره
حالا با این اوصاف به نظر شما انتخاب کتاب تست شیمی دوازدهم به صرفه تره برای من یا کتاب جامع سه سال یا راه ابریشم آقای پویان نظر ؟
یعنی من کتاب تست بگیرم و برای دهم با آقای گودرزی پیش برم و دوازدهم هم منتظر باشم که آقای پویان نظر دوره جدید ظبط کنن یا راه ابریشم رو تهیه کنم؟ممنون میشم کمک کنید ، واقعاً موندم
راه-ابریشمی-ها-شیمی بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400Reza Panahi سلام اگه براتون ممکنه اگه راه ابریشم رو بخرید خیلی خوبه
اگه کتاب تست نمیخرید حتما به جاش جزوه ها رو پرینت کنید
تبلیغ نمیکنم ولی یه سری از سوالات شیمی ریاضی ۱۴۰۰ رو آقای پویان نظر نمونه شو حل کرده بودن -
Reza Panahi سلام اگه براتون ممکنه اگه راه ابریشم رو بخرید خیلی خوبه
اگه کتاب تست نمیخرید حتما به جاش جزوه ها رو پرینت کنید
تبلیغ نمیکنم ولی یه سری از سوالات شیمی ریاضی ۱۴۰۰ رو آقای پویان نظر نمونه شو حل کرده بودن@haniehno خیلی ممنون از کمکتون
خودم دوست دارم راه ابریشم شیمی رو تهیه کنم
فقط موندم چطوری به پدرم بگم
و نکته دیگری که وجود داره اینه که من با تهیه راه ابریشم شیمی علاوه بر منبع آموزش و تست برای شیمی ، آزمون ۳آ و مشاوره رو هم دارم
فقط یه سوال
میتونید بگید تعداد کل جزوات راه ابریشم شیمی چند صفحه هست ؟
حدودی هم بگین خوبه -
سلام
پیشنهاد من حتما راه ابریشمه
در مورد تعداد صفحات رو جایی نگفتن و محاسبش هم سخته ولی تعداد تستها رو خود استاد گفتند ۴۸۷۳ تست حل شده که امسال بیشتر هم میشه
یه نکته واسه پرینت جزوات:
اگر کل راه ابریشم رو گرفتید همین اول یه پرینتر ارزون بگیرید تا راحت باشید اگر هم فقط یه درس گرفتید سایتهایی همینجا معرفی شده که میتونید ارزون تر پرینت بگیرید -
@haniehno خیلی ممنون از کمکتون
خودم دوست دارم راه ابریشم شیمی رو تهیه کنم
فقط موندم چطوری به پدرم بگم
و نکته دیگری که وجود داره اینه که من با تهیه راه ابریشم شیمی علاوه بر منبع آموزش و تست برای شیمی ، آزمون ۳آ و مشاوره رو هم دارم
فقط یه سوال
میتونید بگید تعداد کل جزوات راه ابریشم شیمی چند صفحه هست ؟
حدودی هم بگین خوبهReza Panahi
اول راه یه چیز بگم. ، لطفاً مبنای تصمیم گیری تون صرفاً خودم دوست دارم نباشه ، دوست داشتن و منطق تون رو باهم به کار بندازید .
.................................................................................
در مورد تعداد صفحات جزوه ها ، من چون کتاب تست داشتم همه ی جزوه هارو پرینت نمیگرفتم ولی این توضیحات براتون مفید تره .https://forum.alaatv.com/post/2078976 -
سلام
پیشنهاد من حتما راه ابریشمه
در مورد تعداد صفحات رو جایی نگفتن و محاسبش هم سخته ولی تعداد تستها رو خود استاد گفتند ۴۸۷۳ تست حل شده که امسال بیشتر هم میشه
یه نکته واسه پرینت جزوات:
اگر کل راه ابریشم رو گرفتید همین اول یه پرینتر ارزون بگیرید تا راحت باشید اگر هم فقط یه درس گرفتید سایتهایی همینجا معرفی شده که میتونید ارزون تر پرینت بگیریدابوالفضل ریسی متشکر از پاسخگویی
واقعاً تعداد تست ها به نظرم خیلی خوبه 👌با سایت های پرینت هم آشنایی پیدا کردم خداروشکر
فقط یه چیزی!
درباره پرینت جزوات به نظر شما منی که برای شیمی دهم و یازدهم کتاب تست دارم جزوات تست ها رو پرینت بگیرم؟آخه بعضی تست ها رو شاید نیاز بشه مرو کنیم و با پی دی اف این کار سخته
نظرتون رو در این مورد هم ممنون میشم بدونم🙏
-
Reza Panahi
اول راه یه چیز بگم. ، لطفاً مبنای تصمیم گیری تون صرفاً خودم دوست دارم نباشه ، دوست داشتن و منطق تون رو باهم به کار بندازید .
.................................................................................
در مورد تعداد صفحات جزوه ها ، من چون کتاب تست داشتم همه ی جزوه هارو پرینت نمیگرفتم ولی این توضیحات براتون مفید تره .https://forum.alaatv.com/post/2078976@haniehno
بله ، حرفتون درسته
من خودم در خوب بودن راه ابریشم آقای پویان نظر شکّ ندارم
ففط بابت هزینش یکم دو دل هستم ، که خرید کتاب تست به صرفه تره یا راه ابریشم
و با استدلال های ذهنی خودم به نظرم راه ابریشم به صرفه تره
چون هم آموزش داره ، هم تست ، هم کنکورچه ، هم آزمون
همچنین من فقط با خرید راه ابریشم شیمی ، در آزمون ۳آ هم میتونم شرکت کنم ، به همه اینا میشه مشاوره هم اضافه کرد
علاوه بر این ، از نظر تعداد تست هم ، این طور که متوجه شدم ، تعداد کل تست های راه ابریشم از هر کتاب دیگری بیشترهفکر کنم دیگه به نتیجه تقریباً قطعی رسیدم
متشکر از کمک شما @haniehno ابوالفضل ریسی -
@haniehno
بله ، حرفتون درسته
من خودم در خوب بودن راه ابریشم آقای پویان نظر شکّ ندارم
ففط بابت هزینش یکم دو دل هستم ، که خرید کتاب تست به صرفه تره یا راه ابریشم
و با استدلال های ذهنی خودم به نظرم راه ابریشم به صرفه تره
چون هم آموزش داره ، هم تست ، هم کنکورچه ، هم آزمون
همچنین من فقط با خرید راه ابریشم شیمی ، در آزمون ۳آ هم میتونم شرکت کنم ، به همه اینا میشه مشاوره هم اضافه کرد
علاوه بر این ، از نظر تعداد تست هم ، این طور که متوجه شدم ، تعداد کل تست های راه ابریشم از هر کتاب دیگری بیشترهفکر کنم دیگه به نتیجه تقریباً قطعی رسیدم
متشکر از کمک شما @haniehno ابوالفضل ریسیReza Panahi
خدا رو شکر
خواهش میکنم -
ابوالفضل ریسی متشکر از پاسخگویی
واقعاً تعداد تست ها به نظرم خیلی خوبه 👌با سایت های پرینت هم آشنایی پیدا کردم خداروشکر
فقط یه چیزی!
درباره پرینت جزوات به نظر شما منی که برای شیمی دهم و یازدهم کتاب تست دارم جزوات تست ها رو پرینت بگیرم؟آخه بعضی تست ها رو شاید نیاز بشه مرو کنیم و با پی دی اف این کار سخته
نظرتون رو در این مورد هم ممنون میشم بدونم🙏
Reza Panahi خواهش میکنم
اگر راه ابریشم گرفتید با اون کتاب تستها خداحافظی کنید به دو دلیل
۱)اینکه تستهای راه ابریشم کل مطالب رو پوشش میده و با حل این تستها مسلط میشید و اصلا زمان واسه تست بیشتر ندارید
۲)اینکه حل ویدئویی خیلی بهتر به درکتون کمک میکنه
واسه پرینت هم یه چیزی که من امتحان کردم و بد نبود رو میگم اگر دوست داشتید امتحان کنید
واسه تستها تو هر صفحه A4 دو صفحه جزوه (یعنی هر برگه A4 میشه ۴ صفحه جزوه) رو پرینت کنید و تستها رو حل کنید
فونت خیلی ریز نمیشه و از طرفی هم در هزینه شما و هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشه -
Reza Panahi خواهش میکنم
اگر راه ابریشم گرفتید با اون کتاب تستها خداحافظی کنید به دو دلیل
۱)اینکه تستهای راه ابریشم کل مطالب رو پوشش میده و با حل این تستها مسلط میشید و اصلا زمان واسه تست بیشتر ندارید
۲)اینکه حل ویدئویی خیلی بهتر به درکتون کمک میکنه
واسه پرینت هم یه چیزی که من امتحان کردم و بد نبود رو میگم اگر دوست داشتید امتحان کنید
واسه تستها تو هر صفحه A4 دو صفحه جزوه (یعنی هر برگه A4 میشه ۴ صفحه جزوه) رو پرینت کنید و تستها رو حل کنید
فونت خیلی ریز نمیشه و از طرفی هم در هزینه شما و هم در مصرف کاغذ صرفه جویی میشهابوالفضل ریسی
ممنون از کمکتون
هنوز تهیه نکردم
ولی به نظرم ارزش تهیه کردن رو داره ، و اگر وقت شد ، تست های کتاب تست هم میزنم ، حداقل مسائل !
ایده تون برای پرینت تست ها هم خوبه
متشکر ⚘ -
ابوالفضل ریسی
ممنون از کمکتون
هنوز تهیه نکردم
ولی به نظرم ارزش تهیه کردن رو داره ، و اگر وقت شد ، تست های کتاب تست هم میزنم ، حداقل مسائل !
ایده تون برای پرینت تست ها هم خوبه
متشکر ⚘Reza Panahi خواهش میکنم
ببخشید من دوباره میگم ولی مهمه😅
تا کل تستهای راه ابریشم(اگر گرفتید)رو نزدید سراغ منبع دیگه نرید چون تو درسنامه تست آموزشی میزنید تو مجموعه تست روی تسلطتون کار میکنید و تو کنکورچه و آزمونها هم روی سرعت کار میکنید
در واقع یک پک کامله و همه با هم جواب میدنموفق باشید