پروانه مونارک
-
سلام
خسته نباشید
یه تست اومده تو کتاب تابستون قلمچی
گفته هر واحد ساختار و عمل در پیکر پروانه مونارک در تشخیص جایگاه خورشید تو آسمون موثره
این جمله رو درست گرفته
ولی آخه هر واحد؟؟؟؟؟
یعنی همهشون
چطور همه اون سلولا تو تشخیص جایگاه خورشید نقش دارن وقتی کتاب گفته که نورون هستن اون یاخته ها
کل بدن مونارک که نورون نیست
تجربیا دهم یازدهم همیار -
خودشم تو پاسخ گفته که نوعی از یاخته عصبی وجود دارد که در تشخیص جایگاه خورشید..........
-
آقا یه سوال دیگه آورده گفته همه پروانه های مونارک دارای نورون هایی هستن که بهشون تو حرکت کردن کمک میکنه
من اینو رد کردم طبق این که پروانه های مونارک نوزاد تو اوایل تولدوشن نمیتونن حرکت کنن
ایشون واسه این قبول نکرده
بعدش واسه همون تشخیص جایگاه خورشید گفته نوزاد مونارک اون نورون های تشخیص جایگاه خورشید رو ندارع -
آقا یه سوال دیگه آورده گفته همه پروانه های مونارک دارای نورون هایی هستن که بهشون تو حرکت کردن کمک میکنه
من اینو رد کردم طبق این که پروانه های مونارک نوزاد تو اوایل تولدوشن نمیتونن حرکت کنن
بعدش واسه همون تشخیص جایگاه خورشید گفته نوزاد مونارک اون نورون های تشخیص جایگاه خورشید رو ندارعسروش قادری در پروانه مونارک گفته است:
بعدش واسه همون تشخیص جایگاه خورشید گفته نوزاد مونارک اون نورون های تشخیص جایگاه خورشید رو ندارعالبته این یکی میتونه منظورش دستگاه عصبیش باشه؟
اینطوری هم نوزادش داره هم بالغ -
ذبدیدثنیتیدیدیاصندیاببتثدق
-
دوستان تو پاسخنامه تشریحی یه جدول داده انواع بافتای پوششی
پوششی غده ای آورده
زده دهان روده معده
منظورش چیه؟
یعنی اون غدد برون ریزو بافت پوششی گرفته؟ -
سلام
خسته نباشید
یه تست اومده تو کتاب تابستون قلمچی
گفته هر واحد ساختار و عمل در پیکر پروانه مونارک در تشخیص جایگاه خورشید تو آسمون موثره
این جمله رو درست گرفته
ولی آخه هر واحد؟؟؟؟؟
یعنی همهشون
چطور همه اون سلولا تو تشخیص جایگاه خورشید نقش دارن وقتی کتاب گفته که نورون هستن اون یاخته ها
کل بدن مونارک که نورون نیست
تجربیا دهم یازدهم همیارسروش قادری
اولا کمال تاسف برا قلم چی با این سوالاش
ولی خب چون گفته نقش دارد(تاثیر دارد) جمله یه مقدار کلی حساب میشه
و شاید نقش اندکی داشته باشه
گزینه های دیگه رو هم بررسی کن -
خودشم تو پاسخ گفته که نوعی از یاخته عصبی وجود دارد که در تشخیص جایگاه خورشید..........
این پست پاک شده! -
ذبدیدثنیتیدیدیاصندیاببتثدق
این پست پاک شده! -
سروش قادری
گزینه های دیگه رو هم بررسی کن@mohsen-sari در پروانه مونارک گفته است:
سروش قادری
گزینه های دیگه رو هم بررسی کنوالا بررسی کردم ولی اونا واضح بود گیرشون
ولی این گزینه دیگ خیلی عجیب بود
یه سوال دیگه هم آورده که این جمله غلطه
در یک یاخته جانوری مولکولی که در خلاف شیب غلظت خود،از یاخته خارج میشود،امکان ندارد که از انرژی ذخیره شده در ATP استفاده نکند
چرا گفته غلطه؟
پاسخنامه این سوال:در توضیح انتقال فعال در کتاب درسی ذکر شده است که مولکول ها میتوانند از انرژی ATP استفاده کنند،این بدان معناست که به جز ATP از مواد دیگری نیز میتوان استفاده کرد
-
خب ببین کنکور هم ازین کارا میکنه
مثلا می پرسه کدام گزینه درست است بعد میاد سه گزینه غلط از کتاب طرح میکنه بعد گزینه درست رو مثلا از خارج کتاب میاره
وقتی شما تشخیص دادی سه گزینه دیگه غلطه گزینه درست مشخص میشه با اینکه تو کتاب هم نیست
و اینکه حواست به موثر است یا نقش دارد باشه معمولا این جمله ها درسته -
@mohsen-sari در پروانه مونارک گفته است:
سروش قادری
در یک یاخته جانوری مولکولی که در خلاف شیب غلظت خود،از یاخته خارج میشود،امکان ندارد که از انرژی ذخیره شده در ATP استفاده نکند
چرا گفته غلطه؟
پاسخنامه این سوال:در توضیح انتقال فعال در کتاب درسی ذکر شده است که مولکول ها میتوانند از انرژی ATP استفاده کنند،این بدان معناست که به جز ATP از مواد دیگری نیز میتوان استفاده کرد
سروش قادری
در مورد سوال بعدی در واقع اینطوری میشه
امکان دارد که از انرژی ATPبرای.... استفاده شود به فعل ها دقت کن
این جمله درسته همیشه برای انتقال فعال از ATP استفاده نمیشه تو دوازدهم می خونید دلیلشو -
سروش قادری
در مورد سوال بعدی در واقع اینطوری میشه
امکان دارد که از انرژی ATPبرای.... استفاده شود به فعل ها دقت کن
این جمله درسته همیشه برای انتقال فعال از ATP استفاده نمیشه تو دوازدهم می خونید دلیلشو -
پوششی غده ای آورده
زده دهان روده معده
منظورش چیه؟
یعنی اون غدد برون ریزو بافت پوششی گرفته؟سروش قادری
سلام
این متن کتاب هستش
البته حذف شده اس برای 401 -
به نظرم خیلی جمله ی مسخره ای
نمی دونم منظورش چی بوده که درست گرفته اما شاید فکر میکنم چون ما مبحث کل نگری رو داریم و خوب عملکرد همه ی سلول های ما به هم ربط دارن شاید از این جهات درست گرفته -
بعدش واسه همون تشخیص جایگاه خورشید گفته نوزاد مونارک اون نورون های تشخیص جایگاه خورشید رو ندارعسروش قادری
جمله درسته دیگه
داره میگه این نورون ها رو همه شون دارن حالا چه استفاده کنه چه نکنه بالاخره دارنیا به قولی چه حرکت کنه چه نکنه بالاخره نورون ها رو داره
-
پوششی غده ای آورده
زده دهان روده معده
منظورش چیه؟
یعنی اون غدد برون ریزو بافت پوششی گرفته؟سروش قادری در پروانه مونارک گفته است:
پوششی غده ای آورده
زده دهان روده معده
منظورش چیه؟
یعنی اون غدد برون ریزو بافت پوششی گرفته؟نوع غددی که تو این سه جا هست پوششیه
-
سروش قادری
چرا گفته غلطه؟
سروش قادری در پروانه مونارک گفته است:
میشه
سلام...
خب ببینید این جمله که میگه امکان ندارد که از انرژی ATPاستفاده نکند یعنی میخواد بگه حتما از atpاستفاده میکنه.... که غلطه چون: به طور کلی انتقال فعال انرژی میخواد اما این انرژی از راه های مختلفی میتواند تامین شود که یکی از آنها استفاده از شکل رایج انرژی( atp) است پس نمیتونیم 100درصد حکم کنیم که این انرژی atp
امیدوارم متوجه شده باشید. -
سروش قادری در پروانه مونارک گفته است:
میشه
سلام...
خب ببینید این جمله که میگه امکان ندارد که از انرژی ATPاستفاده نکند یعنی میخواد بگه حتما از atpاستفاده میکنه.... که غلطه چون: به طور کلی انتقال فعال انرژی میخواد اما این انرژی از راه های مختلفی میتواند تامین شود که یکی از آنها استفاده از شکل رایج انرژی( atp) است پس نمیتونیم 100درصد حکم کنیم که این انرژی atp
امیدوارم متوجه شده باشید.Mansoureh Kordinejad
بله ایشون درست میگن
من یه اشتباهی داشتم در مورد اون جمله
شرمنده -
سروش قادری
چرا گفته غلطه؟
سروش قادری این پاسخ نامه درسته طبق متنی ک توی کتاب درسی بود سلول میتواند از ATPاستفاده کند ن صرفا