سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
ویرایش و حذف پست
-
سلام
چطوری می تونیم پستمون رو ویرایش یا حذف کنیم؟ -
این پست پاک شده!
-
سلام پست برای بخش پرچم؟؟؟؟ مگه نباید اظلاعیه فرمش بیاد /// میشه بهم ب/ی
-
pouya hosein pourreplied to Mohammad Hossein Kazemi on آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
Mohammad Hossein Kazemi
سلام وقتتون بخیر
توی پستتون بغلش سه نقطه میبینید روی اون بزنید گزینه ها باز میشن اگه خیلی وقت از ارسال پیامتون نگذشته باشه میتونید گزینه ویرایش و حذف رو ببینید ولی اگه گذشته نمیتونید ویرایش و یا حذف کنید
موفق باشید -
pouya hosein pour پست برای بیخش پرچم؟؟؟؟ ک بورس الاست منظورتونه//؟
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to pouya hosein pour on آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
بله الان خودم دیدم چون قبلاً نمی اومد پس باید در زمان کوتاه اعمال کرد. ممنون از راهنماییتون -
Mohammad Hossein Kazemi خواهش میکنم
موفق باشید -
pouya hosein pourreplied to Darya Nazari on آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
Darya Nazari نه پست توی انجمن آلا (آلاخونه)