جزوه آقای عزتی
-
سلام بچه ها میدونم یکم بی حوصله این ولی یه چیزی هست میخواستم بدونم کی جزوه زبان آقای عزتی رو داره(تمیز نوشته باشه)من خودم نوشتم خیلی بدجور شد (منظورم جزوه کلمات که پای تخته مینیویسن)اگر کسی داره ولی بلد نیست به پی دی اف تبدیلش کنه بگید راهنماییش میکنم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهم -
سلام بچه ها میدونم یکم بی حوصله این ولی یه چیزی هست میخواستم بدونم کی جزوه زبان آقای عزتی رو داره(تمیز نوشته باشه)من خودم نوشتم خیلی بدجور شد (منظورم جزوه کلمات که پای تخته مینیویسن)اگر کسی داره ولی بلد نیست به پی دی اف تبدیلش کنه بگید راهنماییش میکنم
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهمParsa Amini
خب جزوه سه سالشون رو که فایلش هست رو بخری راحت تر نیستی؟؟
قیمتش فک کنم 5 هزار تومنه -
Parsa Amini
خب جزوه سه سالشون رو که فایلش هست رو بخری راحت تر نیستی؟؟
قیمتش فک کنم 5 هزار تومنهmahan alizadeh نه اونو دارم یسری لغت پای تخته میگن نتونستم تمیز بنویسمشون اونو میخام
-
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دهم @یازدهم @دوازدهمParsa Amini سلام
من که ننوشتم ولی میتونید فیلم رو استپ کنید و اسکرین شات بگیرید خط خود استاد هم خوبه
خب ولی حوصله و وقت میخواد -
Parsa Amini سلام
من که ننوشتم ولی میتونید فیلم رو استپ کنید و اسکرین شات بگیرید خط خود استاد هم خوبه
خب ولی حوصله و وقت میخوادابوالفضل ریسی
تنبلی داره استعدادها رو شکوفا میکنه
-
ابوالفضل ریسی
تنبلی داره استعدادها رو شکوفا میکنه