Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. راهنماییم کنید دوستان 🌼
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
دوستان برای شیمی صفر کدام دبیر آلا خوبه؟
N
خودم تجربی نبودم و الان قصد کنکور تجربی دارم
سوال مشاوره ای
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
تغییر رشته تحصیلی
S
من می‌خوام حقوق بخونم ولی دیپلم من تربیت بدنی نظام قدیم هست چه جوری میتونم شروع کنم
سوال مشاوره ای
از کی شروع کنم؟
0
سلام من دهم ریاضیم خواستم بدونم که برای کنکور از کی باید شروع کنم؟
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
اولویت بندی ریاضی و شیمی و زیست
im_mjgnI
سلام برای درس های ریاضی و شیمی و زیست سه پایه کدوم مباحث اولویت بیشتری دارن و درصد خوبی میدن واقعا به کمکتون نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @راه-ابریشم-آلاء
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای

راهنماییم کنید دوستان 🌼

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده سوال مشاوره ای
26 دیدگاه‌ها 7 کاربران 661 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • hadis RadH hadis Rad

احسان نوروزی کیوی
    سلام ممنون از راهنماییتون 😊
    اصلا دیگه سراغ کتاب درسی نرم؟؟ بجز دروس دینی و زیست
    میشه یکم از بزنامه ریزی تون برای کنکور هم بگید؟ سوال کلی هست ولی در حدی کمک ام کنه و از سردرگمی دربیام ممنون میشم توضیح بدید🌼

احسان نوروزی کیویا آفلاین
    احسان نوروزی کیوی
    تجربی دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط احسان نوروزی کیوی انجام شده

hadis Rad
    🔴نه کتاب درسی خیلی مهمه، ببین من اشتباه میخوندم مثلا هر وقت میخواستم فیزیک بخونم می نشستم یه ساعت درسنامه را با وسواس میخوندم و وقتی میخواستم تست بزنم دیگه وقت فیزیکم تموم میشد و دفعه بعد هم بازم همینطور و خوب من نمیتونستم تست بزنم☹️
    حرف من اینه که اگه وقت داری (که قطعا داری، هنوز تا کنکور ببین چقدر مونده، آقای موقاری می‌گفت که یه هم دانشگاهی داشتن که تو کلاس درس جزو زرنگ ها هم نبوده و از متوسط ها بوده، چهار ماه مونده به کنکور شروع کرده خونده و الان پزشکه)، پس وقت داری، من میگم روی درسنامه خیلی وسواس به خرج نده (ولی بخونش) و بعد برو تست بزن، اصلا هم مهم نیست که چند تا غلط میزنی، فقط بزن و جواب هاش را بررسی کن، این بررسی خودش میشه یه درسنامه خوب😎
    🟢در مورد برنامه ریزی هم یهو جو نگیرین روز اول 15 ساعت بخونین😂، روز بعدش از حال برین و نتونین بخونین.
    روی درس هایی که ازش میترسین و ضعیف هستین وقت بزارین و شیرجه برین تو ترستون، بعد یه مدتی اون درس میشه مثل باقلوا براتون و هی دوست دارید بخونید.
    🟡یک نقطه ضعفی هم که من داشتم وقتی میخواستم بخونم، به کل مسیر یعنی به کل این یه سال فکر می کردم و میگفتم یا خدا کیه اینا رو بخونه😂، همون جا کپ می کردم و استرس و این داستان ها، شما کل مسیر را نبین، امروز و این ساعتت را ببین و برنامه امروز را اجرا کن و به فردا و ماه آینده و... فکر نکن.
    یکم زیاد شد😂 هر چی بنظرم مهم بود و من اشتباه می‌کردم را نوشتم که خدایی نکرده شما اشتباه نکنین.

گاهی، فقط یکم شجاعت لازمه.🙂

hadis RadH 1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • احسان نوروزی کیویا احسان نوروزی کیوی

hadis Rad
      🔴نه کتاب درسی خیلی مهمه، ببین من اشتباه میخوندم مثلا هر وقت میخواستم فیزیک بخونم می نشستم یه ساعت درسنامه را با وسواس میخوندم و وقتی میخواستم تست بزنم دیگه وقت فیزیکم تموم میشد و دفعه بعد هم بازم همینطور و خوب من نمیتونستم تست بزنم☹️
      حرف من اینه که اگه وقت داری (که قطعا داری، هنوز تا کنکور ببین چقدر مونده، آقای موقاری می‌گفت که یه هم دانشگاهی داشتن که تو کلاس درس جزو زرنگ ها هم نبوده و از متوسط ها بوده، چهار ماه مونده به کنکور شروع کرده خونده و الان پزشکه)، پس وقت داری، من میگم روی درسنامه خیلی وسواس به خرج نده (ولی بخونش) و بعد برو تست بزن، اصلا هم مهم نیست که چند تا غلط میزنی، فقط بزن و جواب هاش را بررسی کن، این بررسی خودش میشه یه درسنامه خوب😎
      🟢در مورد برنامه ریزی هم یهو جو نگیرین روز اول 15 ساعت بخونین😂، روز بعدش از حال برین و نتونین بخونین.
      روی درس هایی که ازش میترسین و ضعیف هستین وقت بزارین و شیرجه برین تو ترستون، بعد یه مدتی اون درس میشه مثل باقلوا براتون و هی دوست دارید بخونید.
      🟡یک نقطه ضعفی هم که من داشتم وقتی میخواستم بخونم، به کل مسیر یعنی به کل این یه سال فکر می کردم و میگفتم یا خدا کیه اینا رو بخونه😂، همون جا کپ می کردم و استرس و این داستان ها، شما کل مسیر را نبین، امروز و این ساعتت را ببین و برنامه امروز را اجرا کن و به فردا و ماه آینده و... فکر نکن.
      یکم زیاد شد😂 هر چی بنظرم مهم بود و من اشتباه می‌کردم را نوشتم که خدایی نکرده شما اشتباه نکنین.

hadis RadH آفلاین
      hadis RadH آفلاین
      hadis Rad
      دانش آموزان آلاء تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

احسان نوروزی کیوی
      اهاان،دقیقا منم اون تایمی که برای مثلا زیست هست رو خیلی رو درسنامه ام و به خودم که میام می بینم وقت زیست تموم شده و من به تست نرسیدم 🤕بله خیییلی ممنون از توضیحاتتون 🤩
      مطمئنا خیلیییی کمکم میکنن🌼

احسان نوروزی کیویا 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Dr.RashidiD Dr.Rashidi

hadis Rad در راهنماییم کنید دوستان 🌼 گفته است:

@dr-rashidi اهاان بله
        برای شیمی مثلا درسنامه رو بخونم و یا فیلم اموزشی و بعد تست بزنم خوبه، دیگه طرف کتاب درسی نرم؟؟
        روتینی که عرض کردید، مثلا در هر روز از 4تا اختصاصی و 4تا عمومی، دوتا اختصاصی بزارم و دوتا عمومی خوبه؟
        مثلا شنبه 2تا اختصاصی و 2تا عمومی، روز بعدش اون دوتای اختصاصی دیگه با اون دوتای عمومی دیگه و همینجور ادامه پیدا کنه؟؟؟
        و بعد جزئیات رو بچینم مثلا 20تا تست گرامر، 20تا لغت زبان....
        و اینکه من از دهم شروع کردم به خوندن چندتا از دوستانم گفتن از یازدهم شروع کردن، کدومش بهتره؟؟

ببین هیچوقت کتاب درسی رو کنار نزار
        مهم ترین منبع برای کنکور تو کتاب درسیه

این که چه درسایی رو بزاری به خودت بستگی داره

این روتینی که گفتم بحثش سوای برنامه روزانته
        ینی این که هر شب یه تعداد تست معین برا قرابت و لغت و ... بزنی
        این به این که در طول روز تو برنامت فارسی یا زبان داشتی ربطی نداره

اینم خیلی مهم نیست که از چه پایه ای شروع کردی ولی بهتر بود از یازدهم شروع میکردی چون تازه یازدهم رو تموم کردی میتونستی سریع تر جمعش کنی ولی خیلی مهم نیست با هرکدوم شروع کردی همونو تموم کن
        و بیشتر سعی کن ریاضی و زیست و فارسی رو مبحثی بخونی

hadis RadH آفلاین
        hadis RadH آفلاین
        hadis Rad
        دانش آموزان آلاء تجربی

@dr-rashidi اهان، بله واقعا ممنونم از راهنماییتون خیلیی کمک کرد🌼

Dr.RashidiD 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • hadis RadH hadis Rad

@dr-rashidi اهان، بله واقعا ممنونم از راهنماییتون خیلیی کمک کرد🌼

Dr.RashidiD آفلاین
          Dr.RashidiD آفلاین
          Dr.Rashidi

hadis Rad موفق باشی😊

هیچ اگر سایه پذیرد
          منم آن سایه ی هیچ ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • hadis RadH hadis Rad

احسان نوروزی کیوی
            اهاان،دقیقا منم اون تایمی که برای مثلا زیست هست رو خیلی رو درسنامه ام و به خودم که میام می بینم وقت زیست تموم شده و من به تست نرسیدم 🤕بله خیییلی ممنون از توضیحاتتون 🤩
            مطمئنا خیلیییی کمکم میکنن🌼

احسان نوروزی کیوی
            تجربی دانش آموزان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط احسان نوروزی کیوی انجام شده

hadis Rad پر قدرت رو به جلو برین، حتما موفق میشین😎💪

گاهی، فقط یکم شجاعت لازمه.🙂

hadis RadH 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • احسان نوروزی کیویا احسان نوروزی کیوی

hadis Rad پر قدرت رو به جلو برین، حتما موفق میشین😎💪

hadis RadH آفلاین
              hadis RadH آفلاین
              hadis Rad
              دانش آموزان آلاء تجربی

احسان نوروزی کیوی ممنون🤗

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • bahar mohammadi 0B آفلاین
                bahar mohammadi 0B آفلاین
                bahar mohammadi 0
                فارغ التحصیلان آلاء

سلام عصر بخیر دوستان ..
                لطفا بگید برنامه ام برای مطالعه چطوره؟(شاید لازم باشه که بگم من امسال دوازدهم تموم کردم و کنکور هم دادم ولی خب حس میکنم چیزی که میخواستم نشده ...😕😕 و میخوام واسه کنکور ۱۴۰۱ آماده بشم .. )

خب بریم سراغ برنامه ریزی ای که کردم 😁
                هر روز ، ۳ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ..( هر کدوم ۹۰ دقیقه مطالعه )
                بعد از هر دو تا درسی که خوندم ، ۴۵ دقیقه تست میزنم .
                اونجوری که حساب کردم تقریبا ۹ الی ۱۰ ساعت مطالعه روزانه شد..
                ((مجموعا در طول هفته ، ریاضی و فیزیک و شیمی هر کدوم ۸ ساعت - ۹ساعت زیست - و دروس عمومی هم هر کدوم تقریبا ۵ ساعت شده))
                خب نظری یا پیشنهادی اگه دارید و یا اشکالی در برنامه ریزیم می‌بینید لطفا بگید .
                ممنون 🙂🙂

خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫
                پ.ن : یک معمار

bahar mohammadi 0B mohammadhosien mazaheriM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • bahar mohammadi 0B bahar mohammadi 0

سلام عصر بخیر دوستان ..
                  لطفا بگید برنامه ام برای مطالعه چطوره؟(شاید لازم باشه که بگم من امسال دوازدهم تموم کردم و کنکور هم دادم ولی خب حس میکنم چیزی که میخواستم نشده ...😕😕 و میخوام واسه کنکور ۱۴۰۱ آماده بشم .. )

((مجموعا در طول هفته ، ریاضی و فیزیک و شیمی هر کدوم ۸ ساعت - ۹ساعت زیست - و دروس عمومی هم هر کدوم تقریبا ۵ ساعت شده))
                  ممنون 🙂🙂

bahar mohammadi 0
                  فارغ التحصیلان آلاء

bahar mohammadi 0 در راهنماییم کنید دوستان 🌼 گفته است:

سلام عصر بخیر دوستان ..

ممنون 🙂🙂

تجربیا
                  دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                  همیار

خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

سلام عصر بخیر دوستان ..

ممنون 🙂🙂

mohammadhosien mazaheriM آفلاین
                    mohammadhosien mazaheriM آفلاین
                    mohammadhosien mazaheri

bahar mohammadi 0 سلام وقت بخیر.
                    شما برای برنامه ریزی باید توانایی های خودتون رو مد نظر قرار بدین و طبق اون برنامه بچینین ، شاید توانایی شما رو من یا بقیه دوستان نداشته باشیم و نتونیم کمکتون کنیم...
                    اگر میتونید سه تا تخصصی و دوتا عمومی بخونین و تواناییشو دارین خب انجام بدین...
                    فقط توی برنامتون دوتا نکته رو رعایت کنین؛
                    اول اینکه حتما پیوسته و منظم درس بخونین که این باعث آرامش خاطرتون میشه.
                    دوما مطالبی رو میخونین حتما مرور کنین که اینم باعث میشه دوماه دیگه مجبور نباشین همین مطالب رو از اول بخونین.

bahar mohammadi 0B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • hadis RadH hadis Rad

سلام دوستان 🌼
                      تازه وارد انجمن شدم زیاد نمیدونم چیزی ازش 🤕
                      میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
                      در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنون😊🌼

Elham HamedE آفلاین
                      Elham HamedE آفلاین
                      Elham Hamed
                      تجربی دانش آموزان آلاء

hadis Rad من زیست هر سه سال رو هروز میخونم
                      شیمی هر سه سال رو هروز میخونم
                      فیزیک هر سه سال رو ی روز در میون میخونم
                      ریاضی هروز
                      دینی سه سال رو ی روز در میون روزای فرد
                      زبان انگلیسی هرسه سال روزای فرد
                      عربی و ادبیات هر سه سال هم روزای زوج

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • hadis RadH hadis Rad

سلام دوستان 🌼
                        تازه وارد انجمن شدم زیاد نمیدونم چیزی ازش 🤕
                        میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
                        در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنون😊🌼

MSinaM آفلاین
                        MSinaM آفلاین
                        MSina
                        فارغ التحصیلان آلاء

hadis Rad
                        درود
                        (به نظر من حتما وقت ویژه ای روی ادبیات بذارین)
                        به نظر من کنکوری خوندن یعنی تست و تست
                        اگر درسی رو میخواین شروع کنین ، چن تا تست ازش ببینین تا سوال هایی در مورد اون درس در ذهنتون به وجود بیاد ، بعد وقتی درسنامه میخونید جواب اون سوال هارو پیدا کنید ، اینطوری مطالب بهتر و قوی تر در ذهن ثبت میشه و مثه من وسطش خوابتون نمیگیره :grinning_face_with_sweat:
                        برای مرور هم اول از اون درس یا مبحث مورد نظرتون آزمونی یا چیزی مثه آزمون از خودتون بگیرین و بعد با توجه به اون ، مطالبی که بیشتر نیازه کار کنین تا وقتتون الکی صرف چیزایی که بلدین نره
                        همه نظر من بود و شاید کلا اشتباه باشه ، به هر حال امیدوارم بهره برده باشید
                        .

بماند
                        .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • mohammadhosien mazaheriM mohammadhosien mazaheri

bahar mohammadi 0 سلام وقت بخیر.
                          شما برای برنامه ریزی باید توانایی های خودتون رو مد نظر قرار بدین و طبق اون برنامه بچینین ، شاید توانایی شما رو من یا بقیه دوستان نداشته باشیم و نتونیم کمکتون کنیم...
                          اگر میتونید سه تا تخصصی و دوتا عمومی بخونین و تواناییشو دارین خب انجام بدین...
                          فقط توی برنامتون دوتا نکته رو رعایت کنین؛
                          اول اینکه حتما پیوسته و منظم درس بخونین که این باعث آرامش خاطرتون میشه.
                          دوما مطالبی رو میخونین حتما مرور کنین که اینم باعث میشه دوماه دیگه مجبور نباشین همین مطالب رو از اول بخونین.

bahar mohammadi 0
                          فارغ التحصیلان آلاء

mohammadhosien mazaheri
                          سلام ممنون از راهنماییتون 🌹🌹

خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫

mohammadhosien mazaheriM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1