سلام این 2 تا سوال رو میتونید حل کنید لطفا
-
Kasra Ranjbar من یبار دیگه حلش کردم جواب ۷۳ درومد خیلیییی فرق داره با جواب اولی نمیدونم اولیه رو اشتباه کرده بودم یا این دومیه رو
-
Kasra Ranjbar جوابش میشه 511 . ببینید پرانتز اول رو یه دنباله هندسی با جمله اول 1 و قدرنسبت x ببینید و پرانتز دوم هم یه دنباله هندسی با جمله اول 1 و قدرنسبت x- ببینید . مجموع جملات رو بنویسید و در هم ضرب کنید به یک عبارت ساده تر می رسید و عدد داده شده رو جایگزاری می کنید به جواب می رسید . اگر لازم هست عکسی از حل بفرستم؟
-
Kasra Ranjbar جوابش میشه 511 . ببینید پرانتز اول رو یه دنباله هندسی با جمله اول 1 و قدرنسبت x ببینید و پرانتز دوم هم یه دنباله هندسی با جمله اول 1 و قدرنسبت x- ببینید . مجموع جملات رو بنویسید و در هم ضرب کنید به یک عبارت ساده تر می رسید و عدد داده شده رو جایگزاری می کنید به جواب می رسید . اگر لازم هست عکسی از حل بفرستم؟
علی شلالوند ع ع پس اونی ک اول حل کرده بودم درس بوده
-
علی شلالوند ع ع پس اونی ک اول حل کرده بودم درس بوده
Elham Hamed معمولا در چنین سوالایی که در نگاه اول یک محاسبه سنگین می بینیم با یه نکته ای و ترفندی ساده ترش کنیم
-
علی شلالوند
ممنون میشم عکس بفرستید -
این پست پاک شده!
-
علی شلالوند
ممنون میشم عکس بفرستید -
-
علی شلالوند
پاسخ سوال ۲ رو هم می دونید؟! -
علی شلالوند
پاسخ سوال ۲ رو هم می دونید؟! -