7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
چند سوال زیست دهم - گوارش - برای رفع ابهام
-
سلام .
موارد رو میگم اگه امکانش هست توضیح بدین ممنون میشم- حرکات کرمی در لولهی گوارش باعث گوارش مکانیکی میشن؟
-حرکات قطعهقطعه کننده فقط در رودهی باریک دیده میشن؟ داخل معده دیده نمیشه؟ چون ماهیچه اضافه هم داره و غذا رو برش میده ....
-این جمله درسته؟ بلع شامل مراحی جهت انتقال غذا از دهان به معده هست؟
-شیره معده میشه همون مادههایی که کلا سلولهای معده ترشح میکنن درسته؟ - معده محل ذخیره موقتی غذاست درسته؟
-گوارش میکروبی در نگاری گاو و نشخوار کنندگان هم دیده میشه؟ کجای کتاب گفته؟
یکم زیاد شد ولی واقعا برام ابهام به وجود آوردن اگه امکانش هست توضیح بدین.
کتاب زیستم مال چاپ ۹۹ هست. - حرکات کرمی در لولهی گوارش باعث گوارش مکانیکی میشن؟
-
amir aa حرکات کرمی هم باعث گوارش مکانیکی میشن هم در گوارش شیمیایی نقش دارن
-
amir aa بلع ینی انتقال لقمه غذا از دهان ب معده
-
amir aa شیره معده شامل موادترشحی غده های معده و مواد ترشحی سلولهای پوششی مخاط معده هست
شامل هورمون گاسترین نمیشه -
amir aa معده محل ذخیره موقعی غذاس ک با پر شدن معده چین های دیواره ش هم کم میشن
-
amir aa گوارش میکروبی در معده گاو در سیرابی شروع میشه ک چون بعد اون وارد نگاری ودوباره غذای نیمه جویده وارد مری میشه میشه گفت این میکروب ها تا ی حدی اونجا هم میتونن وجود داشته باشن ینی از سیرابی همراه غذا اول ب نگاری بعد ب مری میرن و دوباره برمیگردن ب سیرابی و نگاری و بعدش هزارلا و شیردان
-
چون بعد اون وارد نگاری ودوباره غذای نیمه جویده وارد مری میشه میشه گفت این میکروب ها تا ی حدی اونجا هم میتونن وجود داشته باشن
خب از کجای کتاب میتونین این مورد رو استنباط بکنین؟
-
میتونین مثال بزنین؟
-
amir aa مگه تو کتابتون عکسش نیس؟؟
-
amir aa مشخص نکردید برای کدوم مثال بزنم؟
-
مشخص نکردید برای کدوم مثال بزنم؟
بله حواسم نبود ببخشید.
برای این قسمت مثال بزنین
حرکات کرمی هم باعث گوارش مکانیکی میشن هم در گوارش شیمیایی نقش دارن
-
مگه تو کتابتون عکسش نیس؟؟
عکس معده گاو؟ چرا ولی خب از اونجا چجوری میشه فهمید که میکروب هست؟ اینکه غذا از سیرابی به نگاری میره و بعدش برمیگرده به مری درسته ولی میشه استنباط کرد که اونجا میکروب هست؟
-
amir aa فک کنم اشتباه جواب دادم
حرکات کرمی وقتی با بنداره پیلور برخورد میکنن نقش مخلوط کنندگی دارن و باعث گوارش شیمیایی میشننمیدونم چرا نوشتم توی گوارش مکانیکی هم نقش دارن ی لحظه با قطعه قطعه کننده اشتباهش گرفتم شرمنده
حرکات قطعه قطعه کننده توی روده باریک هستن و حرکات کرمی در سراسر طول لوله گوارش
-
amir aa گوارش میکروبی توی سیرابی گاو انجام میشه دیگه
گوارش انزیمی هم توی شیردان -
amir aa در چند سوال زیست دهم - گوارش - برای رفع ابهام گفته است:
سلام .
موارد رو میگم اگه امکانش هست توضیح بدین ممنون میشم- حرکات کرمی در لولهی گوارش باعث گوارش مکانیکی میشن؟
-حرکات قطعهقطعه کننده فقط در رودهی باریک دیده میشن؟ داخل معده دیده نمیشه؟ چون ماهیچه اضافه هم داره و غذا رو برش میده ....
-این جمله درسته؟ بلع شامل مراحی جهت انتقال غذا از دهان به معده هست؟
-شیره معده میشه همون مادههایی که کلا سلولهای معده ترشح میکنن درسته؟ - معده محل ذخیره موقتی غذاست درسته؟
-گوارش میکروبی در نگاری گاو و نشخوار کنندگان هم دیده میشه؟ کجای کتاب گفته؟
یکم زیاد شد ولی واقعا برام ابهام به وجود آوردن اگه امکانش هست توضیح بدین.
کتاب زیستم مال چاپ ۹۹ هست.سلام. معمولا توی رفرنس ها نمیگن که حرکت کرمی باعث گوارش مکانیکی میشه ولی اگر بگیم که نقش داره بی جا نگفتیم. خصوصا در برخورد حرکت کرمی روده به پیلور که در برگشت مواد درشت نقش داره.
سوال دوم: حرکت قطعه قطعه کننده فقط در روده ها دیده میشه یعنی روده بزرگ و روده کوچک البته در راست روده حرکت کرمیه. لایه مورب که توی معده هست بیشتر برای حرکت کرمی در نظر ش میگیرن و ربطی به حرکت قطعه قطعه کننده نداره
سوال سوم: بلع برای انتقال غذا از انتهای دهان و ورودش به مری هستش اما در کل فکر نمیکنم جمله اشتباهی باشه
سوال چهارم: شیره معده بله. یه سری انزیم توی کیموس هست مثل امیلاز بزاق. اینا مال شیره معده نیستن. ضمنا تمام ترشحات سلول های غدد معده جزو شیره معده نیستند. مثال بارزش گاسترینه که وارد خون میشه نه محتویات معده پس شیره معده حساب نمیشه
سوال پنجم: بله کاملا درسته
سوال ششم: ببین توی سیرابی میکروب ها هستن اینا با توده غذایی جابه جا میشن برای همینه که این نکته رو دیدی توی تست ها - حرکات کرمی در لولهی گوارش باعث گوارش مکانیکی میشن؟
-
نیک آیین سعادت پور بلع انتقال لقمه غذا از دهان و ورودش ب معده هست
-
amir aa در چند سوال زیست دهم - گوارش - برای رفع ابهام گفته است:
چون بعد اون وارد نگاری ودوباره غذای نیمه جویده وارد مری میشه میشه گفت این میکروب ها تا ی حدی اونجا هم میتونن وجود داشته باشن
خب از کجای کتاب میتونین این مورد رو استنباط بکنین؟
گوارش میکروبی گاو تو سیرابیه نه نگاری تو متن کتاب این مورد رو گفته
-
دریا دریایی
سلامداخل کتاب ما اینها رو ننوشته . اجازه بدین عکس بگیرم فکر کنم بهتر باشه.
ببنید کتاب خیلی سبز گفته که گوارش میکروبی در نگاری هم هست و این نکته رو چند بار داخل تستاش هم آورده و داخل درسنامهاش هم بود و من خیلی تعجب کردم چون داخل کتاب چیزی نگفته و استنباط کردنش هم سخته به نظرم ...
حالا نظر شما چی هست؟ -
نیک آیین سعادت پور
خیلی ممنون برای مورد آخر بگم که داخل درسنامهی خیلی سبز نوشته بود. دلیلش رو هم نگفته بود ... -
Elham Hamed
داخل کتاب خیلی سبز گفته که داخل نگاری هم گوارش میکروبی انجام میشه میخوام بدونم این رو میشه استنباط کرد یا خیلی سبز همینطوری یک چیزی میخواسته بگه ...