جزوه ها راه ابریشم
-
سلام
من چندتا سوال داشتم
اولیش راجب جزوه ها، پرینت بگیریم؟ یا هنوزم قراره اپدیت بشه؟
2. ترتیب جزوه ها رو چطوری بفهمیم
3 . چطوری توی گروه بچه های راه ابریشم ریاضی باید عضو بشیم -
و یه سوال دیگه هم اینکه پیله های ریاضیات توی برنامه از شماره ۱۳ شروع شده، خب قبلی هاش چی میشه؟
-
و یه سوال دیگه هم اینکه پیله های ریاضیات توی برنامه از شماره ۱۳ شروع شده، خب قبلی هاش چی میشه؟
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز
درمورد جزوه ها این که وقتی شما گروه فیلم رو باز میکنید اون بالا دو قسمت فیلم و جزوه داره و هر جزوه مربوط به فیلم خودشه
بعد این که دلیل شروع شدن ریاضی از پیله ۱۳ اینه که هندسه و امار و حسابان ... و هرچیزی که مربوط به ریاضیاته با اقای ثابتیه و برنامه با هندسه شروع شده که فیلم ۱۳ شروع هندسه است
کمی که جلوتر برید توی برنامه پیله اول رو میبینید -
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز
درمورد جزوه ها این که وقتی شما گروه فیلم رو باز میکنید اون بالا دو قسمت فیلم و جزوه داره و هر جزوه مربوط به فیلم خودشه
بعد این که دلیل شروع شدن ریاضی از پیله ۱۳ اینه که هندسه و امار و حسابان ... و هرچیزی که مربوط به ریاضیاته با اقای ثابتیه و برنامه با هندسه شروع شده که فیلم ۱۳ شروع هندسه است
کمی که جلوتر برید توی برنامه پیله اول رو میبینیدامیر محمد دادرس یعنی ما جزوه ها رو از اون قسمت که همش یه جاس دانلود نکنیم
توی هر فیلم جزوه اون قسمت هست اونجایی که میتونیم فیلم رو دانلود کنیم و از اون جا جزوه رو دانلود کنیم
درست گرفتم؟ -
امیر محمد دادرس یعنی ما جزوه ها رو از اون قسمت که همش یه جاس دانلود نکنیم
توی هر فیلم جزوه اون قسمت هست اونجایی که میتونیم فیلم رو دانلود کنیم و از اون جا جزوه رو دانلود کنیم
درست گرفتم؟Amin Ali Akbari بد توضیح دادم تو الان بزنی روی محصولات خریداری شده بعد روی مثلا فیلم های ریاضی
بعد پیله رو مثلا انتخاب میکنی اون بالا به دو قسمت تقسیم شده یکی زده فیلم ها که فکر کنم توی پیله۲۶ تا هست بعد کنارش زده جزوه که ۲ تاست تو وقتی بزنی روی جزوه
میتونی جزوه ای پیله رو ببینی -
Amin Ali Akbari بد توضیح دادم تو الان بزنی روی محصولات خریداری شده بعد روی مثلا فیلم های ریاضی
بعد پیله رو مثلا انتخاب میکنی اون بالا به دو قسمت تقسیم شده یکی زده فیلم ها که فکر کنم توی پیله۲۶ تا هست بعد کنارش زده جزوه که ۲ تاست تو وقتی بزنی روی جزوه
میتونی جزوه ای پیله رو ببینیامیر محمد دادرس اره خب مشکل من همینجاس
مثلا وقتی میریم توی فرسنگ ها کلی پی دی اف هست
ما ترتیبش رو از کجا بفهمیم
و تازه دیدم یه سریش تکراری بود
شما همینجا رو میگی دیگه؟ -
امیر محمد دادرس اره خب مشکل من همینجاس
شما همینجا رو میگی دیگه؟تا بحال عکس نذاشتم نمیدونم درسته یا نه ولی امیدوارم مشکلت حل بشه
-
امیر محمد دادرس اره خب مشکل من همینجاس
شما همینجا رو میگی دیگه؟Amin Ali Akbari ترتیبش هم برای من روی حالت پیش فرض از پایین به بالاست ولی با زدن دکمه تغییر ترتیب میشه از بالا به پایین که جزوات به ترتیبه
-
Amin Ali Akbari ترتیبش هم برای من روی حالت پیش فرض از پایین به بالاست ولی با زدن دکمه تغییر ترتیب میشه از بالا به پایین که جزوات به ترتیبه
امیر محمد دادرس حله دمت گرم
من از توی سایت میرفتم ولی حالا دیگه از توی برنامه میرم مرسی دمت گرم -
اقا چطوری توی گروه بچه های راه ابریشم ریاضی باید عضو بشیم؟
اینجا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
اقا چطوری توی گروه بچه های راه ابریشم ریاضی باید عضو بشیم؟
اینجا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمAmin Ali Akbari یادم رفت بگم من پنج شنبه بود فکر کنم درخواست دادم در انتظار تایید بود الانم کلا گزینه درخواست عضویتش نیست
@M-an -
Amin Ali Akbari یادم رفت بگم من پنج شنبه بود فکر کنم درخواست دادم در انتظار تایید بود الانم کلا گزینه درخواست عضویتش نیست
@M-anامیر محمد دادرس اره من سه ساعت هاج واج موندم چطوری باید عضو شد
اصن دکمش کجاس
یه وقت یه چیزیه من نمیبینم
پس برداشته شده
اوکی مرسی -
Amin Ali Akbari اگر برنامه رو کامل بخونی میبینی که بقیشم در ادامه هست. فکر کنم از ۱۳ شروع کردن که بتونن مبحث هندسه رو شروع کنن. فقط یه مشکلی هست اونم این که چند جا از برنامه نوشته پیله ۱. من واقعا گیج شدم
-
Amin Ali Akbari اگر برنامه رو کامل بخونی میبینی که بقیشم در ادامه هست. فکر کنم از ۱۳ شروع کردن که بتونن مبحث هندسه رو شروع کنن. فقط یه مشکلی هست اونم این که چند جا از برنامه نوشته پیله ۱. من واقعا گیج شدم
Fatoosh mb خب پیله یک میشه فیلم شماره یک که مجموعه هاست فکر کنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد