ضعف زیاد در زبان انگلیسی
-
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد . -
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .h hh
دانش-آموزان-آلاء
دوست عزیز گروه های مرتبط رو منشن کنین تا دوستان راهنمایی تون کنند -
h hh
دانش-آموزان-آلاء
دوست عزیز گروه های مرتبط رو منشن کنین تا دوستان راهنمایی تون کنندMaryam Nateqi در ضعف زیاد در زبان انگلیسی گفته است:
گروه
چه گروه هایی؟ -
Maryam Nateqi در ضعف زیاد در زبان انگلیسی گفته است:
گروه
چه گروه هایی؟ -
Maryam Nateqi
ممنون -
Maryam Nateqi
ممنونh hh
خواهش میکنم عزیز جان 🌷 -
-
-
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .این پست پاک شده! -
سلام امیدوارم حالتون عالی باشه.
برای لغت میتونین برای خودتون ی قانونی بزارین که مثلا من روزی باید 5 تا لغت جدید یاد بگیرم و توی یک ساعت مشخصی از روز این کار را انجام بدین که کم کم عادت بشه براتون .
پیشنهاد میکنم از جعبه لایتنر استفاده کنین و خودتون لغت ها را توی کاغد بنویسین خیلی کمکتون میکنه و اگر شما تقریبا هر روز به این 5 تا لغت پایبند باشین تقریبا تا کنکورتون 3-4 هزار تا لغت یاد گرفتین که احتمال بالا برای کنکورتون کافی هست
حواستون باشه که از تعداد لغت کم در روز شروع کنین که کم کم عادت کنی و وقتی نتیجه اش را میبینی برات لذت بخش میشه زبان.خدایی نکرده نیای بگی من روزی 100 تا لغت باید یاد بگیرم و یکی دو روز این کار را انجام بدی و بعدا زده شی
و در کنارش برای گرامر هم میتونین از 0 تا 100 های آلا استفاده کنین که خیلی خوبن مخصوصا اگر امسال اقای چیذری 0 تا 100 بزاره
ی نکته ای هم که باید یادتون باشه اینه که هر چیزی زمان میبره تا به نتیجه برسه پس توقع نداشته باشین 1-2 ماهه فوری نتیجه اش را ببینین اما قطعا اگر به کارتون ادامه بدین چند وقت دیگه میبینین که رفیق هات که زبانشون از تو خیلی بهتر بود الان سوال های زبانشون را از تو میپرسن -
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .h hh اگ زبانتون ضعیفه باید در قدم اول ی معلم همراهتون باشه ک خب الا معلمای خوبی داره که میتونید زبان و تو تابستون باهاشون کار کنید و بعد در قدم بعدی تلاش خودتونه ک هر نکته ای ک از معلم یاد میگیرد تو ذهنتون پیاده کنید و هرچندوقت یک بار مرور کنید.
و خب از اونجایی ک میدونید کلمه خیلی مهمه برای کنکور و باید فراتر از کتاب باشید خب در این مورد باید هرروز تعدادی لغت و کار کنید البته ن اینکه حفظ کنید تو جمله ب کار ببریدشون و برای خودتون مثال بزنید تا راحت تر تو ذهنتون بشینه
البته باید کسی ام کنارتون باشه ک اگ مشکلی پیدا کردین بپرسین و رفع بشه ک خب تو الاخونه این امکان هس
موفق باشید🙂🌾 -
سلام امیدوارم حالتون عالی باشه.
برای لغت میتونین برای خودتون ی قانونی بزارین که مثلا من روزی باید 5 تا لغت جدید یاد بگیرم و توی یک ساعت مشخصی از روز این کار را انجام بدین که کم کم عادت بشه براتون .
پیشنهاد میکنم از جعبه لایتنر استفاده کنین و خودتون لغت ها را توی کاغد بنویسین خیلی کمکتون میکنه و اگر شما تقریبا هر روز به این 5 تا لغت پایبند باشین تقریبا تا کنکورتون 3-4 هزار تا لغت یاد گرفتین که احتمال بالا برای کنکورتون کافی هست
حواستون باشه که از تعداد لغت کم در روز شروع کنین که کم کم عادت کنی و وقتی نتیجه اش را میبینی برات لذت بخش میشه زبان.خدایی نکرده نیای بگی من روزی 100 تا لغت باید یاد بگیرم و یکی دو روز این کار را انجام بدی و بعدا زده شی
و در کنارش برای گرامر هم میتونین از 0 تا 100 های آلا استفاده کنین که خیلی خوبن مخصوصا اگر امسال اقای چیذری 0 تا 100 بزاره
ی نکته ای هم که باید یادتون باشه اینه که هر چیزی زمان میبره تا به نتیجه برسه پس توقع نداشته باشین 1-2 ماهه فوری نتیجه اش را ببینین اما قطعا اگر به کارتون ادامه بدین چند وقت دیگه میبینین که رفیق هات که زبانشون از تو خیلی بهتر بود الان سوال های زبانشون را از تو میپرسن -
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .h hh در مرحله اول سعی کن دایره لغاتت رو گسترش بدی
با لغات کتاب درسی شروع کن ب این شکل ک هر کلمه ای ک توی کتاب وجود داره رو معنیش و تلفظشو پیدا کن من اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم تا تلفظشو همونجور ک نوشته شده یاد بگیری برای املا اینجوری بعدا کارت سخت تر میشه و یاد گرفتن تلفظ صحیحش برات مشکل ساز میشه
فقط لغات هر درس رو کار نکن تمام کلمه هایی ک توی کتاب هست رو درس ب درس با مثالش یاد بگیر اونم با تلفظ صحیح تا کلمات ی درس رو یاد نگرفتی سراغ درس بعدی نرو
و بعد اون گرامر رو از کتابای اموزشی ک خیلی راحت و گسترده توضیح دادن یاد بگیر
میتونی زبان گوشیتو انگلیسی کنی میتونی فیلم با زبان اصلی و زیر نویس ببینی اینا بهت کمک میکنن حتما متنای کوتاه انگلیسی رو سعی کن خودت ترجمه کنی -
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .h hh سلام
حتما بعد از اینکه لغت حفظ میکنی متن هم کار کن
خیلی می تونه بهت کمک کنه -
سلام به نظر من گسترش لغات و دونستن واژگان بیشتر، مهمتر از گرامر هست. چون شما همه ی نکات گرامر هم بدونید باز اگه نفهمید یه متن چی میگه نمیتونید نکات گرامری را به کار ببرید.
برای آموزش لغات خب کتاب درسی که تو الویت هست (از کتاب کار غافل نشید⚠️) یا میتونی از این دفترچه های واژگان کنکور، تو مواقعی که بیکاری یا داری استراحت میکنی ۱۰ تا را یاد بگیری بعد سر شب هم مرورشون کنی، یا اگه تونستی داستان کوتاه بخونی (سعی کنید هنگام آموزش لغات باهاشون جمله بسازید، خیلی کمک می کنه هم به مکالمه هم به آموزش لغت).
برای گرامر هم اول کتاب درسی واجبه، در ضمن تا وقتی آلاء و استاد هایی مثل استاد علی اکبر عزتی یا استاد مهدی چیذری هستن دیگه واسه چی کلاس زبان برید و کلی هزینه و وقت برای رفت و آمد تلف کنید؟؟ 😕🧐 -
سلام خسته نباشید
من کلاس دهم انسانی هستم همین امروز کارنامم رو گرفتم و نمره زبانم ۱۴ شده خیلی ناراحتم چون معدلم رو خیلی آورده پایین و زحماتم بابت درسای دیگه از بین رفته . از اول خیلی مشکل داشتم و نمره زبانم برعکس درسای دیگه همیشه بد بوده مخصوصا پارسال که از وسطا مدرسه آنلاین شد . پدر و مادرم اجازه نمیدن کلاس زبان برم ولی انتظار دارن که نمره بالایی بگیرم . من لغات رو میتونم حفظ کنم ولی برای نوشتنشون و املاشون و کلا گرامر خیلی مشکل دارم . لطفا راهنمایی کنید تو این تابستون چطور خودم بخونم که بتونم نمره های بالایی تو امتحانای سال های بعد بگیرم و همینطور کنکور . ببخشید که طولانی شد .h hh
سلام. عالی باشی
ببین دوست عزیز اولا که نگرانی نداشته باش. تا کنکور، میتونی کاملا و صد در صد مسلط بشی به این درس. زبان یه درس خوش قلقه فقط باید براش وقت بذاری. واسه یاد گرفتنش نیازی به کلاس رفتن هم نداری. کلی ویدیو آموزشی توی آلا هست که میتونی استفاده کنی.
در محدوده ی کتاب درسی، کلا کار شما با این درس برای مثلا پایه ی دهم، یک ماه طول میکشه البته بعدش باید مرور و بازیابی داشته باشی.
هر هفته روی یه درس مانور بده.
فیلمشو ببین. حالا درسنامشو بخون. حالا کتاب درسی رو مو به مو بخون و روی تک تک کلمات حتی کلمات تیتر های پرسش دقت کن. کلمات هم خانواده خیلی کمکت میکنه. اینکه چجوری از یه بیس میشه فعل، فاعل، مفعول و هم خانواده ساخت میاد دستت. بعدش نوبت تست زدنه. برای بخش لغت، به طور رگبازی، پنجاه تا پشت هم بزن. واسه گرامر، دونه به دونه بزن و تحلیل کن. وقتی حداقل چهل تست از گرامر حل کردی، حالا میتونی ادعا کنی که من رو این درس از کتاب مثلا دهم مسلط شدم. تاکید میکنم. بعد از اینکه یادگیریتون کامل شد، تست تست تست تست خیلی زیاد تست بزنین. زمانبندی و برنامه ریزیشم با خودتون.
بحث کلوز و متن هم که تقریبا جداست ولی شما بدونین که وقتی گرامر و لغت رو یادگرفتین، هیچ مشکلی توی کلوز نخواهید داشت و کلوز فقط یه تیپ تست جدید از واژه و لغت محسوب میشه که یه مفهوم کلی داره. همین. کلوز هم زیاد بزنین. در هفته حداقل ده تا داشته باشین تو برنامتون که حتمن بعدش یه متن هم بزنین.
در مورد متن، بدونین و آگاه باشین که پانش، تسلط روی لغت و گرامر و دانای کل بودن توی زبان هم کارساز نخواهد بود مگر اینکه شما توانایی درک مطلب خوبی داشته باشین که این توانایی بدست نمیاد مگر تمرین زیاد.
متن زدن رو که میخوای شروع کنی، باید یه ماه به خودت فرصت بدی و توی هر هفته از این یک ماه، یه روز در میون بیای و متن ها رو آنالیز کنی. خود به خود یه سری تکنیک ها رو خودت کشف میکنی. آنالیز یه متن، باید حداقلللل نیم ساعت طول بکشه. بعد آنالیز، میری سراغ سوالا و بهشون جواب میدی. اینطوری توانایی درک مانتو میبری بالا. هفته ی آخر این یه ماه،فقط رو تکنیک های متن کار میکنی. همشونو میخونی ولی خیلی درگیر قواعد نشو، هر چی میبینی بطور شهودی واسه زدن بهتر متن کمکت میکنه رو بعنوان استراتژی تو ذهنت داشته باش وگرنه با حفظ کردن چار تا تکنیک، هرگز نمیتونی خوب متن بزنی.
برنامه ی متن و کلوز رو با هم داشته باش بعد این یه ماه و هر یه روز در میون، یه کلوز و دوتا متن پشت هم بزن.
یه نکته ای رو هم بگم. کلاس زبان، کمک کنندست ولی تعیین کننده نیست. هستن کسایی که سالها کلاس میرن ولی آخر میان تو کنکور میزنن ده درصد. کلاس زبان، به شما یه دید میده و دایره لغاتتونو گسترده تر میکنه که شما اینکار رو بدون کلاس رفتن و با مطالعه ی بیشتر میتونین انجام بدین. پس تحت تاثیر جو قرار نگیرید و کار خودتونو با حداکثر راندمان پیش ببرین.
موفق باشی