شروع قوی سال یازدهم
-
سلام من پسرم و امسال میرم پایه یازدهم. قراره برای اول های مهر قلم چی بنویسم. آزمون ۷ مهر از درسهای سال دهم هستش.
۱- به نظرتون توی این فرصت باقی مونده درس های دهم رو بخونم یا بیام کتابای یازدهم رو بخونم؟
۲-من سال های قبل به صورت طرح حکمت ثبت نام میکردم ولی امسال عادی. بن کتاب قلم چی قضیش چیه و تا چقدر کتاب میتونی بگیری؟ اصلا میشه از کتاب های قلم چی استفاده نکرد؟ -
سلام من پسرم و امسال میرم پایه یازدهم. قراره برای اول های مهر قلم چی بنویسم. آزمون ۷ مهر از درسهای سال دهم هستش.
۱- به نظرتون توی این فرصت باقی مونده درس های دهم رو بخونم یا بیام کتابای یازدهم رو بخونم؟
۲-من سال های قبل به صورت طرح حکمت ثبت نام میکردم ولی امسال عادی. بن کتاب قلم چی قضیش چیه و تا چقدر کتاب میتونی بگیری؟ اصلا میشه از کتاب های قلم چی استفاده نکرد؟mrmb در شروع قوی سال یازدهم گفته است:
۲-من سال های قبل به صورت طرح حکمت ثبت نام میکردم ولی امسال عادی. بن کتاب قلم چی قضیش چیه و تا چقدر کتاب میتونی بگیری؟ اصلا میشه از کتاب های قلم چی استفاده نکرد؟ -
mrmb در شروع قوی سال یازدهم گفته است:
۲-من سال های قبل به صورت طرح حکمت ثبت نام میکردم ولی امسال عادی. بن کتاب قلم چی قضیش چیه و تا چقدر کتاب میتونی بگیری؟ اصلا میشه از کتاب های قلم چی استفاده نکرد؟این پست پاک شده! -
۲-من سال های قبل به صورت طرح حکمت ثبت نام میکردم ولی امسال عادی. بن کتاب قلم چی قضیش چیه و تا چقدر کتاب میتونی بگیری؟ اصلا میشه از کتاب های قلم چی استفاده نکرد؟mrmb بن قلمچی اجباریه ، و شما حتما باید بگیرین کتاباشو، کتاباشم میدونین دیگه شامل کتابای ابی قلمچی و دوسالانه که تشریحیه و بعضا سه سطحی میشن ،سه سطحی هاش خیلی خوبن ،و کتابای نسبتا سختی اند ،کتابای ابیم که سطح راحتی دارن ،از دوسالانه هاشم میشه واسه امتحانای تشریحی استفاده کرد. و درمورد سوال اولتون پیشنهاد میکنم درسای سال دهمو بخونید ،تنها سالی که تابستونش بهتره درسای سال اینده رو مطالعه کنید سال کنکوره ، الان بدون استرس درسای پایتونو مطالعه کنین ،اگر از الان به خودتون سخت بگیرین ممکنه سال کنکور زده بشین ،هرچند نمی دونم دقیقا کتابا و وضعیت جدید چطوریه ولی روال اصلی کار همینه
-
@five-wave اگر میخواین با واقعیت روبرو بشین و خودتونو گول نزنین کانون. تو سنجش ممکنه ترازتون بالا بشه و یه اعتماد به نفس کاذب پیدا کنین. البته ازمون جامع هاش خوبن
-
@five-wave اگر میخواین با واقعیت روبرو بشین و خودتونو گول نزنین کانون. تو سنجش ممکنه ترازتون بالا بشه و یه اعتماد به نفس کاذب پیدا کنین. البته ازمون جامع هاش خوبن
-
@five-wave اکثرا میگن کانون سخت تره ،حتی نفر اول کنکور امسال میگفت کنکور از ازمون جامع کانون راحت تر بود
-
@five-wave در شروع قوی سال یازدهم گفته است:
@mahdis127
بیا کارت دارم چقدر بی اعصاب شدی تو
من نت نداشتم بریدی و دوختی وکلا حال میکنی خخخخ
امروز باهات شوخیدم البته حقت بود
یه رفیقو که تنها نمیزارن بیا جوابسوالتت رو بدم البته تو محدود کردی من رو عجب
منظورم اینه که نمیتونم بهت پیام بدم بیا کارت دارم حالا من ضعف اعصاب دارم یا تو خخخخ
بیایی من فردا میام نگاه میکنم اوکی کارت دارم -
میگم گزینه دو بهتره یا کانون البت کانون سواللاتش احمقانس چون از کتابای طرح میشه که برای دانشگاس من دوست خودم داشنگاهی بود متیل ابی یا همچین چیزایی رو فقط تو کتاب های دانشگاه پیدا میشه اما واسه کانون اومده بودش خوب چرا باید بیران انصافا .
حتماهم کتاباشو باید بخری
اما خوبیش اینه که زود به زود ازمون میگیرن و از جای مشخصی از کتاب هست
ولی گزینه دواستاندارد تره و به کنکور نزدیک
ما تراز رو کار داریم پس بهتره ادم بره گزینه دو چون سه هفته یک بار ازمون داره سنجش هم خوبه اما کلا اگر میخوای بهترکار کنی جامع سنجش با گزینه دو بری خوبه البته هم کانون هم گزینه دو جامعه هاشون دو هفته یک باره -
@five-wave در شروع قوی سال یازدهم گفته است:
@mahdis127
بیا کارت دارم چقدر بی اعصاب شدی تو
من نت نداشتم بریدی و دوختی وکلا حال میکنی خخخخ
امروز باهات شوخیدم البته حقت بود
یه رفیقو که تنها نمیزارن بیا جوابسوالتت رو بدم البته تو محدود کردی من رو عجب
منظورم اینه که نمیتونم بهت پیام بدم بیا کارت دارم حالا من ضعف اعصاب دارم یا تو خخخخ
بیایی من فردا میام نگاه میکنم اوکی کارت دارمrezamoaser
بیای هاااااااااااااااااا منتظرم فردا -
rezamoaser
بیای هاااااااااااااااااا منتظرم فرداrezamoaser خدافظ