زیست1/گوارش part1
-
دورد دوستان
تعدادی سوال داشتم...
لطف کنید راهنمایی کنید.
1.کمترین فراوانی در میان سلول های غده معده مربوط به سلول های کناری هست یا سلول های ترشح کننده هورمون گاسترین؟
در کتاب منبع کنکور 1401 سلول های ترشح کننده گاسترین مشخص نشدن... فقط در متن در موردشون صحبت شده در گفتار دو.
2.ایا لفظ **ترشح آنزیم ** برای روده باریک درست هست؟
تست کنکور خارج سال 94 ترشح آنزیم رو غلط گرفته اما الان در کتاب ما چنین لفظی آمده. ما باید درست بگیریم یا غلط؟!

3.استاد موقاری طی تدریس گفتن راست روده جزئی از روده بزرگ هست اما با توجه با این جمله کتاب میتونیم استنباط کنیم که راست روده از دید مولف جزئی از روده بزرگ نیست؟
-
-
دورد دوستان
تعدادی سوال داشتم...
لطف کنید راهنمایی کنید.
1.کمترین فراوانی در میان سلول های غده معده مربوط به سلول های کناری هست یا سلول های ترشح کننده هورمون گاسترین؟
در کتاب منبع کنکور 1401 سلول های ترشح کننده گاسترین مشخص نشدن... فقط در متن در موردشون صحبت شده در گفتار دو.
تست کنکور خارج سال 94 ترشح آنزیم رو غلط گرفته اما الان در کتاب ما چنین لفظی آمده. ما باید درست بگیریم یا غلط؟!

3.استاد موقاری طی تدریس گفتن راست روده جزئی از روده بزرگ هست اما با توجه با این جمله کتاب میتونیم استنباط کنیم که راست روده از دید مولف جزئی از روده بزرگ نیست؟
FaMi ن راست روده بعد از روده بزرگ و جدا ازونه طبق کتاب درسی
-
دورد دوستان
تعدادی سوال داشتم...
لطف کنید راهنمایی کنید.

FaMi کمترین تعداد سلوهای غده معده مربوط ب سلولهای ترشح کننده هورمون هست ولی ازبین سلولهای ترشح کننده شیره معده مربوط ب سلول های کناری هست
روده انزیم ترشح نمیکنه سلولهای پوششی مخاط روده عمر کمی دارن و داخل روده می افتن و اتزیم های اونا ازاد میشه
-
FaMi کمترین تعداد سلوهای غده معده مربوط ب سلولهای ترشح کننده هورمون هست ولی ازبین سلولهای ترشح کننده شیره معده مربوط ب سلول های کناری هست
روده انزیم ترشح نمیکنه سلولهای پوششی مخاط روده عمر کمی دارن و داخل روده می افتن و اتزیم های اونا ازاد میشه
Elham Hamed در مورد مطلب دوم باید بگم خودم مطلع هستم که ترشح انجام نمیشه اما نمیدونم طراح محترم هم چنین چیزی رو. در نظر. میگیره یا نه! چون کتاب اینجا لفظ ترشح رو برای آنزیم ها هم آورده! و متن کتاب منبع ما برای کنکور 1401 هست!
در مورد اولی هم بله درسته.
منتها من درمورد شکل کتاب حرف میزنم و اطلاعاتی که با ما داده
در کتاب چاپ 98سلول های ترشح کننده هورمون نیستن. برای همین نمیدونم طراح طبق شکل کناری ها رو به عنوان دارندگان کمترین فراوانی معرفی میکنم یا نه🤔 -
Elham Hamed در مورد مطلب دوم باید بگم خودم مطلع هستم که ترشح انجام نمیشه اما نمیدونم طراح محترم هم چنین چیزی رو. در نظر. میگیره یا نه! چون کتاب اینجا لفظ ترشح رو برای آنزیم ها هم آورده! و متن کتاب منبع ما برای کنکور 1401 هست!
در کتاب چاپ 98سلول های ترشح کننده هورمون نیستن. برای همین نمیدونم طراح طبق شکل کناری ها رو به عنوان دارندگان کمترین فراوانی معرفی میکنم یا نه🤔FaMi فک میکنم طراح ازاد شدن انزیم رو هم ترشح در نظر بگیره مگه اینکه تو فصل های بعدی ب ازاد شدنش اشاره کرده باشه ک در این مورد الان حضور ذهن ندارم
-
در کتاب چاپ 98سلول های ترشح کننده هورمون نیستن. برای همین نمیدونم طراح طبق شکل کناری ها رو به عنوان دارندگان کمترین فراوانی معرفی میکنم یا نه🤔FaMi سلولهای ترشح کننده هورمون از شکل حذف شدن صفحه ی ۲۷ هم اشاره ای نمیکنه و فقط میگه یاخته هایی وجود دارند ...
فک نمیکنم سوالی در این مورد طرح بشه چون حذفش کردن
اگه ب جواب درستی رسیدید بمنم اطلاع بدید -
۱. ترشح کننده ی هورمون رو بگیر
به قول آقای اسدی ندیدن ما دلیل بر نبودن نیست !
اما اگه شکلش رو حذف کردن براتون پس احتمالا این سوال هم حذف شده هست دیگه۲.نه درست نیست
اون ترشح هم برای آنزیم های گوارشیش نیست وگرنه تو مخاط انزیم داره دیگه
۳. طبق حرف های آقا موقاری راست روده هم جز روده بزرگ میگیریمش ولی حالا میگردم ببینم چیزی عکسش پیدا میکنم یا نه
-
۱. ترشح کننده ی هورمون رو بگیر
به قول آقای اسدی ندیدن ما دلیل بر نبودن نیست !
اما اگه شکلش رو حذف کردن براتون پس احتمالا این سوال هم حذف شده هست دیگه۲.نه درست نیست
اون ترشح هم برای آنزیم های گوارشیش نیست وگرنه تو مخاط انزیم داره دیگه
۳. طبق حرف های آقا موقاری راست روده هم جز روده بزرگ میگیریمش ولی حالا میگردم ببینم چیزی عکسش پیدا میکنم یا نه
دریا دریایی صفحه ۲۶ زیست دهم نوشته پس از روده بزرگ راست روده قرار دارد
ینی روده بزرگ و راست روده جدا شدن -
دریا دریایی صفحه ۲۶ زیست دهم نوشته پس از روده بزرگ راست روده قرار دارد
ینی روده بزرگ و راست روده جدا شدنElham Hamed
بله دیدم عکسش رو ولی طبق تدریس های آقا موقاری ایشون جز روده ی بزرگ گرفتن -
Elham Hamed
بله دیدم عکسش رو ولی طبق تدریس های آقا موقاری ایشون جز روده ی بزرگ گرفتندریا دریایی با احترام زیاد ب اقای مقاری ولی منبع کنکور خب متن کتاب درسیه