انتقاد به برنامه تابستان
-
سلام
یه خسته نباشید به تیم آلا
و اما یه انتقاد مهم...
برنامه تابستان منتشر شد و ایرادات زیادی وارد هست
1-با روزی ده ساعت مطالعه در تابستان تنها میتوانیم پایه دهم و تنها دروس اختصاصی را مطالعه بکنیم در حالی که طبق برنامه ازمون های ازمایشی میتوان کل دهم و یازدهم+مرور ان را انجام داد
2-در برنامه برای مرور هیچ چیزی مشخص نشده
ما به این موسسه کامل اعتماد کردیم اما واقا نگرانم که بعدا از این اعتماد پشیمون نشم!!!
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@مدیر-محصول-ابریشم -
دوست عزیز ، ویدیو های مشاوره ای جدید منتشر شده شاید بتونه کمکت کنه
ولی درمورد مرور من هم موافقم
-
-
Amin Shaqaqi
بله ویدئو رو دیدم اما واقعا هیچ کمکی نکرد
واقعا انگار تو برزخ گیر افتادم!!!! -
@M-an
-
-
سلام
و اما یه انتقاد مهم...
1-با روزی ده ساعت مطالعه در تابستان تنها میتوانیم پایه دهم و تنها دروس اختصاصی را مطالعه بکنیم در حالی که طبق برنامه ازمون های ازمایشی میتوان کل دهم و یازدهم+مرور ان را انجام داد
ما به این موسسه کامل اعتماد کردیم اما واقا نگرانم که بعدا از این اعتماد پشیمون نشم!!!
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشمjigsaw jj
شما توی پنل خودتون فیلم مشاوره درباره برنامه رو ببینید
بعدش تازه شما یه عالمه وقت جبرانی دارید که میتونید ازش برای مرور و خوندن درس یازدهم استفاده کنید لازم نیست زنگی رو اختصاص برای مرور بذارن
نگران نباشید چون برنامه های الا کامل برنامه ریزی شدس -
Amin Shaqaqi
بله ویدئو رو دیدم اما واقعا هیچ کمکی نکرد
واقعا انگار تو برزخ گیر افتادم!!!!برای مرور تصمیمی که من گرفتم اینه که هر جمعه ، درسای اون هفته رو مرور کنم . به علاوه آلا یه زمان دو هفته ای برای مرور در نظر گرفته
فکر کنم اینا دیگه با هم برای مرور کافی باشن .
-
برای مرور تصمیمی که من گرفتم اینه که هر جمعه ، درسای اون هفته رو مرور کنم . به علاوه آلا یه زمان دو هفته ای برای مرور در نظر گرفته
Amin Shaqaqi
بله ایده خیلی خوبی هست اما هنوز هم بابت پیشروی کند الا در دروس قانع نشدم -
برای مرور تصمیمی که من گرفتم اینه که هر جمعه ، درسای اون هفته رو مرور کنم . به علاوه آلا یه زمان دو هفته ای برای مرور در نظر گرفته
Amin Shaqaqi
تازه زنگ اخر هر روز هم جبرانیه
یعنی میشه توی اون زنگ یه درس رو برای اون روز دوره کرد و حتی تایمش رو به درسای دیگه هم برای مرورشون داد -
Amin Shaqaqi دقیقا همین خوبه
-
Amin Shaqaqi
بله ایده خیلی خوبی هست اما هنوز هم بابت پیشروی کند الا در دروس قانع نشدمjigsaw jj
خوندن پایه دهم خیلی مهمه چون بیس و اساس کنکوره
هر چی بتونی با تمرکز و کیفیت بهتری بخونی توی سال تحصیلی خیالت راحت تره
حالا شما وقت اگه خیلی اضافه اوردی میتونی از تفتان های عمومیا(و حتی تخصصیا) برای جمع بندی دروس عمومی سال 10 و 11 خودت در زنگ های جبرانی استفاده کنی -
سلام
برنامه اصلا خوب نیست!
آخه فوللل تایم پره...خب تابستونه انقدر زیاد لازم نیست به جز اون عمومی نداره اصلا! علاوه بر اون تابستون یکی باشگاه میره یکی کلاس میره اصلا جای خالی نزاشتین که یه جوری حلش کنیم! -
سلام
و اما یه انتقاد مهم...
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام
و اما یه انتقاد مهم...
@دانش-آموزان-آلاء
@مدیر-محصول-ابریشمjigsaw jj در انتقاد به برنامه تابستان گفته است:
سلام در جواب سوال دومتون همینجور ک بچه ها اشاره کردن آخر هرروز ی تایم هست و جمعه ها هم کل تایم دست خودمونه و میشه برای مرور ازش استفاده کرد و اردوی تابستانه ای ک شهریور هست هم برای مرور دوباره همه مطالب هس و فکر میکنم کافی باشه
-
Amin Shaqaqi ولی من به نظرم مرور به اندازه کافی توی شهریور هستش
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد