زیست راه ابریشم
-
سلام . ببخشید توی برنامه تابستانی چرا زیست از فرسنگ 3 میپره فرسنگ 6 ؟ و اینکه فیلم ها توی همون ساعتی که گفته شده قرار میگره ؟
-
احتمالا ادامه همون مبحثه
-
سلام . ببخشید توی برنامه تابستانی چرا زیست از فرسنگ 3 میپره فرسنگ 6 ؟ و اینکه فیلم ها توی همون ساعتی که گفته شده قرار میگره ؟
Ali Alii
دوست عزیز حتی اگه یبار به راه ابریشم نگاه مینداختی میدیدی که همه ی فیلم ها قرار گرفته
و اینکه وقتی میگن دهم رو تو تابستون میخونیم یعنی اینکه از فرسنگی میریم فرسنگ دیگه
همه دهم که توی یه فرسنگ نیست
اگه یکم نسبت به راه ابریشم مطالعه میداشتی لازم نبود این تاپیکو بوجود بیاری -
Ali Alii
دوست عزیز حتی اگه یبار به راه ابریشم نگاه مینداختی میدیدی که همه ی فیلم ها قرار گرفته
و اینکه وقتی میگن دهم رو تو تابستون میخونیم یعنی اینکه از فرسنگی میریم فرسنگ دیگه
همه دهم که توی یه فرسنگ نیست
اگه یکم نسبت به راه ابریشم مطالعه میداشتی لازم نبود این تاپیکو بوجود بیاریmahan alizadeh
به اعصابت مثلث باش:face_with_tears_of_joy: -
mahan alizadeh
به اعصابت مثلث باش:face_with_tears_of_joy:@hamed-shakouri
من واقعا خونسردم ولی این دوستمون من خیلی دیدم که یه تاپیک هایی رو بخاطر سوالاتی عجیبی بوجود میاره که به سادگی خودت میتونی بفهمیش و توی انجمن پیداش کنی و واقعا لازم به پرسیدن نیست
یهو حرصم دراومد
شرمنده :grinning_face_with_sweat: -
@hamed-shakouri
من واقعا خونسردم ولی این دوستمون من خیلی دیدم که یه تاپیک هایی رو بخاطر سوالاتی عجیبی بوجود میاره که به سادگی خودت میتونی بفهمیش و توی انجمن پیداش کنی و واقعا لازم به پرسیدن نیست
یهو حرصم دراومد
شرمنده :grinning_face_with_sweat:mahan alizadeh
بله میدونم شما که کارت درسته:winking_face:
دشمنت شرمنده😂:rose: -
@hamed-shakouri
یهو حرصم دراومد
شرمنده :grinning_face_with_sweat:mahan alizadeh در زیست راه ابریشم گفته است:
@hamed-shakouri
یهو حرصم دراومد
شرمنده :grinning_face_with_sweat:ممنون که به سوالات جواب دادی حتی به غلط :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد