برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
nazanin karima فیزیک طلوعی برای ما تجربی ها نیس
Saeid Zare بله،ولی اصلش یکیه که برنامشون
-
Saeid Zare بله،ولی اصلش یکیه که برنامشون
nazanin karima نیس
مثلاً فیزیک طلوعی سه تا پیله داره ولی تو برنامه دو تا پیله وجود داره -
Amoo Sepi
تست که توی برنامه هست
مثلا ما باکس تست های جلسه فلان فیزیک داریم همون تست ها رو سنجی باید بزنیم دیگه
و برای مرور و روتین هم اگه برنامه کامل اجرا شد از تایم های جبرانی میشه استفاده کردمحمد مودب با تایم مرور،میشه مطالعه ی زیاد و پیشرویِ کم:))
نمیشه ضعف های زیادِ این برنامه رو پوشوند و منکر شد.تست سنجشی هم باید از همه ی مباحث به صورت آزمون طور زده بشه،نه صرفاً فقط یک درس خاص؛که اونم احتمالن باید چپونده شه تو تایمِ جبرانی.یه تایم جبرانی و این همه کار؟
برا شروع ۱۱-۱۲ ساعت؟؟؟! :))))))))))) -
محمد مودب با تایم مرور،میشه مطالعه ی زیاد و پیشرویِ کم:))
نمیشه ضعف های زیادِ این برنامه رو پوشوند و منکر شد.تست سنجشی هم باید از همه ی مباحث به صورت آزمون طور زده بشه،نه صرفاً فقط یک درس خاص؛که اونم احتمالن باید چپونده شه تو تایمِ جبرانی.یه تایم جبرانی و این همه کار؟
برا شروع ۱۱-۱۲ ساعت؟؟؟! :))))))))))) -
سلام
ما تجربیا که فیزیک اقای طلوعی رو گرفتیم و برنامه تابستانمون طبق فیلم های ایشون نیس باید چه کار کنیم؟
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی
@M-an -
سلام
ما تجربیا که فیزیک اقای طلوعی رو گرفتیم و برنامه تابستانمون طبق فیلم های ایشون نیس باید چه کار کنیم؟
@بچه-های-همخوانی
@M-anSaeid Zare دوست خوب وقتی ی بار منشن کنی بچه ها میبینن اگ کسی جوابی داشت پست میکنه واست نیازی نیس چندین بار منشن کنی
-
سلام
@بچه-های-همخوانی
@M-anSaeid Zare گفتن توی ویدیو های مشاوره جواب بدن به سوالات
که شاید سوال شما هم جزء اش باشه -
Amoo Sepi خب خودشون گفتن که اصل برنامه از یک مهر،اونموقع جدی تر میشه،ولی با ساعتای بالا به عنوان شروع موافقم،البته استاد یاری گفتن که باید سعی کنید اینجوری طریق خودتونو وفق بدین
nazanin karima به هر حال ۱۰ و ۱۱ ساعت توی اوج کاره،نه برای شروع و کسی که هیچی نخونده.اینطور واقعا آدم زده میشه.بهتر بود از ساعتای کم تر شروع میشد.
-
nazanin karima به هر حال ۱۰ و ۱۱ ساعت توی اوج کاره،نه برای شروع و کسی که هیچی نخونده.اینطور واقعا آدم زده میشه.بهتر بود از ساعتای کم تر شروع میشد.
-
Amoo Sepi در مورد مهر هم امیدوارم یه برنامه مثل این ندن.این حتّی یه کُلیَّتِ کار هم دستگیرِ آدم نمیکنه...چه برسه به بی نیاز کردن از مشاور
Amoo Sepi
دوست عزیز شما به برنامهی آلا ایراد میگیری یکم وقت بذار یه برنامه توپ بنویس مخصوص خودت با همون پیش برو تا آسیب نبینی
مشاورای آلا که نمیان مخصوص هر فرد برنامه بدن دوباره، یه بار اومدن سر مشق دادن ! ، شما سختته ، میتونی از روش الگو برداری کنی و با ساعات خودت تطبقیش بدی
وگرنه تا جای جاش محتوای برنامه ریزی شده راه چاره هس که بماند خیلی هم عالیه
آیا تو این همه مورد مهم دیگه فقط تست سنجشی یا مرور دوای درده و هیچ مشکله دیگهای وجود نداره؟؟؟
ماهی هم درسی که روز خونده رو یادش نمیره که بخواد مرور کنهمرور میره برای تایم های جبرانی که استاندارده
احساسم اینه داری خیلی سخت میگیری
مثلا لازم داری درسنامه فصل ۱ فیزیک یا زیست دهم رو ببینی؟؟؟؟
جای اونا درسا یا تست سنجشی یا هر چیزه دیگرو بذار
این مورد رو آقای حسینی فرد تو فیلم مشاوره خیلی خیلی کامل تر گفتن که لازم نیست من دوباره تکرار کنم
شو خوش -
Amoo Sepi
دوست عزیز شما به برنامهی آلا ایراد میگیری یکم وقت بذار یه برنامه توپ بنویس مخصوص خودت با همون پیش برو تا آسیب نبینی
مشاورای آلا که نمیان مخصوص هر فرد برنامه بدن دوباره، یه بار اومدن سر مشق دادن ! ، شما سختته ، میتونی از روش الگو برداری کنی و با ساعات خودت تطبقیش بدی
وگرنه تا جای جاش محتوای برنامه ریزی شده راه چاره هس که بماند خیلی هم عالیه
آیا تو این همه مورد مهم دیگه فقط تست سنجشی یا مرور دوای درده و هیچ مشکله دیگهای وجود نداره؟؟؟
ماهی هم درسی که روز خونده رو یادش نمیره که بخواد مرور کنهمرور میره برای تایم های جبرانی که استاندارده
احساسم اینه داری خیلی سخت میگیری
مثلا لازم داری درسنامه فصل ۱ فیزیک یا زیست دهم رو ببینی؟؟؟؟
جای اونا درسا یا تست سنجشی یا هر چیزه دیگرو بذار
این مورد رو آقای حسینی فرد تو فیلم مشاوره خیلی خیلی کامل تر گفتن که لازم نیست من دوباره تکرار کنم
شو خوشmahan alizadeh شما میتونی مرور نکنی
شبت به خیر -
محمد مودب
من خودم فک میکردم این برنامه ای که چیدن خوبه
ولی الان میبینم داغونه
فیزیک تجربیا بر حسب اقای کازرانیان چیده شده نه اقای طلوعی برا همین تایم کم میاد برای تموم کردن استاد طلوعی
تازه وقت صفر تا صدای ریاضی تجربی هم که باید دیده بشه رو هم در نظر نگرفتن
من صبحا مدرسه کلاس دارم
کانون زبان دارم
فقط برنامه رو میبینم زار میزنم چون اصلا برای این مدل برنامه ریزی تفکر نشده
خیلی اوضاع خیته واقعاmahan alizadeh
خودشون توی فیلم مشاوره پنج فکر کنم گفتن
شما اگه مدرسه میری و مدرسه خوب کار میکنه
میتونی اون بخش های آموزشی راه ابریشم رو سریع رد کنی
اینجوری اون وقتی که در طول روز واسه آموزش در نظر گرفته بودن رو مدرسه ای و بقیه تایم هم که هستی میری سراغ تست ها و...
برای کلاس زبان هم معمولا سه جلسه یک و نیم ساعتی در هفته هست
که تقریبا میشه با وقت جبرانی همون روز اون پوشوند
تازه جمعه ها هم که هستاما بصورت کل منکر این قضیه نمیشم که از اول کار روزی ۱۰ ۱۲ ساعت در نظر گرفتن و بچه ها تقریبا هیچ وقت آزادی ندارن
-
-
mahan alizadeh شما میتونی مرور نکنی
شبت به خیرAmoo Sepi نه اتفاقا آخر هر روز و آخر هر هفته در تایم های جبرانی میشه مرور کرد
-
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم
لینک دانلود برنامه
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمArshia Yazdian الان اگ یکی بخواد با راه ابریشم تابستون بخونه باید pdf هارو از روی مانیتور بخونه ک تا اول مهر اماده شن اپدیت ها؟
-
Amoo Sepi نه اتفاقا آخر هر روز و آخر هر هفته در تایم های جبرانی میشه مرور کرد
Saeid Zare آره جمعه ها میشه تا حدّی.اینو حواسم نبود
-
Saeid Zare آره جمعه ها میشه تا حدّی.اینو حواسم نبود
-
Amoo Sepi هر چند در کل واقعنننن نمیصرفه آدم تو تابستون با این برنامه پیش بیاد و اگه خودش بخونه
هم تست خیلی بیش تری میزنه تا آخر تابستون
و هم مطالب بیش تری رو پیش برده... -
Amoo Sepi فکر میکنی ، میرسی آخر تابستون ، میبینی همه شون نصفه موندن
Mohammad mahdi ahmadi خدا بزرگه
-
Mohammad mahdi ahmadi خدا بزرگه
Amoo Sepi حاجی جون خدا که بزرگه ولی برای اونا که خوندن بزرگتره