طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
حسین شاکری شب خوش عزیز دل
خیلی ممنونم ازتفاضل جهانگیری جامه بزرگی خواهش،حالا بازم دقیقش رو بپرس که خدای نکرده دچار مشکل نشی ،
-
یعنی کارنامه هارو میخوان که ببینن چه دستهگلی به اب دادیم
تو پذیرش تاثیر میزاره -
حسین شاکری وارد تیکت پشتیبانی که میشم
نوشته گروه مربوط به مشکلت رو انتخاب کن -
حسین شاکری وارد تیکت پشتیبانی که میشم
نوشته گروه مربوط به مشکلت رو انتخاب کنفاضل جهانگیری جامه بزرگی پرچم رو انتخاب کن بعد همه سوالاتو بپرس ،حتی بپرس که باید همینجا عکسو اپلود کنم یا نه؟؟؟کلا همچیو بپرس
-
یعنی کارنامه هارو میخوان که ببینن چه دستهگلی به اب دادیم
تو پذیرش تاثیر میزارهریحانه باقری نمیدونم بخدا🥺
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی پرچم رو انتخاب کن بعد همه سوالاتو بپرس ،حتی بپرس که باید همینجا عکسو اپلود کنم یا نه؟؟؟کلا همچیو بپرس
حسین شاکری
ممنون دوست عزیز ان شاءالله موفق باشی عزیزم
-
حسین شاکری
ممنون دوست عزیز ان شاءالله موفق باشی عزیزم
فاضل جهانگیری جامه بزرگی خواهش میکنم ،همچنین عزیزم🥰
️
-
ریحانه باقری نمیدونم بخدا🥺
حسین شاکری من که حسابی گلارو ابیاری کردم دعا میکنم بالای ۱۸ باشم که بعیده
خدا از معلم زیستم نگذره الهی همش فیلمای دبیرای دیگرو میزاشت و میرفت اگه اقای موقاری نبود که دیگه هیچی
امسال اموزش مجازی خیلی گند بود -
سلام
بچه ها توی آلا خونه نمیشه دانلودش کرد باید برین و از تو گوگل یا کروم وارد آلا خونه بشین و دانلودش کنین -
حسین شاکری من که حسابی گلارو ابیاری کردم دعا میکنم بالای ۱۸ باشم که بعیده
خدا از معلم زیستم نگذره الهی همش فیلمای دبیرای دیگرو میزاشت و میرفت اگه اقای موقاری نبود که دیگه هیچی
امسال اموزش مجازی خیلی گند بودریحانه باقری آلا اصلا برا ما این طرحو گذاشته که جبران بشه ،نگران نباش ،توکل کن بر خدا بقیش درست میشه
-
ریحانه باقری آلا اصلا برا ما این طرحو گذاشته که جبران بشه ،نگران نباش ،توکل کن بر خدا بقیش درست میشه
حسین شاکری ایشالله
دیگه بخوابیم فردا باید بیوفتیم دنبال کارای طرح
شب بخیر -
ریحانه باقری آدرس پست که پایین صفحه نوشته به همونجا پستش کن یه سری مطلب هم نوشته که مثلا کپی کارت ملی یا شناسنامه هم همراش باید پست کنی ،و ریزنمرات سال یازدهم (اینو نمیدونم از مدیر مدرستون بپرسید،فکز کنم همون کارنامس)و اگرم تخفیف ۱۰۰درصد میخواهین باید مدارکی که نشون میده زیر نظر کمیته امداد امام خمینی هستید همه باهم ایناروپست کنید به اون آدرسی که زیر عکسه (شماذه تلفنم میخوان )البته من ازشون پرسیدم کجا شماره تلفن بنویسم (هنوز منتظر جوابم )بعد فکر کنم باید تویه تیکت هم اینا همرو آپلود کنیم (راستش واقعا به درستی اینایی که گفتم مطمعن نیستم اگر مدیر لطف کنن تایید کنند منم مطعن بشم چون هرچی تا الان میدونستم همینان )حالا خودتم حتمی دقیقش از پیج اینستاگرامیشون یا از تیکت بپرس
حسین شاکری در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ن )البته من ازشون پرسیدم کجا شماره تلفن بنویسم (هنوز منتظر جوابم )بعد فکر کنم
سلام شماره تلفن رو پشت کپی کارت ملی یا کپی شناسنامه
بنویسید -
سلام به آلایی ها
فایل نامه ای که باید پرینت بگیرین و مدیر مدرسه تون مهر و امضا کنن
مشخصاتی که در فایل گفته شده رو کامل بنویسید@m-an
درود خدمت مسئولین آلا
سپاس از زحماتتون وتشکر بابت طرحی که ارائه کردید
sohrab -
سلام،کسی میدونه کارناممون توی مدرسه در دسترس هست یا نه؟
-
سلام خدمت برادران عزیز الایی ببخشید گویا از متون ارسالی متوجه ارسال فرم شدید اگر لطف کنید توضیح دهید که چطور به فرم دسترسی داشته باشیم ممنونم از شما بی کران شما یاوران....
-
سلام خدمت برادران عزیز الایی ببخشید گویا از متون ارسالی متوجه ارسال فرم شدید اگر لطف کنید توضیح دهید که چطور به فرم دسترسی داشته باشیم ممنونم از شما بی کران شما یاوران....
علی قربان زاده سلام ،صبح بخیر ،علی جان الان یعنی نمیتونی فرم رو دانلود کنی؟
-
علی قربان زاده
اینجا لینکش هست علی آقا بنظرم با اپلیکیشن نیا فکر کنم نمیشه
با سایت امتحان کن -
علی قربان زاده سلام ،صبح بخیر ،علی جان الان یعنی نمیتونی فرم رو دانلود کنی؟
حسین شاکری
سلام آغای شاکریشما تونستید دانلود کنید؟؟
-
حسین شاکری
سلام آغای شاکریشما تونستید دانلود کنید؟؟
شهرام قربانی بله دان شد
-
علی قربان زاده
دوستان با اپ دانلود نمیشه از سایت برید.