زمان گذشته استمراری
-
سلام بچه ها خسته نباشین یه سوال خیلی طولانی دارم نمیدونم شاید راحته ولی من گیج شدم توی نشانه های زمان گذشته استمراری سوالم اینه
یکی از نشانه های گذشته استمراری whenهست که ساختارش اینطوریه
گذشته ساده+ when+ گذشته استمراری
این همیشه اینطوریه یا نه میتونیم جاشو عوض کنیم یا اصلا بجای گذشته ساده دوتاش گذشته استمراری باشه این درسته
سوال دوم:یکی دیگه از نشانه های گذشته استمراری while/asهست و ساختارش اینطوریه
گذشته استمراری+while/as+گذشته ساده
اینم همیشه اینطوریه یا نه میتونیم جاشو عوض کنیم یا اصلا بجای گذشته ساده دوتاش گذشته استمراری باشه این درسته
سوال سومم اینکه اصلا ایا میشه جای when,while/asعوض بشه ؟
لطفا راهنماییم کنین ممنون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
۱. امکان اینکه اون گذشته ساده، به گذشته استمراری تبدیل بشه داریم. هم برای when هم while/as. یدونه مثال:
I was studying when they were playing soccer
نکته ای که مهم هست، اینه که هدف استفاده از گذشته استمراری رو بدونیم. مثلاً وقتی که «ساده+when/while/as+استمراری» به کار میره، برای بیان کردن چیزی هست که قبل یا بعد از زمان خاصی داشته انجام میشده.
ولی حالت استمراری + استمراری، فرق میکنه و برای بیان کردن چند چیز که همزمان در حال اتفاق افتادن بوده هست.
پس، کاربرد این دو حالت در جاهای مختلفه ... معنی شون هم فرق میکنه ...
۲. امکان جا به جایی when/while/as رو داریم. مثال:
As I was watching TV the phone rang
اگر اشتباه نکنم یک سری قواعدی برای جا به جایی شون وجود داشت، که خب یادم رفته! ولی فقط میتونم بهت بگم توی تست ها و سوالات الزامی بر ثابت بودن مکان when/while/as وجود نداره. اگر جای دیگه بودن سخت نگیر! امکان داره همراه با جمله ساده جا به جا شوند. امکان هم داره همراه با جمله استمراری جا به جا شوند. -
سلام بچه ها خسته نباشین یه سوال خیلی طولانی دارم نمیدونم شاید راحته ولی من گیج شدم توی نشانه های زمان گذشته استمراری سوالم اینه
یکی از نشانه های گذشته استمراری whenهست که ساختارش اینطوریه
گذشته ساده+ when+ گذشته استمراری
این همیشه اینطوریه یا نه میتونیم جاشو عوض کنیم یا اصلا بجای گذشته ساده دوتاش گذشته استمراری باشه این درسته
سوال دوم:یکی دیگه از نشانه های گذشته استمراری while/asهست و ساختارش اینطوریه
گذشته استمراری+while/as+گذشته ساده
اینم همیشه اینطوریه یا نه میتونیم جاشو عوض کنیم یا اصلا بجای گذشته ساده دوتاش گذشته استمراری باشه این درسته
سوال سومم اینکه اصلا ایا میشه جای when,while/asعوض بشه ؟
لطفا راهنماییم کنین ممنون
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسالار باقری
درود
برای سوال اول و دومتون خب هستن مثال هایی که با ساختاری که گفتین فرق دارن یا جاهاشون عوض میشه (همیشه تو اینجور موارد مثال نقض هست ) ولی در اکثر موارد به همین صورتی هست که نوشتین
سوال سومتونو نفهمیدم
. -
سالار باقری
درود
برای سوال اول و دومتون خب هستن مثال هایی که با ساختاری که گفتین فرق دارن یا جاهاشون عوض میشه (همیشه تو اینجور موارد مثال نقض هست ) ولی در اکثر موارد به همین صورتی هست که نوشتین
سوال سومتونو نفهمیدم
.@سینا-0
@Amin-Forouzan ممنونم از راهنماییتون