طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
Y T سلام .نه نیازی نیست چیزی به مدد جو بدی فقط برین پیش مددجوی خودتون بعد بگین که مدرک اینکه عضو کمیته هستین رو برای یه موسسه میخوای اونم یه فرم میده اسم موسسه رو روش مینویسه و مهر و امضا میکنه
Sina massahzadeh ممنون
-
ببخشید الان ما وقت داریم تا هفته دیگه فرم طرح پرچم رو پست کنیم ؟
-
Amir Teshnedel
شرایط شرکت در طرح پرچم کامل تو متن پست اصلی گفته شده و همه موارد باید برقرار باشه -
@m-an ببخشید من به احتمال زیاد دوشنبه یا سه شنبه هفتهٔ بعد کارهای پُستم انجام میشه
تا اون موقع وقت داریم؟! -
Ali Malti در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
@m-an ببخشید من به احتمال زیاد دوشنبه یا سه شنبه هفتهٔ بعد کارهای پُستم انجام میشه
تا اون موقع وقت داریم؟!بله نگران نباشید فرصت هست
-
Ali Malti در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
تا اون موقع وقت داریم؟!بله نگران نباشید فرصت هست
@m-an درود خسته نباشید
یه سوال داشتم رفتم مدرسه مدیر گفت مهر نمیزنه فقط امضا میکنه چون مهر براش مسئولیت داره بعد اسرار کردم گفت میتونه یه گواهی اشتغال به تحصیل بده اون قبوله ؟
بعد تا شنبه ارسال کنم مشکلی نداره؟ -
@m-an
یکی عجله داشت میخواست زودتر خودش بیاد ، چون گفت که اداره پست از شنبه ارسال دارن....که براش دیرهHhh Hh
خودم بیام یه هفته طول میکشه برام دعا
دور نیست واقعا برام جای تعجب بود چطور پست پیشتاز از شنبه میفرسته -
@m-an درود خسته نباشید
یه سوال داشتم رفتم مدرسه مدیر گفت مهر نمیزنه فقط امضا میکنه چون مهر براش مسئولیت داره بعد اسرار کردم گفت میتونه یه گواهی اشتغال به تحصیل بده اون قبوله ؟
بعد تا شنبه ارسال کنم مشکلی نداره؟ -
amirmohammad 1
سلام سلامت باشید
حتما باید فایل نامه و ریزنمرات مهر و امضا شده باشه@m-an شما بنظرتون چی بگم راضی بشه
-
سلام من همه مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم براتون ارسال کنم ولی تیکت اجازه ارسال پی دی آف نمیده چیکار کنم؟؟؟
-
دوستان توجه داشته باشید اسکن همه مدارک رو باهم در یک تیکت آپلود کنید و چندین تیکت برای این طرح نزنید
فقط یک تیکت ایجاد کنید در بخش مربوطه و همه مدارک رو یکجا آپلود کنید@m-an من تمامی مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم ووپی دی اف ساختم ولی تیکت اجازه ارسال نمیده چه کنم؟؟؟
-
@m-an من تمامی مدارک رو با کم اسکنر اسکن کردم ووپی دی اف ساختم ولی تیکت اجازه ارسال نمیده چه کنم؟؟؟
قاسم سلیمانی
یه تیکت ایجاد کن.همه رو داخل همون یکی یکی به شکل عکس آپلود کن -
من همه مدارکم مهر شده جز کارنامه من تیکت کردم براتون بدون مهر ولی دو شنبه مهر میکنم براتون پست میکنم
اشکال نداره؟ -
دوستان توجه داشته باشید اسکن همه مدارک رو باهم در یک تیکت آپلود کنید و چندین تیکت برای این طرح نزنید
فقط یک تیکت ایجاد کنید در بخش مربوطه و همه مدارک رو یکجا آپلود کنید@m-an سلام
توی فرم پلاک رو نوشتین ۵۷
ولی اینجا نوشتین ۵۹ !!!
منم وقتی که داشتم پست میکردم پلاک رو ۵۷ نوشتم
این چجور میشه؟؟ -
@m-an سلام وقتتون بخیر ببخشید من از وقتی سال یازدهم رو به اتمام رسوندم شروع کردم برای درس خوندن برای کنکور و دارم همه تلاشم رو میکنم و برای درسام روزانه
هشت ساعت وقت میذارم مطمئن هستم که قبول میشم اما خب ریز نمرات سال یازدهم اصلا تعریفی نداره و معدلم در حد پونزده شونزده هستش حالا که نمراته بنده به این صورته از نظر شما نمیتونم برای طرح پرچم شرکت کنم قبولم نمیکنن؟