طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
علی قربان زاده سلام علی آقا خب چرا براشون توضیح نمیدی از خدمات آلا
و بهشون بگو متنشو بخونن متوجه میشن قضیه از چه قراره این فقط معرفی نامه هست نه قرارداد همکاریParsa Amini والا من و رفیقام از صبح هر کاری کردیم آلا رو توضیح دادیم قسمش دادیم تهدیدش کردیم
قبول نکرد فقط یه نامه خودش نوشت که مطالب پرچم توش بود و اونو مهر کرد منم نمیدونستم آلا اون نامه رو قبول نمیکنه با پست فرستادم
از مسئولین آلا خواهش میکنم این موضوع رو بخاطر دانش آموزان قبول کنن چون مدیر که کوتاه نمیان
M.an -
علی قربان زاده
احیانا شما مدرسه غیر دولتی میرید؟Mohammad Hossein Kazemi سلام نه آقا محمد نمونه دولتی هستم
-
بنده عرض کردم این یک بخشنامه حراستی هست که مدیر مدرسه حق نداره با موسسات آموزشی همکاری کنه و این رو هم میدونم که الا حتما یه فکری میکنه واسه ما ها
-
Parsa Amini والا من و رفیقام از صبح هر کاری کردیم آلا رو توضیح دادیم قسمش دادیم تهدیدش کردیم
قبول نکرد فقط یه نامه خودش نوشت که مطالب پرچم توش بود و اونو مهر کرد منم نمیدونستم آلا اون نامه رو قبول نمیکنه با پست فرستادم
از مسئولین آلا خواهش میکنم این موضوع رو بخاطر دانش آموزان قبول کنن چون مدیر که کوتاه نمیان
M.anابوالفضل فرهادی به من هم یه ورقه داد که خودش نوشته مدیرمون ولی از آلا پرسیدم گفتش قبول نیست فقط برگه خود آلا رو باید امضا و مهر کنن
-
دوستان یکی میگه ارسال در تیکت چطوریه
کجا باید ارسال کنم
وارد نیستم یکی توضیح میده
ممنون -
دوستان یکی میگه ارسال در تیکت چطوریه
کجا باید ارسال کنم
وارد نیستم یکی توضیح میده
ممنونmarziyeh fallah
درود
توی این لینک
https://alaatv.com/t#/
میتونید تیکت بزنید -
Mohammad Hossein Kazemi سلام نه آقا محمد نمونه دولتی هستم
علی قربان زاده
ببینید احتمالا به خاطر همینه مدارس نمونه دولتی و غیر دولتی خودشون طرح کنکور دارند به نظر شما منطقی نیست که با موسسات دیگه مشکل داشته باشند؟چرا باید دستی دستی نونشون رو آجر کنند.
من راهنمایی نمونه دولتی می خوندم که هوشمند هم بود شرایط رو تقریباً می دونم چطوریه دبیرستان هم می خواستم نمونه باشه اما به دلیل اینکه شهرمون نمونه نداشت و فقط یه مدرسه دولتی داشت مجبور شدم مدرسه دولتی برم .
در رابط با حراست این چیزا باید بگم من فرم رو که پیش مدیرم بردم و توضیح دادم برای آلا اصلأ فرم رو نخوند و همه رو نوشت و پر کرد راستش خودمم تعجب کردم.
من فکر میکنم مشکل همین باشه چون خیلیای دیگه هم فرم رو پر کردند به هر حال خدا کنه که مشکلتون حل بشه.موفق باشید -
NC Ch آره
-
NC Ch آره
Parsa Amini مرسی
-
marziyeh fallah
درود
توی این لینک
https://alaatv.com/t#/
میتونید تیکت بزنید@سجاد-ذوالفقاری
خب من باید اینجا وارد بشم و فایل طرح پرچم را ارسال کنم؟ -
علی قربان زاده
ببینید احتمالا به خاطر همینه مدارس نمونه دولتی و غیر دولتی خودشون طرح کنکور دارند به نظر شما منطقی نیست که با موسسات دیگه مشکل داشته باشند؟چرا باید دستی دستی نونشون رو آجر کنند.
من راهنمایی نمونه دولتی می خوندم که هوشمند هم بود شرایط رو تقریباً می دونم چطوریه دبیرستان هم می خواستم نمونه باشه اما به دلیل اینکه شهرمون نمونه نداشت و فقط یه مدرسه دولتی داشت مجبور شدم مدرسه دولتی برم .
در رابط با حراست این چیزا باید بگم من فرم رو که پیش مدیرم بردم و توضیح دادم برای آلا اصلأ فرم رو نخوند و همه رو نوشت و پر کرد راستش خودمم تعجب کردم.
من فکر میکنم مشکل همین باشه چون خیلیای دیگه هم فرم رو پر کردند به هر حال خدا کنه که مشکلتون حل بشه.موفق باشیدMohammad Hossein Kazemi آره واقعا الا خوبه ولی این رو مدیر که نمدونه از الا میخوام یه فکری بکنند لا اقل جواب تلفن رو بدن
-
@سجاد-ذوالفقاری
خب من باید اینجا وارد بشم و فایل طرح پرچم را ارسال کنم؟marziyeh fallah
باید یه تیکت توی بخش طرح پرچم بزنید و اونجا ارسالش کنید -
marziyeh fallah
باید یه تیکت توی بخش طرح پرچم بزنید و اونجا ارسالش کنید@سجاد-ذوالفقاری
براتون مقدوره با اسکرین شات برام توضیح بدید؟
من وارد شدم ولی متوجه نمیشم
اگه لطف کنید ممنون میشم -
@سجاد-ذوالفقاری
اگه لطف کنید ممنون میشمmarziyeh fallah
بله الان میفرستم -
@سجاد-ذوالفقاری
اگه لطف کنید ممنون میشمmarziyeh fallah
و بعد توی اینقسمت عکسا رو بار گذاری میکنید
-
Amir Teshnedel
شرایط شرکت در طرح پرچم کامل تو متن پست اصلی گفته شده و همه موارد باید برقرار باشه@m-an من امروز همه مدارک رو پست کردم
ینی پس اصلا امکان نداره من فقط پک عمومی رو تهیه کنم دیگه؟ -
سلام مجدد خدمت مسؤلین الا... با توجه به عدم همکاری مدیر که حق دارند چون در قوانین و مقررات مربوط به این موضوع حق امضا ندارند لطفا یک فکری به حال دانش آموزان شود ممنونم
-
بچه کسی میدونه از کجای سایت باید تیکت بزنیم ؟