فصل ۴ دهم
-
سید حسن مرتضوی
سلام وقت بخیر. به نظرم، در انقباض دهلیز ها معمولا خونی تو رگها درنظر نمیگیریم همه خون وارد بطنها میشه.سوالتون مربوط یه تسته؟
@kosar-mortazavi براساس تست ۱۸۲ کنکور امسال میپرسم!!
مورد الفش غلطه؟ -
میگم،داخل انقباض دهلیزی، ورود خون به دهلیز متوقف میشه؟؟؟
سید حسن مرتضوی
وقتی دهلیز در حال انقباضه ک خون نمیتونه واردش بشه
اما بعد از پایان انقباض دهلیز و ورود خون ب بطن به دهلیز از طریق سیاهرگا خون وارد میشه -
@kosar-mortazavi براساس تست ۱۸۲ کنکور امسال میپرسم!!
مورد الفش غلطه؟سید حسن مرتضوی ممکنه تصویر تستو بفرستید سوال 182 رو یادم نمیاد😅
-
این؟
بله فکر کنم غلطه -
سید حسن مرتضوی در فصل ۴ دهم گفته است:
طبق کتابای شما نه. اما طبق رفرنس ها، میگن بزرگ سیاهرگ زیرین، در محل اتصالش به دهلیز، دریچه ای داره به نام استاشی که ممانعت میکنه از ورود خون دهلیز به بزرگ سیاهرگ زیرین. بعضی رفرنس ها مثل گایتون اشاره ای به این دریچه نمیکنن اما بعضی کتابای دیگه میگن این مطلب رو
-
طبق کتابای شما نه. اما طبق رفرنس ها، میگن بزرگ سیاهرگ زیرین، در محل اتصالش به دهلیز، دریچه ای داره به نام استاشی که ممانعت میکنه از ورود خون دهلیز به بزرگ سیاهرگ زیرین. بعضی رفرنس ها مثل گایتون اشاره ای به این دریچه نمیکنن اما بعضی کتابای دیگه میگن این مطلب رو
نیک آیین سعادت پور در فصل ۴ دهم گفته است:
چون کتاب درسی، بر مبنای گایتون هستش، باید اینطور حفظ کنید که سیاهرگ های ورودی به دهلیز ها مطلقا دریچه ندارند
-
سید حسن مرتضوی
اما بعد از پایان انقباض دهلیز و ورود خون ب بطن به دهلیز از طریق سیاهرگا خون وارد میشهElham Hamed در فصل ۴ دهم گفته است:
سید حسن مرتضوی
اما بعد از پایان انقباض دهلیز و ورود خون ب بطن به دهلیز از طریق سیاهرگا خون وارد میشهنمیدونم اینی که گفتید توی کتابای شما این مطلب نوشته شده یا نه ولی من یادمه توی کتابای کمک درسی ما، میگفتن که ورود خون به دهلیز همیشه اتفاق میفته
-
Elham Hamed در فصل ۴ دهم گفته است:
سید حسن مرتضوی
اما بعد از پایان انقباض دهلیز و ورود خون ب بطن به دهلیز از طریق سیاهرگا خون وارد میشهنمیدونم اینی که گفتید توی کتابای شما این مطلب نوشته شده یا نه ولی من یادمه توی کتابای کمک درسی ما، میگفتن که ورود خون به دهلیز همیشه اتفاق میفته
نیک آیین سعادت پور طبق عکسی ک تو کتاب بود گفتم طبق اون عکس وقتی ک انقباض دهلیز اتفاق میوفته خون وارد دهلیز نمیشه و هنگام استراحت دهلیز خون وارد میشه
البته بخاطر مکشی ک بعد از خروج خون از دهلیز ایجاد میشه کاملا عقلانیه بگیم همیشه خون وارد دهلیز میشه ولی شکل کتاب درسی اینجور نشون نداده -
نیک آیین سعادت پور طبق عکسی ک تو کتاب بود گفتم طبق اون عکس وقتی ک انقباض دهلیز اتفاق میوفته خون وارد دهلیز نمیشه و هنگام استراحت دهلیز خون وارد میشه
البته بخاطر مکشی ک بعد از خروج خون از دهلیز ایجاد میشه کاملا عقلانیه بگیم همیشه خون وارد دهلیز میشه ولی شکل کتاب درسی اینجور نشون ندادهElham Hamed در فصل ۴ دهم گفته است:
البته بخاطر مکشی ک بعد از خروج خون از دهلیز ایجاد میشه کاملا عقلانیه بگیم همیشه خون وارد دهلیز میشه ولی شکل کتاب درسی اینجور نشون ندادهپیش فرض شما روی ورود همیشگی خون باشه. رفرنس هایی که کتاب رو بر اساس اون می نویسن، مثل گایتون، به این دریچه اشاره نمیکنن
-
البته بخاطر مکشی ک بعد از خروج خون از دهلیز ایجاد میشه کاملا عقلانیه بگیم همیشه خون وارد دهلیز میشه ولی شکل کتاب درسی اینجور نشون ندادهپیش فرض شما روی ورود همیشگی خون باشه. رفرنس هایی که کتاب رو بر اساس اون می نویسن، مثل گایتون، به این دریچه اشاره نمیکنن
نیک آیین سعادت پور ینی اگه توکنکور اشاره کرد ک در زمان استراحت و انقباض دهلیز خون وارد قلب میشه همچنان درست در نظر بگیریم؟؟
-
نیک آیین سعادت پور ینی اگه توکنکور اشاره کرد ک در زمان استراحت و انقباض دهلیز خون وارد قلب میشه همچنان درست در نظر بگیریم؟؟
بله صد درصد
-
سلام
هم در حالت انقباض دهلیز ها و هم انقباض بطن ها و هم استراحت قلب خون از طریق سیاهرگ ها در حال وارد شدن به دهلیز ها است. به عبارتی دیگر دهلیز ها همواره در حال خون گیری هستند