ماضیه یا مضارعه این فعل ؟
- 
 مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟
- 
 مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟Ayratin poorghaz از باب تَفَعُل هست و ماضیه 
- 
 مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت 
- 
Ayratin poorghaz از باب تَفَعُل هست و ماضیه Elham Hamed در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz از باب تَفَعُل هست و ماضیه پاسخنامه میگه مضارعه    
- 
Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت پاسخنامه میگه مضارع و مجهوله 
- 
Elham Hamed در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz از باب تَفَعُل هست و ماضیه پاسخنامه میگه مضارعه    Ayratin poorghaz فک کنم اشتباه کردم صبر کنید ی لحظه 
- 
نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت پاسخنامه میگه مضارع و مجهوله Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت پاسخنامه میگه مضارع و مجهوله مطمئنی؟ حالا میپرسم 
- 
Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟باب تفعل مجهول نداره اصلا خیالت راحت پاسخنامه میگه مضارع و مجهوله مطمئنی؟ حالا میپرسم 
- 
Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: من عذر خواهی میکنم حق با شماست. اون باب انفعاله که مجهول نداره. درست فرمودید مضارع مجهوله 
- 
در واقع بوده یَتَعَلَّقُ که مجهول ش میشه یَتَعَلَّقَ 
- 
 مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟Ayratin poorghaz من با این سوال چرا نمیتونم ارتباط برقرار کنم 
- 
در واقع بوده یَتَعَلَّقُ که مجهول ش میشه یَتَعَلَّقَ نیک آیین سعادت پور نمیفهمم بیشتر توضیح بدید 
- 
 مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟از مصدر تعلیق نیست؟ 
- 
Ayratin poorghaz من با این سوال چرا نمیتونم ارتباط برقرار کنم Elham Hamed نمدونم 
- 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟از مصدر تعلیق نیست؟ نیک آیین سعادت پور مصدر تعلیق ؟؟؟؟؟؟؟ 
- 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟از مصدر تعلیق نیست؟ نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟از مصدر تعلیق نیست؟ اینجوری: عَلَّقَ_ یُعَلِّقُ> تُعَلِّقُ مجهول ش میشه تُعَلَّقُ 
- 
نیک آیین سعادت پور در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است:  مجهول یا معلوم ؟؟؟؟ 
 ماضیه یا مضارع ؟؟؟؟؟؟از مصدر تعلیق نیست؟ اینجوری: عَلَّقَ_ یُعَلِّقُ> تُعَلِّقُ مجهول ش میشه تُعَلَّقُ نیک آیین سعادت پور 
 اها بر وزن فعّل است؟
- 
نیک آیین سعادت پور 
 اها بر وزن فعّل است؟Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: نیک آیین سعادت پور 
 اها بر وزن فعّل است؟باب ش میشه تفعیل 
- 
نیک آیین سعادت پور 
 اها بر وزن فعّل است؟Ayratin poorghaz در ماضیه یا مضارعه این فعل ؟ گفته است: نیک آیین سعادت پور 
 اها بر وزن فعّل است؟عَلَّقَ بوده یعنی اویخت. 
 اونی که پرسیدی معنی ش میشه: اویخته است