سوال سبک مشتری و عناصرش
-
بازم تاکید میکنم کار رو خورد خورد شروع کنین. که زده نشدید و در طول سال، توی تایم های استراحت تون هم دور همی درس بخونید و لذت ببرید نه اینکه عذاب بکشید
Elham Hamed
@Dr-Mahhنیک آیین سعادت پور اگه اینجا نشه من این پیشنهادو خودم برای خودم تنهایی عملیش میکنم
-
Elham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
نیک آیین سعادت پور عربیم خیلی قوی بود اونقد کار نکردم همه چیش یادم رفته ی کتاب توبی دارم اونو دوباره کار کنم فک کنم قوی شه با فیلم ارتباط نمیگیرم برای عمومیا
مهرماه داری؟
-
نیک آیین سعادت پور اگه اینجا نشه من این پیشنهادو خودم برای خودم تنهایی عملیش میکنم
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
نیک آیین سعادت پور اگه اینجا نشه من این پیشنهادو خودم برای خودم تنهایی عملیش میکنم
کمک خواستی، منشن کن.
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ن
فوت و فن عربی
کتاب خیلی خوبیهمال یکی از استادای الا نیست؟ اسم شون رو یادم رفته یه کتاب خیلی سبز هم دارن
-
بچه های تجربی نظرتون چیه دوتا تایپیک جداگانه عمومی و اختصاصی برای درسا ایجاد شه و هرشب همه ی نکات ی بخشی از کتاب رو بهم دیگه منتقل کنیم؟؟
پیشنهاده
و هرشب ی تست چالشی و سخت هم کنارش باشه راجبش بحث کنیمنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed نظرتون چیه ی چن تا تاگیک های زنجیرهای ایجاد کنیم؟ تاپیکای گزارش مطالعش با من
-
ن
فوت و فن عربی
کتاب خیلی خوبیهمال یکی از استادای الا نیست؟ اسم شون رو یادم رفته یه کتاب خیلی سبز هم دارن
نیک آیین سعادت پور محمد برغمدی هست اسم مولف
من خیلی استادای آلا رو نمیشناسم ایشونم نمیدونم استاد اینجان یا ن
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
نه پس. این جدیده
-
Elham Hamed نظرتون چیه ی چن تا تاگیک های زنجیرهای ایجاد کنیم؟ تاپیکای گزارش مطالعش با من
@dr-aryan میشه بیشتر توضیح بدید ؟ متوجه نشدم
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed در سوال سبک مشتری و عناصرش گفته است:
از استاد های الا نیستن
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهElham Hamed مغازه های زنجیره ای دیدین؟
مث همونا
ماهم تاپیکای زنجیرهای 1401 بزنیم
ی سری تاپیکا برا گزارش مطالعه(ک اگ اومی شد من میزنم)
ی سری برا نکات ک پیشنهاد دادیم
و ی سری تاپیکای دیگ ک کم کم ایده شون ب ذهنمون میاد برا پیشرفت بچه های 1401 و راه ابریشم -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط CpR انجام شده
کاش این بحثو میبردیم تودلی این تاپیک درسی بود مثلا ://
اقای قادری من عذر میخام از شما ...!
سروش قادری -
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed اشتباه تایپی بود تاپیک*
-
Elham Hamed مغازه های زنجیره ای دیدین؟
مث همونا
ماهم تاپیکای زنجیرهای 1401 بزنیم
ی سری تاپیکا برا گزارش مطالعه(ک اگ اومی شد من میزنم)
ی سری برا نکات ک پیشنهاد دادیم
و ی سری تاپیکای دیگ ک کم کم ایده شون ب ذهنمون میاد برا پیشرفت بچه های 1401 و راه ابریشم@dr-aryan اها متوجه شدم اینم خوبه
-
@dr-aryan اها متوجه شدم اینم خوبه
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed من تا شب تاپیک گزارش رو میزنم چون راه ابریشم هم از شنبه شروع میشه دیگ
-
Elham Hamed من تا شب تاپیک گزارش رو میزنم چون راه ابریشم هم از شنبه شروع میشه دیگ
@dr-aryan چرا دوتا شدین یهو
-
Elham Hamed من تا شب تاپیک گزارش رو میزنم چون راه ابریشم هم از شنبه شروع میشه دیگ
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan ینی بچه های راه ابریشم با اونا دیگ تو یه تاپیک؟!
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed کو دوتا؟!
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توضیحاتو توی هد تاپیک ک زدم مینویسم
-
نوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hamed وات؟
-
سلام
خسته نباشید
همه عناصر مشتری،تو مشتری به حالت گازین؟
حتی گوگرد و کربن؟
یه سوال آورده گفته همه شون گازین،بعد غلط گرفته
تو پاسخنامه گفته که گوگرد و کربن تو جدول دوره ای به صورت جامدن
خب تو زمین جامدن یا تو کل کائنات؟
آخه مگه تو خود زمینم گوگرد به صورت گازی پیدا نمیشه؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @همیارنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسروش قادری ببخشید بابت اسپم