طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
دوستان شما ک میخاید از راه ابریشم استفاده کنید دیگه کتاب تست نمیخرین؟
Shadi Hooshmand سلام
من استفاده کردم
نه نیاز هست و نه لازمه ولی بازم خود دانید -
علی قربان زاده علی آقا اگر که میخوای من مال خودمو همینجا بزارم نشون بده مدیرتون
Parsa Amini نه آقا پارسا ممنونم چندی از برادرا فرستادند فکر کنم کافیه
-
Mery Stetar
منم همون موقع که اومد پست کردم خدا کنه به مشکل نخورم اون اولی چهار تا پایین رو نداشت
Parsa Amini انشالله که به مشکل بر نخواهیم خورد
-
سلام ببخشید آقا یه سوال تو برگه نوشتین مدیر مجموعه آیا این آقای مدیر میتونه مدیر مجموعه بسیج یا اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان باشه؟؟؟
-
حسین شاکری رفتم ولی فقط ی عکس میشه آپلود کرد
Shadi Hooshmand نه نگاه یه عکس رو بفرس بعد برو تویه همون تیکت عکسایه بعدیم تویه همون تیکت برس(البته فقط از طریق سایت امکان پذیره)
-
Parsa Amini انشالله که به مشکل بر نخواهیم خورد
Mery Stetar
اطلاعات اون چهارتا خانه جدید را روی پاکت نوشتیم
فقط رشته مونو ننوشتیم
کاش یه کاری بکنن که فرم اولی مورد قبول باشعوگر نه برا من خیلی مشکلع
مدرسم یه شهر دیگست -
سلام ببخشید آقا یه سوال تو برگه نوشتین مدیر مجموعه آیا این آقای مدیر میتونه مدیر مجموعه بسیج یا اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان باشه؟؟؟
علی قربان زاده فکر نمیکنم چون تاییدیه از مدرسه هست و برای اینه که تایید کنه شما دانش آموز سخت کوشی هستید
-
سلام؛؛؛ببخشید ما فرم اولی رو پر کردیم....ولی هنوز پست نکردم امکانش هست اون قسمت پایین فرم رو خودم بنویسم؟؟؟؟؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
خواهش میکنم بگین.... -
فرم جدید کجاست؟
-
فرم جدید کجاست؟
Mohammad Lotfi 0 جای همون اولی چیز خاصی نیست همونه فقد چهار کادر مربوط به اطلاعات دانش آموز بهش اضافه شده
-
-
Mohammad Lotfi 0 جای همون اولی چیز خاصی نیست همونه فقد چهار کادر مربوط به اطلاعات دانش آموز بهش اضافه شده
Parsa Amini این که همونه فرقی نکرده؟
-
Parsa Amini این که همونه فرقی نکرده؟
Mohammad Lotfi 0 پایینشو ببینی متوجه میشی چهار تا کادر برای دانش آموز اضافه شده
-
Mohammad Lotfi 0 پایینشو ببینی متوجه میشی چهار تا کادر برای دانش آموز اضافه شده
Parsa Amini خب رشتمون که روی کارناممون هست کدپستی هم روی پاکت شمارهامونم پشت کپی شناسنامه استانمونم روی کارنامه نوشته دیگه ،
️
چکار کنیم من پست کردم
-
Parsa Amini خب رشتمون که روی کارناممون هست کدپستی هم روی پاکت شمارهامونم پشت کپی شناسنامه استانمونم روی کارنامه نوشته دیگه ،
️
چکار کنیم من پست کردم
حسین شاکری منم پست کردم فکر نمیکنم آنچنان مشکل بزرگی باشه نمیدونم من کلا فردا دیگ انجمن نمیام دپ روزه همین جام
به امید خدا
قبول میکنن مشکلی نداره -
حسین شاکری منم پست کردم فکر نمیکنم آنچنان مشکل بزرگی باشه نمیدونم من کلا فردا دیگ انجمن نمیام دپ روزه همین جام
به امید خدا
قبول میکنن مشکلی ندارهParsa Amini خداکنه