برنامه ریزی درست
-
سلام دوستان
من امسال دهم بودم ولی بخاطر شرایط کلاس های مجازی نتونستم برخی از درس ها رو درست بخونم و عقب افتادم
تو درس هایی که خوندم هم خیلی ایراد مسائل گنگ تو ذهنم هست
میخام تو تابستون اشکالاتم رو برطرف کنم تا سال دیگه پایه ام ضعیف نشه ولی برنامه درستی ندارم
اگه در این مورد کمکم کنید ممنون میشم ...
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
دهم
دوازدهم
یازدهم -
سلام دوست عزیز
به نظر من اولین کاری که میکنید بشیندی تمام مباحثی که بلدید و بلد نیستید و براتون سخته یا آسون پیدا کنید. اونایی رو که بلدید شروع کنید ازشون نمونه سوال و تست حل کنید و اونایی رو که بلد نیستید به لطف آلا شروع کنید فیلمهاش رو درست و حسابی ببنید.
برای نصف تابستونتون برنامهی خوندن بنویسید بعدش یه آزمون جامع یا یه امتحان نهایی از هر درس بدید تا معلوم بشه معلوماتتون به کجا رسیده مجدد مباحثی رو که مشکل دارید شروع کنید به خوندن و پیش بردن و اونایی رو که ازش توی امتحان نهایی یا آزمون جامع سربلند بیرون اومدید شروع کنید تستی خوندن و تستی کار کردن در حد کنکور -
سلام رفیق
جدی باش با خودت ...خودتو گول نزن
میدونی بنظرم چون دهمی به خودت سخت نگیر روزی 1 ساعتم حتی خوبه
عشق کن تابستونتو چون تابستن بعدی نمیتونی
با فیلمای الا برنامه ریزی کن و بیا جلو
سخت نگیر -
سلام دوستان
من امسال دهم بودم ولی بخاطر شرایط کلاس های مجازی نتونستم برخی از درس ها رو درست بخونم و عقب افتادم
تو درس هایی که خوندم هم خیلی ایراد مسائل گنگ تو ذهنم هست
میخام تو تابستون اشکالاتم رو برطرف کنم تا سال دیگه پایه ام ضعیف نشه ولی برنامه درستی ندارم
اگه در این مورد کمکم کنید ممنون میشم ...
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
دهم
دوازدهم
یازدهمAmin Aghaei زیستتو هرروز بخون از تابستون ریاضی و فیزیکتو قوی کن بعد شیمی بعدم اینا رو هماهنگ با عمومیا بخون