راه ابریشم
-
سلام وقت همگی بخیر
اگر من الان راه ابریشم رو خریداری کنم به تمامی ویدیو ها و جزوه هاش دسترسی دارم؟!
من با راه ابریشم آشنا نیستم اگه تجربه دارین که خوبه و یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻🌻🍃 -
سلام وقت همگی بخیر
اگر من الان راه ابریشم رو خریداری کنم به تمامی ویدیو ها و جزوه هاش دسترسی دارم؟!
من با راه ابریشم آشنا نیستم اگه تجربه دارین که خوبه و یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻🌻🍃 -
راستی این تخفیف پک کامل تخصصی تا چه مدته؟!
-
و با آزمون قلمچی تداخل پیدا نمیکنه؟
-
خواهشااااااا راهنمایی کنید خیلی لازم هست ممنون
-
سلام وقت همگی بخیر
من با راه ابریشم آشنا نیستم اگه تجربه دارین که خوبه و یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻🌻🍃Tara Mm سلام
بله تا جایی که ضبط شده در دسترستون هست و بقیش هم به تدریج میاد
گفتند که با برنامه قلمچی هماهنگه
اینجا هم تجربیات راه ابریشمی ها رو ببینید(کامل بخونید) سوالی موند تگ کنید پاسخ میدم😊
https://forum.alaatv.com/post/2004359 -
Tara Mm سلام
بله تا جایی که ضبط شده در دسترستون هست و بقیش هم به تدریج میاد
اینجا هم تجربیات راه ابریشمی ها رو ببینید(کامل بخونید) سوالی موند تگ کنید پاسخ میدم😊
https://forum.alaatv.com/post/2004359ابوالفضل ریسی در راه ابریشم گفته است:
سلام مگه با گزینه ۲ هماهنگ نبود؟
اگه با قلم چی هماهنگه چجوریه؟ -
یعنی دوستان من مثلا راه ابریشم ریاضی رو ببینم کامل کامل مباحث رو یاد میگیرم؟!؟صفر تا صد
-
ابوالفضل ریسی در راه ابریشم گفته است:
سلام مگه با گزینه ۲ هماهنگ نبود؟
اگه با قلم چی هماهنگه چجوریه؟SJY سلام
بله اصل برنامه با گزینه دو هماهنگه ولی فکر کنم گفتند با قلمچی هم هماهنگ هست
مدیر-محصول-ابریشم شما بهتر میتونید توضیح بدید😁 -
Tara Mm کامل یاد گرفتن که بستگی به تلاش خودتون داره
ولی درصورت استفاده کامل و دقیق به طور صفرتاصد یاد میگیرید😊 -
SJY سلام
بله اصل برنامه با گزینه دو هماهنگه ولی فکر کنم گفتند با قلمچی هم هماهنگ هست
مدیر-محصول-ابریشم شما بهتر میتونید توضیح بدید😁ابوالفضل ریسی شما خودتون بعنوان راه ابريشمى، گزينه٢ بريم بهتره يا قلمچى؟
-
ابوالفضل ریسی شما خودتون بعنوان راه ابريشمى، گزينه٢ بريم بهتره يا قلمچى؟
r sh من آزمون نمیدادم ولی برنامه فرسنگها بر گزینه دو منطبق تر هست
-
r sh من آزمون نمیدادم ولی برنامه فرسنگها بر گزینه دو منطبق تر هست
ابوالفضل ریسی من از همين ميترسم
قلمچى سطحش بهتره و شركت كننده هاش زيادن پس تراز مون نسبتا با كنكور واقعى تر درمياد
از طرفى يكى از مواردى كه در تايپيك هاى چند ماه پيش راه ابريشمى ها توجهم رو جلب كرد، همين بود ؛ كسانى كه قلمچى بودن به خاطر تفاوت جزئى بودجه بندى ها يكم اذيت ميشدن
منم اصلا نمى خوام تو سال كنكورم براى خودم دغدغه الكى بسازم
نظر شما چيه؟ -
ابوالفضل ریسی من از همين ميترسم
قلمچى سطحش بهتره و شركت كننده هاش زيادن پس تراز مون نسبتا با كنكور واقعى تر درمياد
از طرفى يكى از مواردى كه در تايپيك هاى چند ماه پيش راه ابريشمى ها توجهم رو جلب كرد، همين بود ؛ كسانى كه قلمچى بودن به خاطر تفاوت جزئى بودجه بندى ها يكم اذيت ميشدن
منم اصلا نمى خوام تو سال كنكورم براى خودم دغدغه الكى بسازم
نظر شما چيه؟r sh بنظر من قبل آزمونهای جمع بندی اصلا توجهی به تراز آزمون نکنید بلکه به سوالات نگاه تحلیلی داشته باشید چون بنظر من تحلیل هر تست از خود اون تست مهم تره
تو راه ابریشم هم هر دو آزمون تحلیل میشن
آزمونهای گزینه دو رو ثبت نام کنید و آزمونهای جامع قلمچی یا سنجش رو هم ثبت نام کنید(البته اگر خیلی تراز و رتبه و جامعه آماری واستون مهمه اگر نه که همون گزینه دو+سه آ کفایت میکنه) -
r sh بنظر من قبل آزمونهای جمع بندی اصلا توجهی به تراز آزمون نکنید بلکه به سوالات نگاه تحلیلی داشته باشید چون بنظر من تحلیل هر تست از خود اون تست مهم تره
تو راه ابریشم هم هر دو آزمون تحلیل میشن
آزمونهای گزینه دو رو ثبت نام کنید و آزمونهای جامع قلمچی یا سنجش رو هم ثبت نام کنید(البته اگر خیلی تراز و رتبه و جامعه آماری واستون مهمه اگر نه که همون گزینه دو+سه آ کفایت میکنه)ابوالفضل ریسی در راه ابریشم گفته است:
r sh بنظر من آزمونهای گزینه دو رو ثبت نام کنید و آزمونهای جامع قلمچی یا سنجش رو هم ثبت نام کنید(البته اگر خیلی تراز و رتبه و جامعه آماری واستون مهمه اگر نه که همون گزینه دو+سه آ کفایت میکنه)
ثبت نام آزمون جامع سنجش و قلمچى جداست؟
-
r sh بنظر من آزمونهای گزینه دو رو ثبت نام کنید و آزمونهای جامع قلمچی یا سنجش رو هم ثبت نام کنید(البته اگر خیلی تراز و رتبه و جامعه آماری واستون مهمه اگر نه که همون گزینه دو+سه آ کفایت میکنه)
حالا جامع سنجش بهتره يا جامع قلمچى؟
-
r sh نه جدا نیست ولی فکر کنم بشه تک آزمون هم ثبت نام کرد
اینکه کدوم بهتره همه میگن سنجش ولی قلمچی هم بد نیست