طراحی جزوات
-
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@مدیر-محصول-ابریشم سلام خداقوت
من الان درسنامه راه ابریشم ریاضی تجربی رو که دیدم یه چیزی به نظرم مشکل داره
باکس های زرد رنگی هست که پررنگ هم هستن
اکثر بچه ها پرینت سیاه و سفید میگیرن و زیاد جالب نمیشه
خواستم بگم یا خیلی کمرنگ بشن یا اصلا فقط یه خط دور اون مطلب کشیده بشه شاید شکل جزوه اونطور که میخواید نشه ولی بچه ها کمتر اذیت میشن
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شده -
خواستم بگم یا خیلی کمرنگ بشن یا اصلا فقط یه خط دور اون مطلب کشیده بشه شاید شکل جزوه اونطور که میخواید نشه ولی بچه ها کمتر اذیت میشن
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شدهنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی
کلا بعضی از رنگ ها توی کپی خیلی بد درمیان و همچیو خراب میکنن -
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شدهابوالفضل ریسی
ای ناز نفست
باور کن خودمم میخاسام تیپیک بزنم واس لین
جزوه ها رو رنگی رنگب نکنین تورو خدا تقریبا همه سیاه سفید چاپ کیگنن ک خوب جالب در نمیاد اصلا -
ابوالفضل ریسی
کلا بعضی از رنگ ها توی کپی خیلی بد درمیان و همچیو خراب میکنننوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahan alizadeh دقیقا
مثلا جزوه دینی آرش بعضی جاها اصلا تو پرینت سیاه و سفید پیدا نبود -
ابوالفضل ریسی
ای ناز نفست
باور کن خودمم میخاسام تیپیک بزنم واس لین
جزوه ها رو رنگی رنگب نکنین تورو خدا تقریبا همه سیاه سفید چاپ کیگنن ک خوب جالب در نمیاد اصلانوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza hoseyni من تو کل راه ابریشمی هایی که دیدم فقط یک نفر رنگی میگرفت
-
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شدهنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شدهابوالفضل ریسی
سلام
به نکته خوبی اشاره کردید
در چاپ سیاه سفید خیلی پررنگ میوفته
منم تیکت زدم همینو ، ایشالا که درستش میکنن -
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شدهنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی سلام الان اینایی که شما میگین و کلیپ هاشم اومده، اینارو باید به جای صفر تا صد ببینیم آره؟
و پیله ای که مال رشته ریاضیه ، باید کل قسمتاشو ببینیم یا بعضیا مال رشته ریاضی ان و نباید ببینیم؟!
-
ابوالفضل ریسی سلام الان اینایی که شما میگین و کلیپ هاشم اومده، اینارو باید به جای صفر تا صد ببینیم آره؟
و پیله ای که مال رشته ریاضیه ، باید کل قسمتاشو ببینیم یا بعضیا مال رشته ریاضی ان و نباید ببینیم؟!
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSJY
سلام
پیله رشته ریاضی رو ببینید چون کامل تره و جزوه هم داره که لازم نیست بنویسید
میتونید اگر وقت دارید همشو ببینید چون مباحث پایه هست و ممکنه به کارتون بیاد
درمورد درسنامه جدید هم بله
این جلسات جایگزین بسیار خوب و کامل تری شده بجای صفرتاصد و تورق سریع ها -
SJY
سلام
پیله رشته ریاضی رو ببینید چون کامل تره و جزوه هم داره که لازم نیست بنویسید
میتونید اگر وقت دارید همشو ببینید چون مباحث پایه هست و ممکنه به کارتون بیاد
درمورد درسنامه جدید هم بله
این جلسات جایگزین بسیار خوب و کامل تری شده بجای صفرتاصد و تورق سریع هانوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
SJY
بله جزوه درسنامه پیله ها خیلی کامل هست و به ندرت لازم میشه نکته ای رو یادداشت کنید
تست های آموزشی هم داره داخل جزوهنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri ممنون
-
SJY
بله جزوه درسنامه پیله ها خیلی کامل هست و به ندرت لازم میشه نکته ای رو یادداشت کنید
تست های آموزشی هم داره داخل جزوهنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri
الان این جزوه درسنامه رو با جزوه های خود فرسنگ یک ریاضی ترکیب کنیم یا اونا هم قراره براشون اتفاقی بیوفته؟؟؟
و اینکه
اعتبار لازم برای چت کردن چنده؟؟؟ برام سوال شده بود ولی نتونستم جوابشو پیدا کنم -
@hamed-shakouri
الان این جزوه درسنامه رو با جزوه های خود فرسنگ یک ریاضی ترکیب کنیم یا اونا هم قراره براشون اتفاقی بیوفته؟؟؟
و اینکه
اعتبار لازم برای چت کردن چنده؟؟؟ برام سوال شده بود ولی نتونستم جوابشو پیدا کنمmahan alizadeh 2000تا
-
@hamed-shakouri
و اینکه
اعتبار لازم برای چت کردن چنده؟؟؟ برام سوال شده بود ولی نتونستم جوابشو پیدا کنمنوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالان این جزوه درسنامه رو با جزوه های خود فرسنگ یک ریاضی ترکیب کنیم یا اونا هم قراره براشون اتفاقی بیوفته؟؟؟
بعید میدونم جزوه های کنکورچه ها و مجموعه تست ها تغییر بخواد بکنه
احتمالش هست که تست جدید یا کنکورچه جدید اضافه بشه اما تغییر نمیکنه قبلی هااعتبار لازم برای چت کردن چنده؟؟؟ برام سوال شده بود ولی نتونستم جوابشو پیدا کنم
2000 اعتبار درسی
-
mahan alizadeh 2000تا
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ابوالفضل ریسی
سلام
به نکته خوبی اشاره کردید
در چاپ سیاه سفید خیلی پررنگ میوفته
منم تیکت زدم همینو ، ایشالا که درستش میکنننوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri ان شاء الله درست بشه
-
ابوالفضل ریسی سلام الان اینایی که شما میگین و کلیپ هاشم اومده، اینارو باید به جای صفر تا صد ببینیم آره؟
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSJY سلام
بله جای صفرتاصد ببینید
پیله رو هم ببینید چیز اضافه ای نداره و مشکلی پیش نمیاد -
SJY سلام
بله جای صفرتاصد ببینید
پیله رو هم ببینید چیز اضافه ای نداره و مشکلی پیش نمیادابوالفضل ریسی پيله رياضى رو به جاى تجربى ببينيم كافيه؟
-
ابوالفضل ریسی پيله رياضى رو به جاى تجربى ببينيم كافيه؟
نوشتهشده در ۲۴ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهr sh بله کافیه
-
راستی فونت جزوه هم خیلی باحال شدهابوالفضل ریسی اصن وقتی 99 درصد راه ابریشمیا سیاه وسفید پرینت میکنن چه اصراریه به طراحی رنگی؟؟