منبع کتاب درس زیست
-
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟ -
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟ -
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟Diana moon خیلی سبز بدرد من خیلی خورد
-
Diana moon خیلی سبز بدرد من خیلی خورد
Elham Hamed اهان ، ممنون
-
Diana moon خیلی سبز بدرد من خیلی خورد
Elham Hamed فقط ببخشید منظورتون از خیلی سبز کتاب جامع زیستش هس ؟ یا جامع پینو کیوش؟
واینکه شما الان دیگه تموم کردین؟:)
میخواستم چند تاسوال دیگه هم بپرسم، اینجا هم تازه اومدم تقریبا از هیچ جاش سردرنمیام -
Elham Hamed فقط ببخشید منظورتون از خیلی سبز کتاب جامع زیستش هس ؟ یا جامع پینو کیوش؟
واینکه شما الان دیگه تموم کردین؟:)
میخواستم چند تاسوال دیگه هم بپرسم، اینجا هم تازه اومدم تقریبا از هیچ جاش سردرنمیامDiana moon من جامع خیلی سبز استفاده کردم
کنکوری هم هستم -
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟Diana moon
درود
من برای جامع ، از IQ جامع گاج استفاده کردم و خیلی خوب بود
برای پایه یا تکسال هم به نظرم خیلی سبز خوبه
. -
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟Diana moon در منبع کتاب درس زیست گفته است:
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟كلا كتاباى خيلى سبز با همكارى ماز خيلى خوبع
-
Diana moon من جامع خیلی سبز استفاده کردم
کنکوری هم هستمElham Hamed اهان ،ممنون
-
Diana moon در منبع کتاب درس زیست گفته است:
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟كلا كتاباى خيلى سبز با همكارى ماز خيلى خوبع
r sh ممنون
-
Diana moon
درود
من برای جامع ، از IQ جامع گاج استفاده کردم و خیلی خوب بود
برای پایه یا تکسال هم به نظرم خیلی سبز خوبه
.@سینا-0 ممنون
-
سلام وقت بخیر
ببخشید به نظرتون برای کتاب پایه وجامع زیست کدوم انتشارات وکدوم کتابش بهتره؟Diana moon سلام
اکثر منابع خوبن
مهم اینه شما کتاب درسی رو رفرنس قرار بدید و در کنارش شیوه ی صحیحی که بازدهی مناسبی برای شما داره رو پیدا کنید. -
Diana moon سلام
اکثر منابع خوبن
مهم اینه شما کتاب درسی رو رفرنس قرار بدید و در کنارش شیوه ی صحیحی که بازدهی مناسبی برای شما داره رو پیدا کنید.behnam_esmaeeli بله درسته ،ممنون
-
behnam_esmaeeli بله درسته ،ممنون
Diana moon فامیلی شما شبیه فامیلی منه جالب بود برام
-
Diana moon فامیلی شما شبیه فامیلی منه جالب بود برام
Elham Hamed اولش منم شک کردم نکنه از فامیلامون باشین بعدش دیدم نه شما اخرش ی نذاشتین ولی من اخر فامیلیم ی دارم:))
-
Elham Hamed اولش منم شک کردم نکنه از فامیلامون باشین بعدش دیدم نه شما اخرش ی نذاشتین ولی من اخر فامیلیم ی دارم:))
Diana moon بهرحال خوشحالم از اشناییت :))))
-
Diana moon بهرحال خوشحالم از اشناییت :))))
Elham Hamed »منم همینطور
راستی برای ریاضی با کدوم دبیر میخونید؟ وچطور هست؟ -
Elham Hamed »منم همینطور
راستی برای ریاضی با کدوم دبیر میخونید؟ وچطور هست؟من برای ریاضی فعلا از روی کتاب آموزشی میخونم
یکم ک تثبیت بشم فیلم اموزشی میبینم البته هنوز ن -
من برای ریاضی فعلا از روی کتاب آموزشی میخونم
یکم ک تثبیت بشم فیلم اموزشی میبینم البته هنوز نElham Hamed اهان باشه ممنون