ادبیات دهم ت
-
برای خوندن ادبیات دهم در تابستان فقط کتاب رو بخونم ؟
-
این پست پاک شده!
-
zahra bonari در ادبیات دهم ت گفته است:
ادبیاترو موضوعی بخون. الان که دهمی هستی، روی آرایه ات کار کن. کتاب هفت خان خیلی سبز واقعا کتاب خوبیه. برای دستور های کاربردی هم تناسب مفهومی هامون سبطی
-
zahra bonari تو تابستون فقط دردس تخصصی بخون که مفهومی
فارسی به درد نمیخوره فقط اگه وقت داری قرابت معنایی رو شروع کن از نشرالگو -
-
zahra bonari در ادبیات دهم ت گفته است:
ادبیاترو موضوعی بخون. الان که دهمی هستی، روی آرایه ات کار کن. کتاب هفت خان خیلی سبز واقعا کتاب خوبیه. برای دستور های کاربردی هم تناسب مفهومی هامون سبطی
نیک آیین سعادت پور ن سال دهمی نیستش الان نگاه کردم توی یکی از پست هاش نوشته بود ک کنکوری سال ۱۴۰۱ هستش... منظورش این بود ک ک ادبیات ۱ رو میخواد تو تابستون بخونه...
-
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت عالی باشه
اگر قبلا اهل شعر و ادبیات نبودی اولین کاری که باید بکنی این هست که نحوه صحیح شعر خواندن را یاد بگیری که بتونی مفهوم بیت را درک کنی . که تنها کتابی که من دیدم کامل و شیرین یاد بده (بهتر بگم تنها کتابی که یاد میده) کتاب تناسب مفهومی دکتر سبطی هست ، که قطعا بعد از یکی دو ماه خواندن این کتاب عاشق ادبیات میشی و شیرینیش را میفهمی
وقتی شعر خواندن ات کم کم راه افتاد (فک کنم میشه فصل 1 و2 کتاب ) اونموقع برو سراغ ارایه و دستور و در کنارش تناسب مفهومی را پیش ببر
که این کار ها تقریبا در روز یک ساعت زمان میخواد شاید هم کمتر
البته یادت باشه ی گیاه چند وقت طول میکشه تا از خاک بیرون بیاد پس منتظره نتیجه ی شبه نباش اما قطعا بعد چند ماه برای خودت دست میزنی و به خودت میبالی
در این بین همزمان سعی کن لغات را هم آرام آرام بخوانی در حد روزی 4-5 تا لغت (استفاده از جعبه لایتنر به شدت توصیه میشه).
به نظرم هر وقت هم حال داشتی یا تایم های اضافی ات را کتاب درسی را بخوان که اگر مثل امسال تاریخ ادبیات دادن بتونی بزنی
امیدوارم کمک گرده باشم
شاد و خوشبخت باشی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد