Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فصل سوم فیزیک دهم
-
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم ایا سابقه داشته از فصل کار توان و انرژی برای کنکور سوال ترکیبی با سایر فصل ها بیاد اگر بخوان ترکیبش کنن بنظرتون با کدوم فصل از سال های بعد ترکیب میشه -
Amirreza Khan کار و انرژی برای بیشتر فصل های پایه ترکیب میشن
حالا نظر بقیه
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @ریاضیا -
Amirreza Khan سلام
با فصل اول و دوم دوازدهم من دیدم ترکیب شده بود ولی بقیه فصل ها چیزی یادم نمیاد -
سلام
کار و انرژی قابلیت ترکیبش زیاده
تقریبا با بیشتر فصل ها ترکیب میشه
از دما و گرما گرفته تا دینامیک و.....
فک کنم با یازدهم هم ترکیبی داره -
من میخوام بین حرکت شناسی یا دینامیک یکیش رو حذف کنم نمیدونم کدوم ممکنه ترکیبی بیشتری داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنین
-
هردو مهمن
-
Amirreza Khan
سلام
ی سال تا کنکور مونده از الان میخوای حذف کنی
دلیل اینی که میخواین حذف کنین را نمیدانم اما اگر به این دلیل هست که از دوستاتون شنیدین که این دو تا فصل سختن و .... واقعا کار اشتباهی هست چون میشه گفت اگر وقت بزارین راحت میتونین تست هاشو بزنین
و در ضمن ممکنه که سالی که شما کنکور میدی شما دینامیک را حذف کرده باشی و تست های دینامیک و حرکت با هم ترکیب شده باشن یا کار و انرژی را با دینامیک ترکیب کنن
به نظرم حداقل در این حد بخوانین که بتونین تست های ساده اش را بزنین که اگر توی کنکور ی تست خیلی ساده از اون مبحث اومد از دستش ندین
موفق باشین -
Sajad Ghanbari من بعد چندسال فاصله شروع کردم و تو هیچ درسی هیچی یادم نیست واقعا دوست ندارم حذف کنم ولی وقت یادگیری کل درسها بعدم تسلط رو ندارم ترجیح میدم اونایی که میخونم رو تسلط روشون داشته باشم تا اینکه همه چی رو بخونم ولی نتونم بزنمشون باز اگر پیشنهاد بهتری دارین ممنون میشم بفرمایین
-
Amirreza Khan بعلاوه که رشته ام ریاضی بوده و کلا زیست رو برای اولین باره میخونم
-
Amirreza Khan حرف شما درسته اما واقعا تو ی سال باقی مونده میشه همه این ها را رسوند
منم خودم به شخصه تسلط را بیشتر ترجیح میدم تا اینکه صرفا ی چیزی را بخوانم و دو ماه بعد یادم نباشه اما واقعا از الان اگر با ی برنامه درست پیش برین همه چی را میرسین که به تسلط کامل برسین (اینو خوب میدونم چون من خودم دهم و یازدهم به معنای واقعی هیچی نخوانده بودم مخصوصا توی زیست اما تقریبا از اوسط مهر ماه استارت زدم و درصدم توی ازمون جامع دی ماه 75 شد و زیست پایه را که کمتر وقت گذاشته بودم توی ازمون جامع اول سنجش 60 زدم )یا ی مثال دیگه: برنامه راه ابریشم که واقعا از اول همه چی را درس میده تازه قراره از هفته دیگه شروع شه
پس به نظرم علی الحساب هدفتون این باشه که هر چی تونستین را بخوانین بعد اگر دیدین همه تلاشتون را کردین و بازم بعضی درس ها مونده اونموقع حذف کنین (2-3 ماه قبل کنکور)
ی پیشنهادی هم بدم اگر میتونین از ی مشاور خوب کمک بگیرین چون آدم وقتی تغییر رشته میده (خودمو میگم) واقعا اولش سردرگمه و تا اینکه به خودش بیاد ممکنه یکم زمان را از دست بده اما ی مشاور خوب میتونه این سردرگمی را خیلی کم کنه
امیدوارم سال دیگه بیاین انجمن و کارنامه عالیتون را بزارین
پ.ن: سال اول رشتم تجربی بودامیدوارم کمک کرده باشم . همیشه خوشبخت و موفق باشین
-
Sajad Ghanbari ممنونم از شما لطف کردید ان شاء الله به یه نتیجه خوب می رسم بازم ممنون از شما
-
Amirreza Khan
کار و انرژی علاوه بر اونایی که نام بردن، با الکتریسیته جاری
یازدهم هم ترکیب میشه.
همونطور که دوستان توضیح دادند، کار و انرژی رو در حداقل در حد متوسط (و نه در حد ۱۰۰٪) بخون که بتونی سوالات ترکیبیاش (تقریباً با همه جا!) رو حل کنی ...