b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام خسته نباشین
قسمت های 92 و 93 هنوز ضبط نشدن؟؟؟؟ اگه شدن بیزحمت دوباره بارگزاری کنید...
ممنون -
سامان جلالی
اگر ضبط بشه میزارن داداش هنوز نشده -
majid.hm
باسلام دوست عزیز شما رو ارجاع می دم به جلسه سوم از ده سال کنکور استاد روح الله حاجی سلیمانی (که میتوانید از ارشیو سایت پیدا کنید.)
امید وارم پیروز باشید. -
سلام خسته نباشید لطفا یکی که وارد هست کامل کمک کنه
من دوم رو با استاد اقاجانی تموم کردم و مسلطم الانم سه ماه به کنکور مونده نمیرسم سوم و پیش رو بخونم چیکار کنم؟چن نفر بهم میگن سوم و پیش رو فقط مطالب حفظیشو بخون با دوم جواب 40درصدی بهت میده ایا درسته فقط حفظی سوم و پیش بخونم بدون هیچ مسیله و فرمول و... سوم و پیش نتیجه میگیرم؟ -
aminm137474gmail.com
سلام تروخدا اینقدر نگید وقت ندارم
شما شبی 2 تا فیلم ببین حله
یا بیا استوکیومتری رو از همایش ببین
بقیه رو از فیلما مطمین باش میرسی
هیچ قسمتی رو کنار نزار دوست عزیز
پیشنهاد من دیدن شبی 2 فیلم هست اگر فک میکنی نمیرسی استوکیومتری رو از همایش فرات ببین بقیرو از کلاسای استاد
یا علی -
سلام خسته نباشید ببخشید برای شروع کلاس شیمی اقای اقاجانی لازمه کدوم کتاب های ایشان رو داشته باشیم؟ توضیح بدید لطفا
-
omidkia4gmail.com
خیلی به کتاب نیاز نیست...من خودم تمام جلساتو دیدم بدون اینکه کتاب داشته باشم...و فقط جزوه تست هایی که ایشون حل میکردن رو از سایت دانلود میکردم....موفق باشی... -
Mr.Shahrokhi گفته است:
alidr گفته است:
سلام و خسته نباشید اون جزوه ای که تو اواخر قسمت 108 تو کلاس تقسیم میشه و در مورد سلول های گالوانی و الکترولیته رو از کجا میشه دانلود کرد
منظور شما جزوه الکتروشیمی هست؟ لینک جزوه
سلام خسته نباشید میشه کلید سوالات جزوه ی الکتروشیمی هم قرار بدید؟
-
fatemeh گفته است:
Mr.Shahrokhi گفته است:
alidr گفته است:
سلام و خسته نباشید اون جزوه ای که تو اواخر قسمت 108 تو کلاس تقسیم میشه و در مورد سلول های گالوانی و الکترولیته رو از کجا میشه دانلود کرد
منظور شما جزوه الکتروشیمی هست؟ لینک جزوه
سلام خسته نباشید میشه کلید سوالات جزوه ی الکتروشیمی هم قرار بدید؟
فکر کنم ایشان سر کلاس سوالات رو حل کرده اند .
-
Mr.Shahrokhi
آقای شاهرخی جلسات 92 و 93 روی سایت قرار میگیرن؟؟ -
yeganeh_mk گفته است:
Mr.Shahrokhi
آقای شاهرخی جلسات 92 و 93 روی سایت قرار میگیرن؟؟ان شاالله . ما هم مثل شما دوست داریم این نواقص هرچه زودتر برطرف بشن .
-
Mr.Shahrokhi
خیلی منتظر این جلسات هستیم واقعا حیفه همچین کلاسی با همچین استادی ناقص بمونه !!!!!!!!!!!!