راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی خوبه؟
-
ابوالفضل ریسی یه چیزی که من درمورد ریاضی امسال حس میکنم اینکه اگه سوالات کنکور بر اساس مفهوم و سرفصل های کتاب بود قطعا نتایج خوب میشد
ولی دیدیم که سوالات از جیبشون در اومده بود
پس نتیجه میگیرم که شما هرکاری کنی هرکلاسی ثبت نام کنی و هر کتابی بخری
باز امکان داره سازمان سنجش از جیبش استفاده کنهMHR SHAB بله دقیقا درسته
-
سلام من پارسال پک تجربی رو گرفتم که فیزیکش انتخابی نبود و فیزیک اقای کازرانیان روش بود اما امسال انتخابی شده... راستش من امسال میخوام با اقای طلوعی پیش برم دوباره باید هزینه جدا بپردارم؟؟؟ واقعا برام زیاد میشه هزینش.. ایا آلا برنامه تخفیف واسه ماها که پارسال پکو خریدیم نداره؟؟؟ قیمت پک عمومی هم زیاده واقعا
ای کاش یه تخفیف خوب واسه ماها بذارید
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
ادمین -
سلام.
کسایی که فیزیک استاد طلوعی رو تهیه کردن راضی بودن؟
من فیزیکم متوسطه، اگر بگیرم میتونم خودمو رشد بدم؟
کسایی که تهیه کردید، نتیجه گرفتید؟؟؟؟؟
تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاءسید حسن مرتضوی من تا الان سه جلسه پیله رو دیدم فوق العاده بود
-
فوق العاده
-
سید حسن مرتضوی من تا الان سه جلسه پیله رو دیدم فوق العاده بود
مهدی خسروی 0 هنوز به شاه کلیدها نرسیدید
خیلی عالیه -
سلام من پارسال پک تجربی رو گرفتم که فیزیکش انتخابی نبود و فیزیک اقای کازرانیان روش بود اما امسال انتخابی شده... راستش من امسال میخوام با اقای طلوعی پیش برم دوباره باید هزینه جدا بپردارم؟؟؟ واقعا برام زیاد میشه هزینش.. ایا آلا برنامه تخفیف واسه ماها که پارسال پکو خریدیم نداره؟؟؟ قیمت پک عمومی هم زیاده واقعا
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
ادمین -
سلام دوستان
بچه هایی که با اقای طلوعی مطالعه میکنید
۱۴ قسمت رو تو برنامه چیکار میخواید بکنید؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء -
@M-an
مدیر-محصول-ابریشم
ادمین -
Nazanin Rahdar اگر این وسواس رو به خرج بدید قطعا مثل من ضرر میکنید و به تمام تستها نمیرسید
فقط استاد ثابتی رو من دیدم که تاکید داشتن بچه های تجربی باید تحلیل همه تستها رو ببینن
به قول دوستمون میتونید از دور تند هم استفاده کنید
پیشنهاد من هم برنامه smplayer هست که میتونید خیلی دقیق سرعت دلخواه رو بذاریدابوالفضل ریسی
ممنون -
ابوالفضل ریسی
ممنونNazanin Rahdar خواهش میکنم
-
r sh سلام.. نه اینکه راضی نبودم.. با سبک ایشون خیلی جور نبودم.. و خیلی وقت زیادی رو باید صرف درسنامه میکردم تا متوجه بشم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد