راه ابریشم با آزمونها انطباق داره؟
-
@M-an
سلام،اکثر دروس شامل زیست هم میشه؟
کی بارگزاری میشه؟
-
ان شاء الله مشکلی پیش نیاد 16 ام منتشر میشن
@M-an
ایشالله که مشکلی پیش نیاد -
ان شاء الله مشکلی پیش نیاد 16 ام منتشر میشن
@M-an
سلام،
به نظرتون فردا تو سایت گذاشته میشه؟ -
سلام به همه آلایی های گل.
یه سوال داشتم اون هم اینه که برنامه تابستونی راه ابریشم تداخلی با ازمون های آزمایشی مثل قلم چی و ... ایجاد نمیکنه؟ -
سلام به همه آلایی های گل.
یه سوال داشتم اون هم اینه که برنامه تابستونی راه ابریشم تداخلی با ازمون های آزمایشی مثل قلم چی و ... ایجاد نمیکنه؟ -
حسین شاکری یه بحث مطرح کرد آقای ابوذرخانی تحت عنوان چاپار که جمع بندی سریع مطالب بود فک میکنم اون دوتا اردو جمع بندی درواقع همون چاپار هست
Parsa Amini سلام
ببخشید ممکنه سوالم بی ربط باشه اما به نظرم اینجور میاد که یک دانش آموز راه ابریشمی حتما باید آزمون ثبت نام کنه .. به این وجود آیا امسال آزمون های آزمایشی قلم چی یا گزینه دو و... حضوری برگزار میشه؟ -
Parsa Amini سلام
ببخشید ممکنه سوالم بی ربط باشه اما به نظرم اینجور میاد که یک دانش آموز راه ابریشمی حتما باید آزمون ثبت نام کنه .. به این وجود آیا امسال آزمون های آزمایشی قلم چی یا گزینه دو و... حضوری برگزار میشه؟فاضل جهانگیری جامه بزرگی خیلیییییییییییی بعید هست بنظرم
حتی اینکه مدارس حضوری شه با این وضع کرونا بعید میدونم
ولی الا خودش هفتا آزمون سه آ میگیره بچهبچهای پارسال که راضی بودن از سطح سوالات -
حسین شاکری سلام
می تونی اون مباحثی که تو پایه مشکل داشتی یا دروسی که در اونها کنی ضعیف هستی رو کار کنی و تبدیل به نقاط قوت کنی -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی خیلیییییییییییی بعید هست بنظرم
حتی اینکه مدارس حضوری شه با این وضع کرونا بعید میدونم
ولی الا خودش هفتا آزمون سه آ میگیره بچهبچهای پارسال که راضی بودن از سطح سوالاتParsa Amini آزمون هایی که آلا تحت عنوان سه آ
میگیره رایگانه؟ -
Parsa Amini آزمون هایی که آلا تحت عنوان سه آ
میگیره رایگانه؟فاضل جهانگیری جامه بزرگی رو خود راه ابریشم هست
-
Parsa Amini سلام
ببخشید ممکنه سوالم بی ربط باشه اما به نظرم اینجور میاد که یک دانش آموز راه ابریشمی حتما باید آزمون ثبت نام کنه .. به این وجود آیا امسال آزمون های آزمایشی قلم چی یا گزینه دو و... حضوری برگزار میشه؟فاضل جهانگیری جامه بزرگی
سلام احتمالا مثل پارساله
اما یه سوال ما که می خوایم با راه ابریشم پیش بریم وتابستون تخصصی های دهم رو ببندیم پس تکلیف تخصصی های یازدهم وعمومی های دو سال چی میشه؟
آزمون های جمع بندی رو چکار کنیم؟اگه میشد عمومی ها هم از تابستون شروع می شد خیلی خوب بود. -
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
سلام احتمالا مثل پارساله
اما یه سوال ما که می خوایم با راه ابریشم پیش بریم وتابستون تخصصی های دهم رو ببندیم پس تکلیف تخصصی های یازدهم وعمومی های دو سال چی میشه؟
آزمون های جمع بندی رو چکار کنیم؟اگه میشد عمومی ها هم از تابستون شروع می شد خیلی خوب بود.Mohammad Hossein Kazemi دوست عزیز اگر برنامه آزمون های گزینه دو رو دیده باشی در واقع ده و دوازدهم (نیمه اول)باهمه و بعدش یازدهم و دوازدهم (نیمه دوم )با هم هست که درواقع اینکه ما دهم رو تو تابستون میبندیم جلو تر از برنامه آزمون گزینه دو هستیم
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی رو خود راه ابریشم هست
Parsa Amini واقعا؟!فک نکنماااا،نگفتن چیزی در موردش
-
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
سلام احتمالا مثل پارساله
آزمون های جمع بندی رو چکار کنیم؟اگه میشد عمومی ها هم از تابستون شروع می شد خیلی خوب بود.Mohammad Hossein Kazemi فایلای مشاوره رو دیدید؟گفتن که عمومیا رو هم باید بخونید تابستون،اما با ررنامه خودتون اونم تو جبرانیا اگه خالی بود
-
Parsa Amini واقعا؟!فک نکنماااا،نگفتن چیزی در موردش
nazanin karima اگر در روند کامل راه ابریشم بودید میدونستید الان میتونید برید زید بی قرار گفتوگو با آقای ابوذرخانی رو ببینید متوجه میشید
-
nazanin karima اگر در روند کامل راه ابریشم بودید میدونستید الان میتونید برید زید بی قرار گفتوگو با آقای ابوذرخانی رو ببینید متوجه میشید
Parsa Amini من اونو کامل دیدم،ولی چنین چیزی نشنیدم راستش،ولی حالا اگه گفتن که چه خوب!
-
سلام دوستان من آزمون قلم چی ثبت نام کردم
از اونجایی که آزمون های قلم چی دو هفته ای هست آیا با برنامه راه ابریشم هماهنگ خواهد بود و آلا برنامه ای براش داره چون هر فرسنگ آلا سه هفته ای هس -
از اونجایی که آزمون های قلم چی دو هفته ای هست آیا با برنامه راه ابریشم هماهنگ خواهد بود و آلا برنامه ای براش داره چون هر فرسنگ آلا سه هفته ای هسSaeid Zare در آزمون های قلم چی گفته است:
از اونجایی که آزمون های قلم چی دو هفته ای هست آیا با برنامه راه ابریشم هماهنگ خواهد بود و آلا برنامه ای براش داره چون هر فرسنگ آلا سه هفته ای هسدانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
از اونجایی که آزمون های قلم چی دو هفته ای هست آیا با برنامه راه ابریشم هماهنگ خواهد بود و آلا برنامه ای براش داره چون هر فرسنگ آلا سه هفته ای هسSaeid Zare سلام
گفتن که هماهنگه
مدیر-محصول-ابریشم بهتر میتونن کمکتون کنن