انتخاب رشته و پشت کنکور ماندن
-
سلام
من میخوام پزشکی یا رشته های خوبی ک تقریبا ارزششون در حد پزشکیه قبول شم، امسال کنکور دادم اما میدونم از رشته های که میخوام قبول نمیشم یعنی اگه من ترازم جوری باشه ک به دانشگاه دیگه ای ک مورد علاقه نیس برسه سال بعد حتی ۱۰۰۰هم بیارم بازم نمیتونم برم پزشکی؟
اگه بخوام پشت بمونم کلا انتخاب رشته نکنم؟ک بتونم دوباره سال بعد کنکور بدم؟!
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟ -
سلام
من میخوام پزشکی یا رشته های خوبی ک تقریبا ارزششون در حد پزشکیه قبول شم، امسال کنکور دادم اما میدونم از رشته های که میخوام قبول نمیشم یعنی اگه من ترازم جوری باشه ک به دانشگاه دیگه ای ک مورد علاقه نیس برسه سال بعد حتی ۱۰۰۰هم بیارم بازم نمیتونم برم پزشکی؟
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟mahdiyeh heydari
سلام
به نظرم کامل پرش کنید مثلا اگه توانش دارید شهریه ها و آزاد ها رو بزنید چیزایی که احتمالش بیشتر بزنید البته پزشکی ها و اون رشته هایی که دوست دارید
اگه قبول بشید که عالی میشه نشد هم میرید با تلاش بیشتر سال بعد برمیگردید -
سلام
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟mahdiyeh heydari سلام
به نظرم حتما انتخاب رشته بکنید
در کنارش برا کنکورم بخونین -
سلام
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟mahdiyeh heydari البته اگر روزانه رشته ای قبول شید
و نرید سال بعد فکر کنم نمیتونید کنکور بدید
با در نظر گرفتن این نکته و رتبتون انتخاب رشته
کنید -
سلام
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟mahdiyeh heydari پشت کنکور موندن یا نموندنتون بستگی به رتبه تون و میزان بودجه تون داره
صبر کنین اول رتبه تون بیاد بعد در موردش فکر میکنین
شما از خانواده بپرسین ببینین میتونین از مخارج پردیس یا امثالهم بربیاین یا نه
یا مثلا خانوادتون اجازه میدن برید شهر دیگه درس بخونین یا نه
با توجه به همه اینا تصمیم میگیرین چجوری پر کنین دفترچه انتخاب واحدو
درضمن، برای اینکه بتونین سال بعدم کنکور بدین باید تو انتخاب واحد امسال از دانشگاه سراسری قبول نشین، اگر شدین و نرفتین 2 سال نمیتونین شرکت کنین تو کنکور -
سلام
چیکار کنم ک سال بعد بتونم دانشگاه سراسری پزشکی برم؟mahdiyeh heydari سلام
در انتخاب رشته یا رشته محل های روزانه رو نزنید
یا فقط رشته محل های روزانه ای رو بزنید که بخاطرش حاضرید برید دانشگاه.
اگر رشته محل روزانه قبول بشید و نرید یک سال حق انتخاب روزانه ندارید ولی برای آزاد و بین الملل مشکلی نخواهید داشت. -
mahdiyeh heydari سلام
در انتخاب رشته یا رشته محل های روزانه رو نزنید
یا فقط رشته محل های روزانه ای رو بزنید که بخاطرش حاضرید برید دانشگاه.
اگر رشته محل روزانه قبول بشید و نرید یک سال حق انتخاب روزانه ندارید ولی برای آزاد و بین الملل مشکلی نخواهید داشت.behnam_esmaeeli ممنونم از راهنماییتون
اگه کلا انتخاب رشته نکنم چی؟ -
mahdiyeh heydari پشت کنکور موندن یا نموندنتون بستگی به رتبه تون و میزان بودجه تون داره
صبر کنین اول رتبه تون بیاد بعد در موردش فکر میکنین
شما از خانواده بپرسین ببینین میتونین از مخارج پردیس یا امثالهم بربیاین یا نه
یا مثلا خانوادتون اجازه میدن برید شهر دیگه درس بخونین یا نه
با توجه به همه اینا تصمیم میگیرین چجوری پر کنین دفترچه انتخاب واحدو
درضمن، برای اینکه بتونین سال بعدم کنکور بدین باید تو انتخاب واحد امسال از دانشگاه سراسری قبول نشین، اگر شدین و نرفتین 2 سال نمیتونین شرکت کنین تو کنکورamirh_hmyf ممنون از راهنماییتون
-
mahdiyeh heydari البته اگر روزانه رشته ای قبول شید
و نرید سال بعد فکر کنم نمیتونید کنکور بدید
با در نظر گرفتن این نکته و رتبتون انتخاب رشته
کنیدreyhane karimi 0 ممنونم گلم
-
reyhane karimi 0 ممنونم گلم
mahdiyeh heydari خواهش میکنم عزیزم
موفق باشی -
mahdiyeh heydari
سلام
به نظرم کامل پرش کنید مثلا اگه توانش دارید شهریه ها و آزاد ها رو بزنید چیزایی که احتمالش بیشتر بزنید البته پزشکی ها و اون رشته هایی که دوست دارید
اگه قبول بشید که عالی میشه نشد هم میرید با تلاش بیشتر سال بعد برمیگردیداحمد قادری تشکر