آرش و ابریشم
-
سلام بچه ها من برای خرید پک تخصصی ابریشم وقتی برای دریافت فیزیک عدد رو ارسال میکنم میزنه شما همایش ارش رو نخریدی. مگه برای خرید ابریشم باید ارش رو هم تهیه کرد؟! این مشکل واسه شماهم پیش اومده؟
-
-
سلام بچه ها من برای خرید پک تخصصی ابریشم وقتی برای دریافت فیزیک عدد رو ارسال میکنم میزنه شما همایش ارش رو نخریدی. مگه برای خرید ابریشم باید ارش رو هم تهیه کرد؟! این مشکل واسه شماهم پیش اومده؟
این پست پاک شده! -
setayesh rezvany
ببینید بچه ها!!!! -
setayesh rezvany اشتباه حتما زده فردا تیکت بزن
-
setayesh rezvany سلام فقط کسانی که همایش آرش رو خریداری کردن میتونن از طریق سامانه پیامکی درخواست بدن تا فیزیک آقای کازرانیان یا آقای طلوعی در پروفایل شون قرار بگیره بقیه باید بخرن
-
setayesh rezvany سلام فقط کسانی که همایش آرش رو خریداری کردن میتونن از طریق سامانه پیامکی درخواست بدن تا فیزیک آقای کازرانیان یا آقای طلوعی در پروفایل شون قرار بگیره بقیه باید بخرن
reyhane nakhei یعنی من باید پک آرش رو بخرم تا فیزیک ابریشم بهم بدن؟
-
reyhane nakhei در آرش و ابریشم گفته است:
ن بابا این چه حرفیه؟ من تنها چیزی ک خریدم راه ابریشم بود
و فک کنم چن مین بعد واریز تکست اومد ک کدوم استاد رو میخوای برای فیزیک؟ منم کد استاد طلوعی ک 1005 بود رو ارسال کردم( فقط همین عدد 4 رقمی)و تکست اومد ک فیزیک هم ب درسات افزوده شد -
reyhane nakhei جان؟؟؟؟؟
-
reyhane nakhei
نه بابا این حرفا نیست جانم
باید تیکت بزنن مشکلشون رفع بشه -
setayesh rezvany
سلام ، عجیبه !
حتما یه جای کار رو اشتباه جلو اومدی
فردا حتما یه تیکت بزن راهنمایت کنن -
setayesh rezvany
سلام ، عجیبه !
فردا حتما یه تیکت بزن راهنمایت کنن -
setayesh rezvany
سلام ، عجیبه !
فردا حتما یه تیکت بزن راهنمایت کنناز روز اولی که برنامه منتشر شده منتظرم, نمیدونم چرا هیچکس حرفی نزده!
-
saad mollaei 0 خواهشاً یکم تو جریان باشید
قسمت های دهم هر فرسنگ هست نه همه فرسنگ -
saad mollaei 0 خواهشاً یکم تو جریان باشید
قسمت های دهم هر فرسنگ هست نه همه فرسنگمیدونم!
-
reyhane nakhei یعنی من باید پک آرش رو بخرم تا فیزیک ابریشم بهم بدن؟
setayesh rezvany سلام ! ببینید اول شما باید پک رو خریداری کنید ؛ مثلا اگر راه ابریشم رو میخواین باید پک اختصاصی رو بگیرین ، بعدش خودشون سریعا برای پک فیزیک * که کدوم دبیر باشه * پیام بهتون میدن ، که البته خودتون هم میتونین زودتر پیامک کنین ... در هر صورت اول باید خرید کنین _ اون پیامی هم که در مورد همایش آرش اومده همینجوریه ... پس بیخیالش ، اول خرید کنین بعد خودش میاد
-
Arshia Yazdian
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@M-anیه نگاهی بندازین به برنامه راه ابریشم ریاضی, چرا بعضی از جلسات نیستند?
-
Arshia Yazdian
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@M-anیه نگاهی بندازین به برنامه راه ابریشم ریاضی, چرا بعضی از جلسات نیستند?
saad mollaei 0 رشتت ریاضیه؟ کدوم فیزیک رو انتخاب کردی؟
فیزیک ریاضی بر اساس استاد طلوعی و فیزیک تجربی بر اساس استاد طلوعی نوشته شده
این تاپیک رو حتما یه سر بزن
https://forum.alaatv.com/topic/35509/اصلاحات-برنامه-مطالعاتی-تابستان-راه-ابریشم-کنکور-1401 -
saad mollaei 0 رشتت ریاضیه؟ کدوم فیزیک رو انتخاب کردی؟
فیزیک ریاضی بر اساس استاد طلوعی و فیزیک تجربی بر اساس استاد طلوعی نوشته شده
این تاپیک رو حتما یه سر بزن
https://forum.alaatv.com/topic/35509/اصلاحات-برنامه-مطالعاتی-تابستان-راه-ابریشم-کنکور-1401همه دروس ناقصه!
فیزیک: فرسنگ۱-جلسه۶ , فرسنگ۱-جلسه۲۵ , فرسنگ۲-جلسه۶ , فرسنگ۲-جلسه۱۴ , فرسنگ۲-جلسه۲۲ , فرسنگ۳-۳۱ و ....
شیمی: فرسنگ۱-جلسه۱۰ , فرسنگ۱-جلسه۱۶ , فرسنگ۱-جلسه۱۷ , فرسنگ۱-جلسه۳۳ و .....
ریاضیات: چندویدیوی اول هندسه جابجاشدن , فرسنگ۱ جلسه ۳۴ , فرسنگ۱-جلسه۲۴ و .....
-
میدونم!
saad mollaei 0 اگر میدونی پس چرا میگی